آریا بانو - آخرین خبر / اول با تن ماهی شروع کن. برای دو تا ساندویچ یه قوطی کافیه (بستگی به سایز نونت داره).
آب یا روغنش رو کامل بگیر و بریز تو کاسه بزرگ.
حالا نوبت طعم دار کردنشه :
مواد لازم:
نصف یه پیازچه خرد شد
نصف یه پیاز کوچیک خرد شده
بازار ![]()
یه مشت شوید، جعفری و فلفل تندخرد شده
1 خیارشور خرد شده
1/2 لیمو
نمک دریا، فلفل سیاه تازه بزن. بعد 2–قاشق مایونز + 2–3 قاشق سس تند + 1 قاشق چایخوری خردل (اختیاری) بریز و همه رو خوب مخلوط کن.
دو برش ضخیم نون خمیر ترش رو حسابی با کره چرب کن.
یه لایه پنیر بذار (من چدار گذاشتم). بعد از مواد تن ماهی یه اسکوپ بزرگ بذار و پخش کن.
دوباره یه لایه پنیر روش بچین و نون دوم رو بذار.
توی تابه کره بنداز، وقتی آب شد ساندویچ رو بذار و کمی فشار بده. درِ تابه رو ببند تا بخاره. 4–5 دقیقه بذار بمونه.
بعد در رو بردار، برگردونش، دوباره کره بریز، بذار طرف دوم هم برشته شه.
در آخر 3–4 دقیقه بذار استراحت کنه و بعد نصفش کن.