میز اردور/ مارمالاد نارنگی بخورید تا مریض نشوید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - میز اردور/ مارمالاد نارنگی بخورید تا مریض نشوید
١٣٦
٠
بیتوته / چی لازم دارم:
نارنگی شسته و با پوست خرد شده به ورقه های نازک 1 کیلوگرم
شکر 4 پیمانه
چه جوری درست میشه:
یک بشقاب کوچک را در فریزر قرار دهید. نارنگیها را به همراه 6 پیمانه آب در یک قابلمه بزرگ بریزید تا روی حرارت زیاد جوش بیاید. حرارت را تا حد متوسط کم کنید و نارنگی ها را بپزید تا زمانی که پوستشان نرم شود (حدود 20 دقیقه)
شکر را اضافه کنید، حرارت را کمی زیاد کنید و هم بزنید تا شکر حل شود و دوباره جوش بیاید. همچنان بپزید و مخلوط را هم بزنید تا زمانی که غلیظ و کمی تیره شود (حدود 40 تا 50 دقیقه) اگر مخلوطتان با شدت زیادی میجوشد، حرارت را کم کنید تا نسوزد. برای اینکه ببینید آماده شده یا نه، یک قاشق پر از مارمالاد را روی بشقاب یخ بیندازید و 2 دقیقه در یخچال بگذارید. اگر یک غشای نازک روی آن ایجاد شده بود که با انگشت زدن چین می خورد، مارمالاد آماده است. اما اگر پخش شده و رقیق بود، پخت آن را ادامه دهید.
مارمالاد را در یک ظرف در بسته بریزید و اجازه دهید کاملا سرد شود. میتوانید این مارمالاد را تا یک ماه در یخچال نگه دارید یا تا شش ماه فریز کنید.
-
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۲:۱۷
-
۳۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/207089/