آریا بانو

تشک خوب چه تشکی است؟ اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - کافه ایرونی / تشک یکی از مهمترین مورد در زندگی انسان است چرا که ما شبها حدودا 8 ساعت باید بر روی تشک بخوابیم و اگر تشکمان دارای پیچ و خم باشد صبح با مشکل کمر درد و سر درد مواجه میشویم ما به شما میگوییم چه تشکی بخرید
حدود یک سوم از عمر هر انسان در خواب سپری می‌شود، بنابراین شایسته است زمان و پول کافی برای تهیه لوازم خوابمان صرف کنیم. شاید شما نیز پس از سال ها تحمل تشک های قدیمی و ناهموار، سرانجام دل را به دریا زده و به فکر تعویض آن ها افتاده باشید. هرچند تشکمان و بالشمان راحت و خوب برای هر شخص متفاوت از دیگری است، اما این نوشته می‌تواند یک راهنمای گام به گام برای آشنایی شما با اصول خرید یک تشک مناسب باشد؛ که خوابی عالی و با کیفیت را برای شما به ارمغان می‌آورد.
گام اول: نوع تشک را انتخاب کنید
امروزه شاهد انواع و اقسام تشک های مختلف هستیم که هر کدام نام جداگانه دارند و مشخصاتشان با اصطلاحات بسیار گیج کننده ای عنوان می‌شود. اما لازم نیست زیادی گیج شوید، سه اصطلاح اساسی که باید در این مورد بدانید به شما معرفی خواهیم کرد: فنردار (Innerspring)، حافظه دار (Memory) و لاتکس (Latex)تشک های فنری از کلاف های سیم جداگانه که حالت پیچشی دارند (Coil) ساخته شده اند. این تشک ها سطح بالایی از استحکام و تنفس را ارائه می‌کنند و خوابی عالی در شب های گرم برای شما به ارمغان می آورند.
تشکهای مموری فوم از مواد شکل پذیر ساخته شده اند که قادرند به شکل بدن شما در آیند، این نوع از تشکها که بیشتر برای بیماران استفاده می‌شوند، برای تسکین درد بی نظیر هستند. با این حال ممکن است در هنگام خواب شبانه بسیار گرم شوند.سومین نوع از تشک ها، لاتکس فوم نام دارد که هر دو خاصیت تنفس و استحکام را دارد، ضمن این که ضد حساسیت هم هست. شما می‌توانید یکی از انواع این تشک ها را انتخاب کنید یا این که ترکیبی از آن ها را برگزینید.
گام دوم: میزان سفتی دلخواهتان را مشخص کنید
برخی از برندهای سازنده تشک، تمامی محصولات خود را با یک میزان ثابت از سفتی ارائه می دهند. در حالی که برخی دیگر دارای گزینه های مختلفی از نرمی و سفتی هستند که در سطوح نرم، متوسط و سفت و محکم طبقه بندی می شوند. نکته کلیدی که باید به خاطر داشته باشید
این است که سفتی یک مفهوم کاملاً شخصی و سلیقه ای است، چیزی که برای شما مانند یک سنگ خارا باشد ممکن است برای دیگری مانند یک ابر نرم و تپل تلقی شود. به علاوه نوع بدن فرد، وزن او و سایز عوامل فردی می‌تواند نقش مهمی در این زمینه ایفا کند. به هر حال شما باید تشک مناسب خود را به گونه ای پیدا کنید که به اندازه کافی نرم باشد، تا به راحتی در آن به خواب روید و همزمان به قدر کافی محکم باشد تا به آن اتکا کنید.
گام سوم: زمان کافی برای سنجیدن تشک صرف کنید
شاید به نظرتان مسخره باشد که مدام در فروشگاه از این تشکها به آن تشکان بخزید و هریک را امتحان کنید، اما اگر قصد دارید تشکی بخرید که در آن خواب شبانه راحتی داشته باشید، باید قبل از خرید آن را به خوبی امتحان کرده و سنجیده باشید.
اگر به صورت حضوری خرید می‌کنید لازم است درون فروشگاه حداقل 20 دقیقه بر روی تشکی که انتخاب کرده اید دراز بکشید. البته اگر قصد دارید تشک خود را به صورت آنلاین خریداری کنید از این شانس برخوردارید که از دوره آزمایشی برای امتحان محصولات استفاده کنید. چه بهتر که از فروشگاه های اینترنتی با امکان مرجوعی کالا تا 100 روز خرید کنید.
گام چهارم: ضمانت نامه را بررسی کنید
اطمینان حاصل کنید که تشک جدید شما دارای ضمانت نامه مناسب است (ضمانت 10 ساله یا بیشتر). البته به یاد داشته باشید که ضمانت یاد شده در صورتی اعتبار خواهد داشت که خود شما به درستی از تشک محافظت کرده باشید، چرا که چیزهایی مانند لکه های کثیف باقی مانده بر روی تشک شامل ضمانت نامه نمی شوند.
گام پنجم: خواب، رویا و تکرار
کارشناسان توصیه می کنند بهتر است هر 7 تا 10 سال یکبار تشک خواب خود را عوض کنیم. البته اگر شما هر روز صبح با احساس درد از خواب بیدار می‌شوید و یا در تمام طول روز بدن درد دارید، بهتر است هرچه سریع تر به دنبال یک تشک جدید باشید. اگر هم هرچه فکر می‌کنید به خاطر نمی آورید که تشکی که بر روی آن می‌خوابید چند سال قدمت دارد، شک نکنید که همین امروز وقت عوض کردن آن فرا رسیده است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/254925/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چگونه گفتار کودک خود را تقویت کنیم؟

تقویت ذهن کودک با کمترین هزینه

کودکان را به کتاب خواندن تشویق کنیم !

زندگی در حال را به بچه‌ها بیاموزیم

به کودکان اعتماد به نفس تزریق کنید !

چطور به فرزندانمان اعتماد کنیم؟

ایجاد انگیزه در فرزندان

وقتی بچه‌ها می‌ترسند، چه کار کنیم؟

بچه‌هایی که دزدی می‌کنند

عوارض پیامک برای کودکان و نوجوانان

بچه‌های لوس یا بزرگسالان بی‌مسوولیت

از کجا بفهمیم فرزندمان بیش‌فعال است؟

کودکان اوتیسمی دوست دارند تنها باشند

نقش خانواده در حفظ سلامت روانی کودکان

قوانین خواب فرشته ها

آینده کودکان مبتلا به شب ادراری

نقاشی، رازگوی روان بچه ها

کم رویی در کودکان را چگونه درمان کنیم

بررسی استرس در کودکان

فواید خواندن کتاب برای جنین

شخصیت فرزندتان را به خاطر نمره ضعیف تخریب نکنید.

برای فرزند دوم آمادگی دارید یا نه؟

بهترین طرز برخورد با بچه های وابسته

در خاطره سازی برای کودکان افراط نکنید

طلاق و برخورد صحیح با بچه ها

چگونه هوش فرزندمان را پرورش دهیم؟

اگر فرزندتان 6 سال دارد...

چگونـه تمـرکـز کـودکان را افـزایـش دهیـم؟

طلاق با کودکان شما چه می کند

10 جمله ویرانگر که نباید به کودکان گفت!!

اگر فرزندتان خجالت می کشد، بخوانید!

نترس، کنارت هستم

من باوردارم که تو می توانی

روزگار سخت یک کودک

علت و روش های درمان ناخن جویدن در کودکان

برخورد صحیح با عادت های نادرست کودکان

تاثیر دلبستگی ایمن بر کسب ایمان کودک

سی راه برای افزایش بهره هوشی کودکان

اول مهر و دردسر خواب بچه ها !

7 نکته کلیدی برای تشویق کودکان به آموختن

عادت به مطالعه را در دانش آموزان تقویت کنیم

کودکان چگونه فکر می کنند

خشم کودک در دست والدین

8 نکته درباره اتاق مطالعه

از کودکی ام بزرگی ام را بشناس

مدرسه یعنی مدرسه !

50 روش برای به ظهور رساندن استعداد کودکان

فرزند پیش دبستانی شما می تواند کتاب بخواند !

کابوسی به نام دیکته

نقش رسانه های آموزشی در فرآیند یادگیری