بلاندی با چای؛ یک عصرانه جذاب و مقوی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - بلاندی با چای؛ یک عصرانه جذاب و مقوی
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6018229
٢٧٣
١
ایرنا / طرز تهیه بلاندی را برایتان آورده ایم تا فیبر و پروتئین لازم بدن را تامین کند و تنوعی هم در برنامه غذایی باشد.
مواد لازم:
6 قاشق غذاخوری کره
1 پیمانه بادامزمینی خرد شده
1 پیمانه فندق خرد شده
1 پیمانه گردو خرد شده
3 چهارم پیمانه کره بادام زمینی
1 دوم لیوان عسل
2 قاشق غذاخوری تخم کتان آسیاب شده
2 قاشق چاییخوری وانیل
1 قاشق چاییخوری نمک
1 دوم قاشق غذاخوری بکینک پودر
3 عدد تخممرغ بزرگ
طرز تهیه و دستور پخت:
1. فر را از قبل تا 350 درجه گرم کنید. یک ظرف پخت 8 در 8 را برداشته و دیوارههای داخلی آن را با روغن مایع چرب کنید.
2. یک کاغذ مومی بردارید و کف ظرف بخوابانید و از دو طرف به دیوارهها بچسبانید. آجیلها را در 6 قاشق غذاخوری کره،بر حرارت کم تفت دهید تا 6 دقیقه کهرنگ کره قهوهای شود و آن را کنار بگذارید.
3. حالا کره بادام زمینی، عسل، تخم کتان، وانیل، نمک و بکینگ پودر را تا یک دقیقه در تابه بهم بزنید تا مخلوط و طبخ شوند.
4. حال این خمیر به دست آمده را با تخممرغها مخلوط کنید و در ظرف چرب شده 8 در 8 پهن و یکدست کنید. بعد آجیلها را اضافه کنید و باز هم روی مواد یکدست کنید.
5. در فر بگذارید تا مواد پف کنند و رویشان کمی طلایی شود. 16 تا 20 دقیقه بگذارید تا خنک شود و آن را قطعه قطعه کنید. این کیک را در یخچال نگه دارید و برای مصرف روزانه اگر خواستید آن را کمی گرم کنید.
منبع: بن آپوتیت
-
سه شنبه ۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۰:۲۶
-
۱۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/259598/