آریا بانو - آخرین خبر / چیزایی که برای شله زرد میخواییم
برنج 2لیوان
آب 14 لیوان(به ازای هر پیمونه برنج 7 پیمونه آب)
شکر 4 لیوان
گلاب و عرق هل با هم نصف لیوان
زعفران
بازار 
خلال بادام
کره 50 گرم
روغن مایع 4-5ق.غ
نکات مهم شله زرد
حتما برنج نیم دانه ایرانی باشه
برنج رو انقدر بشورین که آب روی برنج شفاف بشه
حتما برنج رو از شب قبل خیس کنین و با گلاب و 2تا هل شکسته و یه کمی زعفرون خیس کنین
بزارید رو شعله ملایم کم کم بجوشه میتونید درش رو بزارید تا زودتر بجوشه و کف روش رو بگیرید
و بعد بزارین انقدر بجوشه کاملا شکفته بشه و هر 10 دقیقه هم بزنید تا یکدست بشه
بعد از اینکه کامل شکفته شد شکر و بقیه مواد رو اضافه کنید چون اگه برنج شکفته نشه و شکر یا زعفرون اضافه بشه شله زرد خوبی نخواهید داشت
و حتما آخرش نیم ساعت با پارچه دم بزارید