آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم کیک هویج :
تخم مرغ 6 عدد
شکر 210 گرم
وانیل به مقدار لازم
روغن مایع 150 گرم
هویج کوچک 2 عدد ریز رنده شده
بازار ![]()
آرد 🥡260 گرم
بکینگ پودر🥄 2 قاشق چایخوری
دارچین 🪵2 قاشق چایخوری
گردو ریر خرد شده🌰 30 گرم
مواد لازم برای کرمپنیری :
پنیر ویلی🧀 200 گرم
خامه قنادی 🧁300 گرم
خامه رو فرم میدیم بعد پنیر رو با همزن یکم میزنیم تا بافتش باز بشه به خامه اضافه میکنیم باهم کمی با همزن میزنیم تا یکدست بشه.
مقدار کرم پنیری دست خودتونه میتونید بیشتر یا کمتر کنید اندازههاشو
سایر قالب 23
فر گازی 180 درجه
فر برقی 170 درجه