چهارشنبه ۲۶ شهريور ۱۴۰۴
خانه داری

رولت شکلاتی ،یک عصرانه شیرین

رولت شکلاتی ،یک عصرانه شیرین
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم رولت: تخم مرغ۴عدد آرد۱۰۰گرم شکر۱۰۰گرم عسل۱ق غ وانیل۱/۴ق چ بازار بکینگ پودر۱/۴ق چ مواد داخل سینی۳۰در۴۰پهن میشه ودر فر ۱۸۵درجه ده دقیقه تایک ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم رولت:
تخم مرغ4عدد
آرد100گرم
شکر100گرم
عسل1ق غ
وانیل1/4ق چ
بازار
بکینگ پودر1/4ق چ
مواد داخل سینی30در40پهن میشه ودر فر 185درجه ده دقیقه تایک ربع میمونه طلایی بشه
مواد فیلینگ میانی
که میشه خامه قنادی تنهاباشه یامثل من دبل چاکلتش کنی
خامه شکلاتی دبل:
خامه قنادی فرم‌گرفته250گرم
خامه صبحانه50گرم
شکلات سکه‌ای تلخ یا ترکیب تلخ و شیری100 گرم
طرز تهیه:
ذوب شکلات:
شکلات سکه‌ای رو به روش بن‌ماری یادر مایکروفر(در بازه‌های 15 ثانیه‌ای)ذوب کن تا روان و یکدست بشه.بذار کمی از دما بیفته ولرم مایل به خنک باشه
ترکیب با خامه صبحانه:
خامه صبحانه رو به شکلات ذوب‌شده اضافه کن و خوب هم بزن تا یه گاناش نرم و براق داشته باشی
افزودن به خامه قنادی:
گاناش آماده رو کم‌کم به خامه فرم‌گرفته اضافه کن و با لیسک یا همزن دستی خیلی آروم فولد کن تا پف خامه نخوابه
اگه دوست داشتی شکلات‌چیپ هم می‌تونی تهش اضافه کنی
نکات
برای طعم دبل چاکلت واقعی،شکلات تلخ 70٪ استفاده کن
خامه فرم‌گرفته حتماً سرد باشه
اگه خواستی سنگین‌تر و باثبات‌تر بشه، می‌تونی 20 گرم پنیر ماسکارپونه هم بهش اضافه کنی


نظرات شما