بلاندی با چای؛ یک عصرانه جذاب و مقوی
سه شنبه 8 بهمن 1398 - 15:50:26
|
|
آریا بانو - بلاندی با چای؛ یک عصرانه جذاب و مقوی سایز متن الف الف لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6018229 ٢٧٣ ١ ایرنا / طرز تهیه بلاندی را برایتان آورده ایم تا فیبر و پروتئین لازم بدن را تامین کند و تنوعی هم در برنامه غذایی باشد. مواد لازم: 6 قاشق غذاخوری کره 1 پیمانه بادامزمینی خرد شده 1 پیمانه فندق خرد شده 1 پیمانه گردو خرد شده 3 چهارم پیمانه کره بادام زمینی 1 دوم لیوان عسل 2 قاشق غذاخوری تخم کتان آسیاب شده 2 قاشق چاییخوری وانیل 1 قاشق چاییخوری نمک 1 دوم قاشق غذاخوری بکینک پودر 3 عدد تخممرغ بزرگ طرز تهیه و دستور پخت: 1. فر را از قبل تا 350 درجه گرم کنید. یک ظرف پخت 8 در 8 را برداشته و دیوارههای داخلی آن را با روغن مایع چرب کنید. 2. یک کاغذ مومی بردارید و کف ظرف بخوابانید و از دو طرف به دیوارهها بچسبانید. آجیلها را در 6 قاشق غذاخوری کره،بر حرارت کم تفت دهید تا 6 دقیقه کهرنگ کره قهوهای شود و آن را کنار بگذارید. 3. حالا کره بادام زمینی، عسل، تخم کتان، وانیل، نمک و بکینگ پودر را تا یک دقیقه در تابه بهم بزنید تا مخلوط و طبخ شوند. 4. حال این خمیر به دست آمده را با تخممرغها مخلوط کنید و در ظرف چرب شده 8 در 8 پهن و یکدست کنید. بعد آجیلها را اضافه کنید و باز هم روی مواد یکدست کنید. 5. در فر بگذارید تا مواد پف کنند و رویشان کمی طلایی شود. 16 تا 20 دقیقه بگذارید تا خنک شود و آن را قطعه قطعه کنید. این کیک را در یخچال نگه دارید و برای مصرف روزانه اگر خواستید آن را کمی گرم کنید. منبع: بن آپوتیت
http://www.banounews.ir/fa/News/259598/بلاندی-با-چای؛-یک-عصرانه-جذاب-و-مقوی
|