آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
بامیه: 400 گرم
گوشت: 400 گرم
سیر: دو حبه
پیاز: یک عدد
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
بازار ![]()
تمر هندی: 50 گرم
نمک: 1/5 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
خورشت بامیهی مجلسی ای که لزج نباشه و طعمش هیچوقت از یادتون نره، به این نکات مهم بستگی داره:
بامیه رو با آب سرد بشورین.
صبر کنین بامیهها کاملا خشک بشن.
سر بامیه رو زیاد نبرین.
و با حرارت متوسط رو به بالا سرخش کنین و خیلی حین سرخ شدن همشون نزنین.