آریا بانو - خراسان / اگر شما هم در این روزها قصد دارید شلهزرد نذری بپزید، دانستن این نکات کمکتان خواهد کرد.
برنج نیمدانه یا شکسته انتخاب بهتری برای شله زرد است، چون سریعتر له میشود.
میتوانید وقتی برنج را خیس کردید مقدار مناسبی از هل و گلاب هم به آن اضافه کنید تا طعم هل و گلاب به خورد برنج برود.
بهتر است شله زرد چند ساعت استراحت کند تا خوب جا بیفتد و طعم آن بهتر شود.
شکر و زعفران را حتما زمانی به برنج اضافه کنید که کاملا پخته و له شده باشد، در غیر این صورت شلهزرد شما جا افتاده و خوشرنگ نخواهد شد.
بازار ![]()