آریا بانو

آخرين مطالب

30 ترفند پخت و پز برای مبتدیان آشپزی و شیرینی‌پزی که نتیجه دلخواه شما را تضمین می‌کنند گوناگون

  بزرگنمايي:

آریا بانو - اگر تا به حال برایتان پیش آمده که مطابق یک دستور پخت مشخص عمل کنید ولی نتیجه رضایت‌بخش نباشد، این مطلب برای شما است. همیشه نکات ریز و ظریفی در هنگام پخت و پز وجود دارند که رعایت نکردن آن‌ها باعث می‌شود به نتیجه مطلوب مورد نظرتان نرسید. در ادامه با همراهی دینو 30 ترفند پخت و پز برای مبتدیان آشپزی و شیرینی‌پزی که نتیجه دلخواه شما را تضمین می‌کنند را بخوانید و به یک حرفه‌ای تبدیل شوید. 30 ترفند پخت و پز برای مبتدیان شما برای پخت غذا و شیرینی‌های مخصوص و حرفه‌ای نیازی به داشتن مدرک آشپزی یا شیرینی‌پزی ندارید! فقط کافی است چند نکته ساده و در عین حال کاربردی را رعایت کنید تا به نتایج خوشمزه‌ای برسید. این 30 ترفند پخت و پز برای مبتدیان به شما کمک می‌کند تا غذاهای لذیذتر و کیک‌های اسفنجی‌تری داشته باشید. 1. قبل از شروع به کار، دستور تهیه خود را یک بار از ابتدا تا انتها بخوانید. 2. تخم مرغ‌ها را قبل از مصرف به دمای اتاق برسانید. 3. تخم مرغ‌های خود را به طور صحیح بشکنید تا تکه‌های پوست آن داخل خمیر مخلوط نشوند. شما همچنین می‌توانید تخم مرغ‌های فاسد شده را قبل از خراب کردن سایر مواد خود، تشخیص دهید. 4. همیشه از پیمانه‌های اندازه‌گیری استفاده کنید. 5. فر خود را از قبل گرم کنید. 6. هنگام تهیه شیرینی یا کلوچه، کره خود را رنده کنید. 7. ماهیتابه یا قالب خود را با کره نرم شده (نه کره ذوب شده) چرب کنید. 8. کره را در مایکروویو نرم کنید. 9. نمک را از دستور پخت خود کنار نگذارید. 10. از یک تایمر استفاده کنید. 11. مایه خمیر کیک را بیش از حد مخلوط نکنید. 12. ابزار اندازه‌گیری خود را قبل از استفاده برای مواد چسبناک، چرب کنید. 13. همیشه سایر مواد خود را درون ظرف سفیده تخم مرغ زده شده اضافه کنید و نه بالعکس. 14. تخم مرغ‌های هم دمای اتاق و تازه را برای زدن انتخاب کنید. 15. همیشه یک نوک انگشت نمک را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و بعد بزنید. 16. ژلاتین را قبل از افزودن به مواد خود نرم کنید. 17. قبل از استفاده، یخ میوه‌های منجمد را ذوب نکنید. 18. همیشه پودر کاکائو را الک کنید. 19. به ترتیب کار و مراحل دستور پخت احترام بگذارید. 20. تفاوت بین بیکینگ پودر و جوش شیرین را بدانید. 21. شکلات را درون یک ظرف دوم روی بخار آب ذوب کنید و از قرار دادن آن روی حرارت به صورت مستقیم خودداری کنید (روش بنماری). 22. شکلات را می‌توانید در مایکروویو ذوب کنید. 23. قبل از ریختن مایع داخل قالب، درون آن را با فویل یا کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی بپوشانید تا به ظرف نچسبد. 24. مایع کیک خود را قبل از پخت برای مدتی رها کنید تا حباب‌های هوای آن خارج شوند. 25. قبل از پخت، خمیر کوکی را سرد کنید. 26. از حس بویایی خود برای تشخیص زمان پخت استفاده کنید. 27. قبل از مصرف صبر کنید تا کیک‌ها کمی سرد شوند. 29.کیک و شیرینی خود را روی یک توری فلزی خنک کنید. 28. کوکی‌های سوخته را دور نریزید و سوختگی‌های آن را با رنده بتراشید. 30. برای تزیین از قیف خامه کشی دست‌ساز استفاده کنید. شما کدام یک از این 30 ترفند پخت و پز برای مبتدیان را به خوبی می‌شناسید و از آن استفاده می‌کنید؟ آیا موارد دیگری هستند که بخواهید به فهرست ما اضافه کنید؟ دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید. منبع: Gourmandize

اگر تا به حال برایتان پیش آمده که مطابق یک دستور پخت مشخص عمل کنید ولی نتیجه رضایت‌بخش نباشد، این مطلب برای شما است. همیشه نکات ریز و ظریفی در هنگام پخت و پز وجود دارند که رعایت نکردن آن‌ها باعث می‌شود به نتیجه مطلوب مورد نظرتان نرسید. در ادامه با همراهی دینو 30 ترفند پخت و پز برای مبتدیان آشپزی و شیرینی‌پزی که نتیجه دلخواه شما را تضمین می‌کنند را بخوانید و به یک حرفه‌ای تبدیل شوید.
30 ترفند پخت و پز برای مبتدیان
شما برای پخت غذا و شیرینی‌های مخصوص و حرفه‌ای نیازی به داشتن مدرک آشپزی یا شیرینی‌پزی ندارید! فقط کافی است چند نکته ساده و در عین حال کاربردی را رعایت کنید تا به نتایج خوشمزه‌ای برسید. این 30 ترفند پخت و پز برای مبتدیان به شما کمک می‌کند تا غذاهای لذیذتر و کیک‌های اسفنجی‌تری داشته باشید.

آریا بانو


1. قبل از شروع به کار، دستور تهیه خود را یک بار از ابتدا تا انتها بخوانید.
2. تخم مرغ‌ها را قبل از مصرف به دمای اتاق برسانید.
3. تخم مرغ‌های خود را به طور صحیح بشکنید تا تکه‌های پوست آن داخل خمیر مخلوط نشوند. شما همچنین می‌توانید تخم مرغ‌های فاسد شده را قبل از خراب کردن سایر مواد خود، تشخیص دهید.
4. همیشه از پیمانه‌های اندازه‌گیری استفاده کنید.
5. فر خود را از قبل گرم کنید.
6. هنگام تهیه شیرینی یا کلوچه، کره خود را رنده کنید.
7. ماهیتابه یا قالب خود را با کره نرم شده (نه کره ذوب شده) چرب کنید.
8. کره را در مایکروویو نرم کنید.
9. نمک را از دستور پخت خود کنار نگذارید.
10. از یک تایمر استفاده کنید.
11. مایه خمیر کیک را بیش از حد مخلوط نکنید.
12. ابزار اندازه‌گیری خود را قبل از استفاده برای مواد چسبناک، چرب کنید.
13. همیشه سایر مواد خود را درون ظرف سفیده تخم مرغ زده شده اضافه کنید و نه بالعکس.
14. تخم مرغ‌های هم دمای اتاق و تازه را برای زدن انتخاب کنید.
15. همیشه یک نوک انگشت نمک را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و بعد بزنید.
16. ژلاتین را قبل از افزودن به مواد خود نرم کنید.
17. قبل از استفاده، یخ میوه‌های منجمد را ذوب نکنید.
18. همیشه پودر کاکائو را الک کنید.
19. به ترتیب کار و مراحل دستور پخت احترام بگذارید.
20. تفاوت بین بیکینگ پودر و جوش شیرین را بدانید.
21. شکلات را درون یک ظرف دوم روی بخار آب ذوب کنید و از قرار دادن آن روی حرارت به صورت مستقیم خودداری کنید (روش بنماری).
22. شکلات را می‌توانید در مایکروویو ذوب کنید.
23. قبل از ریختن مایع داخل قالب، درون آن را با فویل یا کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی بپوشانید تا به ظرف نچسبد.
24. مایع کیک خود را قبل از پخت برای مدتی رها کنید تا حباب‌های هوای آن خارج شوند.
25. قبل از پخت، خمیر کوکی را سرد کنید.
26. از حس بویایی خود برای تشخیص زمان پخت استفاده کنید.
27. قبل از مصرف صبر کنید تا کیک‌ها کمی سرد شوند.
29.کیک و شیرینی خود را روی یک توری فلزی خنک کنید.
28. کوکی‌های سوخته را دور نریزید و سوختگی‌های آن را با رنده بتراشید.
30. برای تزیین از قیف خامه کشی دست‌ساز استفاده کنید.
شما کدام یک از این 30 ترفند پخت و پز برای مبتدیان را به خوبی می‌شناسید و از آن استفاده می‌کنید؟ آیا موارد دیگری هستند که بخواهید به فهرست ما اضافه کنید؟ دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.
منبع: Gourmandize

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/496744/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استرس، زودتر از آنچه فکر کنید پیرتان میکند!

صداهای مخرب مغز چه هستند؟

با تقاضای دورکاری موافقت می‌کنید یا خیر؟

سرد بودن بینی نشانه استرس است

چگونه شغلی متناسب با شخصیت خود پیدا کنیم؟

چگونه با ترس‌هایمان مبارزه کنیم؟

سه راهکار برای آن‌که بفهمیم طرف مقابل دروغ می‌گوید

افراد الهام بخشی که باعث می‌شوند تسلیم نشوید

با این روش های استثنایی حافظه خود را تقویت کنید

چرا عکس خودمان را دوست نداریم؟!

8 علامت دور از ذهن ابتلا به افسردگی را بشناسید

اگر پول اضافی به دست آوردید، با آن چه کنید؟

هنردرمانی، استفاده از مصالح هنری برای ابراز و بازتاب شخص است

«هیجان خوب» و «هیجان بد» چیست؟

افسردگی بعد از زایمان و تاثیر آن بر نوزاد

تاثیر داروهای مُسکن بر رفتارهای احساسی زنان و مردان

نقش خانواده در سلامت روان

درمان وسواس با روش های طبیعی

روشی حیرت‌انگیز در درمان افسردگی

کنترل خشم و عصبانیت با 10 ترفند

چگونه ارتباط ذهن، بدن و روح را در زمستان تقویت کنیم؟

قرص‌های ضد افسردگی نتیجه‌بخش است؟

یوگا و رهایی از اضطراب مادربودن

حقایق عجیب زنانه!

درمان وسواس و افسردگی با چند راهکار کم‌خرج

با این ترفند ساده از اعتیاد به تلفن همراه خلاص شوید

غلبه بر ترس و راه اندازی کسب و کار جدید

5 نشانه‌ ظاهری اضطراب بیمارگونه

رژیم غذایی برای مقابله با افسردگی

فرار دختران از خانه، دلایل و راه های پیشگیری

اکراه مردان در پذیرش مشکلات سلامت روان

بی‌ادب ها هرگز موفق نمی‌شوند!

راهکارهایی برای کنترل عصبانیت

چگونه با رازهای‌مان خوشحال باشیم؟

چرا دختران بیشتر از پسران در معرض افسردگی قرار دارند؟

نقش استرس در بروز دردهای قلبی!

اعتیاد به کار؛ بلایی که عمرمان را می‌گیرد

با بیماران چگونه برخورد کنیم؟

فواید خنده و گریه

چرا مجردها منزوی می‌شوند؟

اضطراب و استرس، مسری است

9عامل کمتر شناخته‌شده زوال عقل

شخصیت شما چه تاثیری بر سلامت شما دارد؟

12 علامت اینکه واقعا باهوش هستید

روان‌شناسی نابرابری

آیا احساسات را به فرزندانمان یاد می دهیم یا ارث می دهیم؟

افسردگی ناشی از تعطیلات چیست؟

9 عادت روزانه‌ای که باید هر چه زودتر ترک کنید

ویژگی‌های چهره که باعث جذاب‌تر دیده شدن افراد می‌شود

اضطراب بیشتر با استفاده بیش از اندازه از اسمارت فون ها