آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه لوبیا پلو خانه داري

طرز تهیه لوبیا پلو
  بزرگنمايي:

آریا بانو - لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که با مواد غذایی متنوعی تهیه می شود. لوبیا پلو را به سلیقه خود می توانید به همراه گوشت قرمز یا گوشت مرغ درست کنید، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوبیا پلو در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر لوبیا سبز 3 پیمانه برنج 4 پیمانه گوشت چرخ کرده 300 گرم رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری سیر 2 حبه پیاز 1 عدد گوجه فرنگی 2 عدد نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی زردچوبه و روغن به اندازه کافی طرز تهیه لوبیا پلو مرحله اول برای تهیه لوبیا پلوی خوشمزه و مجلسی ابتدا لوبیا سبزها را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه لوبیا ها را خرد می کنیم و کنارقرار می دهیم. مرحله دوم در این مرحله پیاز و سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم. سپس تابه ای بزرگ را روی حرارت کم می گذاریم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا روغن داغ شود. مرحله سوم بعد پیاز را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شود و سیر را نیز می افزاییم و تفت می دهیم و صبر می کنیم تا کمی عسلی شوند.در ادامه گوجه فرنگی ها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم. مرحله چهارم پس از عسلی شدن پیاز و سیر گوشت چرخ کرده را به آن ها اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند و بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه می کنیم.حالا مایه را خوب مخلوط می کنیم. مرحله پنجم در این مرحله همین طور تفت می دهیم تا آب گوشت و گوجه فرنگی ها کاملا تبخیر شود و بعد لوبیاهای خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کمی نرم شود.در شیرجوش کمی روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. مرحله ششم سپس رب گوجه فرنگی را داخل شیرجوش می ریزیم و مداوم تفت می دهیم تا رنگ روغن قرمز شود و بوی خامی رب گوجه فرنگی نیز از بین برود و بعد از روی حرارت شیرجوش را بر می داریم و رب گوجه فرنگی را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم. مرحله هفتم سپس خوب مواد را تفت می دهیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا لوبیا پلو سرد و خنک شود. سپس در یک قابلمه مناسب تا نصف آن آب می ریزیم و مقدار کمی نمک به آن اضافه می کنیم. مرحله هشتم در صورت تمایل می توانید کمی زردچوبه نیز داخل آب بریزید تا رنگ پلو زرد شود و در پایان پخت لوبیا پلو خوش رنگ تری داشته باشید. درب قابلمه را می گذاریم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر آب به جوش بیاید. مرحله نهم در این مرحله برنج را به خوبی می شوییم و آب آن را خالی می کنیم و زمانیکه آب در حال جوشیدن بود برنج را داخل قابله می ریزیم و صبر می کنیم تا حدودا 6 الی 7 دقیقه بعد یک دانه از برنج را لای دندان تست می کنیم. مرحله دهم اگر اطراف برنج کاملا نرم و وسط آن سفت بود بهترین زمان برای آبکش کردن برنج است.برنج را آبکش می کنیم و در کف قابلمه مورد نظر برای پخت لوبیا پلو روغن می ریزیم و اگر تمایل داشتید نان یا سیب زمینی را پوست می گیریم و می شوییم. مرحله یازدهم سپس حلقه حلقه می کنیم و کف قابلمه می چینیم تا ته دیگ نیز داشته باشیم.1 الی 2 کفگیر از برنج را کف قابلمه می ریزیم و کمی از مایه لوبیا پلو روی آن می ریزیم و مجددا کمی برنج می ریزیم و روی آن مقداری مایه لوبیا می ریزیم. مرحله دوازدهم همین طور لایه لایه برنج و مایه لوبیا را می ریزیم تا مایه لوبیا و برنج تمام شود.درب قابلمه را می گذاریم و روی شعله قرار می دهیم.اول حرارت را به مدت 3 الی 5 دقیقه زیاد می کنیم تا داخل قابلمه بخار بپیچد و بعد حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا لوبیا پلو به مرور زمان پخته شود. مرحله سیزدهم پس از پخت کامل لوبیا پلو،با کفگیر آرام برنج و مایه لوبیا را داخل خود قابلمه زیر و رو می کنیم تا کاملا مایه با پلو مخلوط شود و بعد کمی روغن روی غذا می ریزیم و لوبیا پلو را در دیس می کشیم و با سالاد شیرازی نوش جان کنید. نکات طرز تهیه لوبیا پلو طرز تهیه لوبیا پلو بدون گوشت اگر مایلید این غذای خوشمزه را بدون گوشت درست کنید کافیست گوشت و مراحل پخت آنرا از دستور حذف کنید. توصیه می شود اگر غذا را برای گیاهخواران تهیه می کنید قارچ را جایگزین گوشت کنید تا لوبیا پلو خوشمزه تری داشته باشید.

لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که با مواد غذایی متنوعی تهیه می شود. لوبیا پلو را به سلیقه خود می توانید به همراه گوشت قرمز یا گوشت مرغ درست کنید، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوبیا پلو در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
لوبیا سبز3 پیمانه
برنج4 پیمانه
گوشت چرخ کرده300 گرم
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
سیر2 حبه
پیاز1 عدد
گوجه فرنگی2 عدد
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغنبه اندازه کافی
طرز تهیه لوبیا پلو
مرحله اول
برای تهیه لوبیا پلوی خوشمزه و مجلسی ابتدا لوبیا سبزها را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه لوبیا ها را خرد می کنیم و کنارقرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز و سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم. سپس تابه ای بزرگ را روی حرارت کم می گذاریم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا روغن داغ شود.
مرحله سوم
بعد پیاز را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شود و سیر را نیز می افزاییم و تفت می دهیم و صبر می کنیم تا کمی عسلی شوند.در ادامه گوجه فرنگی ها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
پس از عسلی شدن پیاز و سیر گوشت چرخ کرده را به آن ها اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند و بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه می کنیم.حالا مایه را خوب مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله همین طور تفت می دهیم تا آب گوشت و گوجه فرنگی ها کاملا تبخیر شود و بعد لوبیاهای خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کمی نرم شود.در شیرجوش کمی روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله ششم
سپس رب گوجه فرنگی را داخل شیرجوش می ریزیم و مداوم تفت می دهیم تا رنگ روغن قرمز شود و بوی خامی رب گوجه فرنگی نیز از بین برود و بعد از روی حرارت شیرجوش را بر می داریم و رب گوجه فرنگی را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
سپس خوب مواد را تفت می دهیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا لوبیا پلو سرد و خنک شود. سپس در یک قابلمه مناسب تا نصف آن آب می ریزیم و مقدار کمی نمک به آن اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
در صورت تمایل می توانید کمی زردچوبه نیز داخل آب بریزید تا رنگ پلو زرد شود و در پایان پخت لوبیا پلو خوش رنگ تری داشته باشید. درب قابلمه را می گذاریم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر آب به جوش بیاید.
مرحله نهم
در این مرحله برنج را به خوبی می شوییم و آب آن را خالی می کنیم و زمانیکه آب در حال جوشیدن بود برنج را داخل قابله می ریزیم و صبر می کنیم تا حدودا 6 الی 7 دقیقه بعد یک دانه از برنج را لای دندان تست می کنیم.
مرحله دهم
اگر اطراف برنج کاملا نرم و وسط آن سفت بود بهترین زمان برای آبکش کردن برنج است.برنج را آبکش می کنیم و در کف قابلمه مورد نظر برای پخت لوبیا پلو روغن می ریزیم و اگر تمایل داشتید نان یا سیب زمینی را پوست می گیریم و می شوییم.
مرحله یازدهم
سپس حلقه حلقه می کنیم و کف قابلمه می چینیم تا ته دیگ نیز داشته باشیم.1 الی 2 کفگیر از برنج را کف قابلمه می ریزیم و کمی از مایه لوبیا پلو روی آن می ریزیم و مجددا کمی برنج می ریزیم و روی آن مقداری مایه لوبیا می ریزیم.
مرحله دوازدهم
همین طور لایه لایه برنج و مایه لوبیا را می ریزیم تا مایه لوبیا و برنج تمام شود.درب قابلمه را می گذاریم و روی شعله قرار می دهیم.اول حرارت را به مدت 3 الی 5 دقیقه زیاد می کنیم تا داخل قابلمه بخار بپیچد و بعد حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا لوبیا پلو به مرور زمان پخته شود.
مرحله سیزدهم
پس از پخت کامل لوبیا پلو،با کفگیر آرام برنج و مایه لوبیا را داخل خود قابلمه زیر و رو می کنیم تا کاملا مایه با پلو مخلوط شود و بعد کمی روغن روی غذا می ریزیم و لوبیا پلو را در دیس می کشیم و با سالاد شیرازی نوش جان کنید.
نکات طرز تهیه لوبیا پلو
طرز تهیه لوبیا پلو بدون گوشت
اگر مایلید این غذای خوشمزه را بدون گوشت درست کنید کافیست گوشت و مراحل پخت آنرا از دستور حذف کنید. توصیه می شود اگر غذا را برای گیاهخواران تهیه می کنید قارچ را جایگزین گوشت کنید تا لوبیا پلو خوشمزه تری داشته باشید.

لینک کوتاه:
https://www.banounews.ir/Fa/News/630808/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وقتی به جای عشق به سراب دل می بندی....

تاریخ اکران و عنوان رسمی «جانوران شگفت‌انگیز 3» مشخص شد

خنده ها و گریه های کاراکتر ها در سکانس های مختلف

چهره ها/ وقتی میلاد کی مرام تو ژست است

چهره ها/ حال خوب پاییزی یکتا ناصر

تجربه بازیگر همسران از دوران مجری گری

چهره ها/ اینستاپست شهره لرستانی در روز تولد استاد شجریان

اکران پاییزی از «قهرمان» تا «گشت ارشاد3»

من تو خونه همه ی شماها هستم!

اعلام فیلم‌های بلند بخش مسابقه جشنواره کودک و نوجوان

آیا این بازیگر افغانستانی است؟

سوژه تکراری رسیدن مادر و فرزند بعد از سال ها دوری

به همسر آینده مهندس چه حسادتی میکنه

چهره ها/ آرامش به سبک نرگس محمدی

کارگردان «دشت خاموش» بهترین پایان را انتخاب کرده است

عاطفه رضوی برگ برنده قسمت هفتم خاتون

در آوردن ادای مهران مدیری و امیر نوری توسط حامد آهنگی

چهره‌ها/ عکس جدید از رامبد جوان در کنار همسرش نگار جواهریان

بدل آنجلینا جولی: جراحی زیبایی نداشتم

روش پخت سیب زمینی بدون روغن

تلویزیون هوشمند Vision X2 آنر به بازار معرفی خواهد شد

یک بام و دو هوای واردات ته لنجی لوازم خانگی

بهترین فر برقی رومیزی و توکار / راهنمای خرید فر برقی

پرفروش ترین یخچال فریزر های ایرانی کدامند؟ + لیست قیمت + ویدیو

واردات لوازم خانگی در شرایط فعلی به صلاح کشور نیست/موافق انحصار برخی تولیدکنندگان نیستیم

واکنش شرکت‌ های کره‌ ای به تحریم‌ های ایران، فرار بود

پرفروش ترین تلویزیون های بازار ایران از نگاه کاربران

هیدروژن پاک، پلی میان امروز و آینده سبز!

هفت خطر نگران‌کننده خورشید برای زمین

پژوهشگران با آب نمک و نور خورشید سیستم سرمایشی بدون نیاز به برق توسعه می‌دهند

افزایش خواص دارویی خرفه به کمک نانوفناوری

احتمال برخورد یک سیاهچاله با زمین چقدر است؟

سیارکی 3 برابر بزرگ‌تر از مجسمه آزادی از کنار زمین می‌گذرد

آلبوم رویدادهای نجومی مهر ماه 1400

کاهش خطای تشخیص سلول‌های سرطانی با ابزار محققان کشور/ثبت اختراع گرنت‌شده در آمریکا

امشب خورشید در نقطه اعتدال پاییزی است

راهکاری برای کاهش دردهای پس از زایمان

کوچکی مریخ توانایی این سیاره را برای نگهداری از آب محدود می کند

ساخت پهپاد تک‌سرنشین با استفاده از صندلی مدرسه

آیا حیات در زمین، چند بار شکل گرفته است؟

دارویی جدید برای درمان شکل رایج سرطان سینه

حضور یک فضانورد زن در ماموریت جدید چینی‌ها

موشک هسته ای سفر به مریخ را کوتاه تر می کند

ارائه روشی برای تشخیص سم در میوه‌ها

تولید ماسک‌های ضد ویروس و ضد باکتری توسط یک شرکت دانش بنیان

ورزش بدون آسیب با کمک برچسب‌های پوستی!

سویه مکزیکی کرونا با شدت بیماری و مرگ مرتبط است

شرکت چینی «کلاور» از اثربخشی 79 درصدی واکسن کرونای خود روی گونه دلتا خبر داد

فضای میان‌ستاره‌ای کهکشان راه‌شیری چگونه است؟

پیشرفتی بزرگ درباره منشأ کرونا با کشف ویروس‌ نزدیک به سارس-کووید دو