آریا بانو - آخرین خبر / مواد کیک پایه نارگیلی:
تخم مرغ خنک 4 عدد درشت
شکر دانه ریز 130 گرم
آرد قنادی 160 گرم
شیر 85 گرم
روغن مایع 80 گرم
بازار 
بیکینگ پودر🥄 4 گرم
اسانس وانیل 1 ق چ
پودر نارگیل چرب( ترجیحا ریز) 20 گرم
سایز قالب : 20 سانت
مدت زمان پخت : 45 تا 55 دقیقه
دمای فر برقی : 160 درجه
دمای فر گازی : 170 درجه
تمام سطح کیک رو با شیر ولرم یا شیر نارگیل مرطوب کنید (حدود 1/4 پیمانه یا 50گرم کافیه)
مواد کرم نارگیلی:
شیر 500 گرم( میتونید از ترکیب شیر و آب هم استفاده کنید مثلا 400 گرم شیر پرچرب و 100 گرم آب )
نشاسته ذرت 30 گرم
آرد 15 گرم
پودر نارگیل چرب ریز 15 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
شکر 70 گرم
کره 10 گرم
اسانس وانیل 1 ق چ
روی حرارت کم مدام هم بزنید تا غلظت مثل فرنی بشه
کرم رو که ریختید روی کیک بزارید چند ساعت بخچال بمونه تا خودش رو بگیره ( اگه تایم کافی ندارید یکی دو ساعت بزارید فریزر ولی اصلا هوا به کیک نخوره