آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه کته اسفناج با گوشت خانه داري

طرز تهیه کته اسفناج با گوشت
  بزرگنمايي:

آریا بانو - کته اسفناج با گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه در گذشته با کوکو سبزی تهیه می شده است ولی امروز این غذای خوشمزه را با گوشت تکه ای مانند چلوگوشت و گوشت مرغ درست می کنند. در این دستور این غذای خوشمزه را به همراه گوشت تکه ای درست می کنیم که یکی از بهترین دستورهای این غذای سنتی می باشد. اگر می خواهید یک خاطر خوب از این غذای خوشمزه داشته باشید، حتما کته اسفناج را با اسفناج تازه و سبز مثل بی بی اسفناج درست کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر اسفناج تازه 1 کیلوگرم برنج 4 پیمانه سیر 4 حبه پیاز 2 عدد درشت کره 25 گرم زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری گوشت گوسفندی 400 تا 600 گرم چوب دارچین 1 تکه نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی زردچوبه و روغن به مقدار کافی دستور پخت کته اسفناج با گوشت مرحله اول برای تهیه کته اسفناج با گوشت تکه ای ابتدا گوشت را می شوییم و به تکه های کوچکتر تبدیل می کنیم. تکه های گوشت نباید خیلی کوچک باشد و تقریبا مانند چلو گوشت باید سه برابر تکه های گوشت خورشتی باشد. مرحله دوم در این مرحله یکی از پیازها را به صورت خلالی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا سبک شود، سپس 2 حبه از سیرها را با رنده ریز رنده می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. مرحله سوم حالا مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به مخلوط سیر و پیاز اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم تا با هم ترکیب شوند. در ادامه تکه های گوشت را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ شان تغییر کند. مرحله چهارم حالا چوب دارچین را به همراه 1 لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم، سپس حرارت زیر قابلمه را ملایمتر می کنیم و اجازه می دهیم گوشت بپزد. در ادامه برنج را نسبت به نوع آن با آب ولرم و 1 قاشق چایخوری نمک می خیسانیم. مرحله پنجم در این مرحله اسفناج را پس از پاک کردن، می شوییم، سپس به صورت ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم. مرحله ششم پس از اینکه پیاز سبک شد، سیرهای باقیمانده را رنده می کنیم و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم. حالا مواد را کمی تفت می دهیم تا به خوبی با ادویه ها ترکیب شوند. مرحله هفتم در این مرحله اسفناج خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا اسفناج آب بیندازند. تفت دادن را تا زمانی ادامه می دهیم تا آب اضافی اسفناج به طور کامل تبخیر شود و اسفناج کمی سرخ شود. مرحله هشتم پس از اینکه اسفناج به خوبی سرخ شد، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه برنج خیسانده شده را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و تا یکی دو بند انگشت بالاتر از سطح برنج آب اضافه می کنیم. مرحله نهم قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم، سپس کره را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا آب درون قابلمه به جوش بیاید، سپس اسفناج سرخ کرده را اضافه می کنیم. مرحله دهم حالا به آرامی برنج و اسفناج را ترکیب می کنیم تا یکدست شوندف سپس صبر می کنیم تا آب درون قابلمه کشیده شود. در ادامه حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و درب قابلمه را به همراه دم کنی قرار می دهیم تا کته آماده شود. مرحله یازدهم حدود 30 تا 45 دقیقه زمان برای پخت کته اسفناج کافی است. در ادامه به سراغ گوشت می رویم و در صورتی که به طور کامل مغز پخت شده بود، حرارت را کمی زیاد تر می کنیم تا آب درون قابلمه زودتر کشیده شود. مرحله دوازدهم حالا زعفران دم کرده را به همراه نمک به گوشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا زمان پخت کته روی حرارت ملایم بماند. در پایان کته اسفناج را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه گوشت زعفرانی سرو می کنیم.

کته اسفناج با گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه در گذشته با کوکو سبزی تهیه می شده است ولی امروز این غذای خوشمزه را با گوشت تکه ای مانند چلوگوشت و گوشت مرغ درست می کنند. در این دستور این غذای خوشمزه را به همراه گوشت تکه ای درست می کنیم که یکی از بهترین دستورهای این غذای سنتی می باشد. اگر می خواهید یک خاطر خوب از این غذای خوشمزه داشته باشید، حتما کته اسفناج را با اسفناج تازه و سبز مثل بی بی اسفناج درست کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
اسفناج تازه1 کیلوگرم
برنج4 پیمانه
سیر4 حبه
پیاز2 عدد درشت
کره25 گرم
زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری
گوشت گوسفندی400 تا 600 گرم
چوب دارچین1 تکه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
دستور پخت کته اسفناج با گوشت
مرحله اول
برای تهیه کته اسفناج با گوشت تکه ای ابتدا گوشت را می شوییم و به تکه های کوچکتر تبدیل می کنیم. تکه های گوشت نباید خیلی کوچک باشد و تقریبا مانند چلو گوشت باید سه برابر تکه های گوشت خورشتی باشد.
مرحله دوم
در این مرحله یکی از پیازها را به صورت خلالی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا سبک شود، سپس 2 حبه از سیرها را با رنده ریز رنده می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به مخلوط سیر و پیاز اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم تا با هم ترکیب شوند. در ادامه تکه های گوشت را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ شان تغییر کند.
مرحله چهارم
حالا چوب دارچین را به همراه 1 لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم، سپس حرارت زیر قابلمه را ملایمتر می کنیم و اجازه می دهیم گوشت بپزد. در ادامه برنج را نسبت به نوع آن با آب ولرم و 1 قاشق چایخوری نمک می خیسانیم.
مرحله پنجم
در این مرحله اسفناج را پس از پاک کردن، می شوییم، سپس به صورت ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم.
مرحله ششم
پس از اینکه پیاز سبک شد، سیرهای باقیمانده را رنده می کنیم و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم. حالا مواد را کمی تفت می دهیم تا به خوبی با ادویه ها ترکیب شوند.
مرحله هفتم
در این مرحله اسفناج خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا اسفناج آب بیندازند. تفت دادن را تا زمانی ادامه می دهیم تا آب اضافی اسفناج به طور کامل تبخیر شود و اسفناج کمی سرخ شود.
مرحله هشتم
پس از اینکه اسفناج به خوبی سرخ شد، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه برنج خیسانده شده را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و تا یکی دو بند انگشت بالاتر از سطح برنج آب اضافه می کنیم.
مرحله نهم
قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم، سپس کره را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا آب درون قابلمه به جوش بیاید، سپس اسفناج سرخ کرده را اضافه می کنیم.
مرحله دهم
حالا به آرامی برنج و اسفناج را ترکیب می کنیم تا یکدست شوندف سپس صبر می کنیم تا آب درون قابلمه کشیده شود. در ادامه حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و درب قابلمه را به همراه دم کنی قرار می دهیم تا کته آماده شود.
مرحله یازدهم
حدود 30 تا 45 دقیقه زمان برای پخت کته اسفناج کافی است. در ادامه به سراغ گوشت می رویم و در صورتی که به طور کامل مغز پخت شده بود، حرارت را کمی زیاد تر می کنیم تا آب درون قابلمه زودتر کشیده شود.
مرحله دوازدهم
حالا زعفران دم کرده را به همراه نمک به گوشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا زمان پخت کته روی حرارت ملایم بماند. در پایان کته اسفناج را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه گوشت زعفرانی سرو می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/504059/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا برخی اشتباهات خود را می‌پذیرند و بقیه نه ؟

آیا من خوش بختم؟

من هیچ وقت به درد هیچ کاری نمیخورم

با ازدواج نمی توان بیماری افسردگی را درمان کرد

چه زمانی و چگونه نه بگوییم؟

چرا ما به بحران نیازمندیم؟

7 نکته ای که سحرخیزی شما را تضمین می کند !

راز جذابیت انسان های دوست داشتنی

نیمی از سال از خودم متنفرم

این اختلالات روانی با مرگ زودرس همراهند

کاهش سوءتفاهم با این روشها

خلاقیت و عوامل موثر بر خلاقیت

چطور افکار مزاحم را از ذهنتان بیرون کنید

استرس ات را بکُش

چگونه می توان در ذهن دیگران ماندگار شد؟

دستورالعمل مولانا برای تغییر فوری!

حواس پرتی و علل آن و راهکارهایی برای جلوگیری از آن

متداول‌ترین عوامل ایجاد استرس

«با کلاس» هستید؟ یا «با کلاس نما»؟

ابزاری خطرناک در دست نوجوان شما!

وقتی با افسردگی پیر می شویم!

چرا تنبل‌ها موفق ترند؟

17 خطایی که در زندگی با آن روبرو هستید

چگونه باهوش تر باشیم؟

همدلی با دیگران چه مزایایی در زندگی ما دارد؟

دلایل حواس پرتی چیست و چگونه می توان جلوی آن را گرفت؟

چگونه تمرکز مغزی و حافظه را به طور طبیعی تقویت کنیم؟

6 مانع موفقیت کسب و کار در منزل

یکی از علل افسردگی در زنان ، اختلاف حقوق آنها با مردان است؟!

پنج گام برای مدیریت خشم

اگر این روزها روزهای پر مشغله داشتید مغزتان را استراحت دهید

جذابیت زنانه در دهه چهارم زندگی

تاثیر مشکلات خانوادگی بر آینده فرزندان

دختران افسردگی را از مادر به ارث می برند یا پدر؟!

شوهرم چند وقتی است همسر موقت دارد!!

کم رویی چیست و راههای مبارزه با کمرویی کدامند؟

علت دعوا کردن و یادگیری اصول دعوا کردن

ویژگی‌های خانواده سالم و ناسالم

با همسایه فضول چطور برخورد کنیم

چطور طبق درآمد تان زندگی کنید

ازدواج کرده ام ولی پدر و مادرم خبر ندارند!!

من همینم که هستم!

اضطراب شدید خود را چگونه درمان کنیم

دلایل آرایش کردن نوجوانان و چگونگی برخورد با آن

راهکارهایی برای همراه کردن مردان در خرید نوروزی

مهارت‌های برقراری ارتباط موثر با مشتری

7 دلیل تنها ماندن دختران

علت پرخاشگری و بی صبری ما چیست و چگونه موجب کاهش عمر می شود؟

مزایای یادگیری زبان جدید چیست؟

7 روش برای اینکه دیگر چیزی را فراموش نکنید