چهارشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۴
خانه داری

دسر گل پاناکوتا ، زینت بخش سفره های شما

دسر گل پاناکوتا ، زینت بخش سفره های شما
آریا بانو - آخرین خبر /مواد لازم برای دو عدد گل: شیر: نصف لیوان شکر: ۱ ق غ وانیل: ۱/۳ ق چ پودر ژلاتین: ۱/۲ ق غ آب سرد: نصف فنجان بازار خامه: ۱ ق غ . نیازی به چرب کردن ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر /مواد لازم برای دو عدد گل:
شیر: نصف لیوان
شکر: 1 ق غ
وانیل: 1/3 ق چ
پودر ژلاتین: 1/2 ق غ
آب سرد: نصف فنجان
بازار
خامه: 1 ق غ
.
 نیازی به چرب کردن قالبها نیست چون داخل مواد پاناکوتا هم خامه وجود داره هم شیر
 اسم قالبها گل آلاله هستن و از لوازم قنادی ها میتونید تهیه کنید.
 امیدوارم از این به بعد دسرهاتون رو قشنگ تر از قبل دیزایین کنین


نظرات شما