آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم: پودر نارگیل چرب:۱۰۰گرم،پودر قند: ۱۷۰ گرم،سفیده تخم مرغ:۱۲۰ گرم،روغن مایع :۱۰۰ گرم،پودر هل: یک ق چ،آبلیمو:یک ق چ،آرد برنج:۱۰ گرم
پودر نارگیل،پودر قند الک شده و سفیده تخم مرغ را با لیسک باهم ترکیب کنید،بعد روغن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود(نباید بجوشد)حالا روغن داغ را طی دو مرحله اضافه کنید و به سرعت هم بزنید تا سفیده ها نپزند،بعد هل،آبلیموی تازه و آرد برنج را اضافه و ترکیب کنید،روی ظرف سلفون بکشید و یک ساعت داخل یخچال استراحت دهید،بعد از گذشت این تایم،دقیقا غلظت مواد باید مطابق فیلم باشه،اگه سفت بود بهش کمی سفیده تخم مرغ اضافه کنید،اگه شل بود کمی پودر نارگیل اضافه کنید،بعد داخل قیف ریخته با سر ماسوره ساده پایپ کنید،به طریقه ی پایپ کردن من دقت کنید،دستتون باید کاملا عمود بگیرید،از سینی گالوانیزه استفاده کنید،
داخل فری که از ده قبل گرم شده با دمای فر گازی ۱۸۰
فر برقی ۱۷۰(المنت بالا و پایین به همراه فن یا حالت کانوکشن)به مدت ۲۰ دقیقه بپزید،
بعد از پخت اجازه بدید کاملا خنک بشه بعد به آرومی از سینی جدا کنید،
بازار ![]()