آریا بانو - رویکرد آموزش نمونشی (conductive education) که ویژه آموزش و توانبخشی کودکان مبتلا به فلج مغزی یا دارای معلولیت جسمی است، مجدداً به زودی در مرکز توانبخشی نویدعصر در شهر تهران ارائه خواهد شد.
موسسه توانبخشی ولیعصر (عج) در راستای ارتقای کیفیت ارائه خدمت و توسعه فعالیتهای علمی و تحقیقاتی از سال 1384 با ارائه بورسیه تحصیلی به تعداد 8 نفر از کارشناسان کاردرمانی، گفتاردرمانی و روانشناسی اقدام به ارائه رویکرد آموزش نمونشی برای اولین بار در کشور نموده است.
آموزش نمونشی یکی از متد های توانبخشی است که با هدف آموزش فرد کم توان جسمی، جهت بهبود تواناییها و کسب تجارب جدید در زندگی روزمره توسط دکتر آندراس پتو در سال 1950 در مجارستان بنا نهاده شده است.
با توجه به اثراتی که این روش درمانی در ارتقای سطح مهارتهای شناختی، خودیاری، هیجانی و حرکتی کودکان کم توان جسمی دارد به همت مؤسسه توانبخشی ولیعصر(عج) و پس از انعقاد تفاهم نامه همکاری با مرکز « پتو » مجارستان در قالب اعزام کارشناس و تخصیص بورسیه تحصیلی، برای اولین بار در کشور از سال 1384 این روش درمانی در مرکز توانبخشی نوید عصر و مرکز توانبخشی امید عصر به کودکان کم توان جسمی ارائه شده است.
اما با توجه به اینکه ماهیت این خدمت برپایه کارگروهی است خدمت در دوران کرونا متوقف گردید.
اخیراً تدارکات مربوط به آموزش درمانگران و مربیان جهت از سرگیری ارائه این روش در در موسسه آغاز شده است و به زودی روش درمانی آموزش نمونشی ویژه کودکان دارای اختلالات جسمی حرکتی کمتر از 15 سال با هوشبهر عادی، در مرکز جامع توانبخشی نوید عصر در شهر تهران به این عزیزان ارائه خواهد شد.
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 09385668598 تماس حاصل نمایید.