چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴
خانه داری

ترفندهای خوشمزه‌تر شدن آش رشته

ترفندهای خوشمزه‌تر شدن آش رشته
آریا بانو - خراسان / ​​سبزی تازه و معطر| سبزی‌های تازه شامل تره، جعفری، گشنیز و اسفناج، باید شسته و خشک شده و به اندازه مناسب خرد شوند تا به آش طعم بدهند. حبوبات متناسب و ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - خراسان / ​​سبزی تازه و معطر| سبزی‌های تازه شامل تره، جعفری، گشنیز و اسفناج، باید شسته و خشک شده و به اندازه مناسب خرد شوند تا به آش طعم بدهند.
حبوبات متناسب و کاملاً پخته|ترکیب عدس، لوبیا چیتی، نخود و ماش در آش رشته رایج است که هریک باید پیش از اضافه کردن به آش خیس‌بخورد و پخته شود.
رشته با کیفیت و مناسب|اضافه کردن رشته با کیفیت در زمان مناسب (در انتهای پخت) باعث حفظ بافت و طعم بهتری می‌شود.
اهمیت کشک|کشک طبیعی و تازه، طعم ترش و ملایمی به آش می‌دهد که آن را جذاب‌تر می‌کند.
پیاز و نعناع داغ|پیاز و نعناع داغ با عطر و طعم خاص خود، بخش مهمی از طعم کلی آش است.
پخت آرام و طولانی|پخت آهسته و زمان کافی برای پخت حبوبات و سبزی‎ها باعث تلفیق بهتر طعم‌ها و بافت نرم می‌شود.
بازار
ترتیب افزودن مواد| حبوبات باید ابتدا پخته شوند، سپس سبزی‌ها اضافه و در نهایت رشته و کشک در مراحل آخر پخت افزوده شوند.


نظرات شما