آریا بانو

آخرين مطالب

رفتار با پدر همسر؛ خانم و آقا هر دو بخوانند اجتماعي

رفتار با پدر همسر؛ خانم و آقا هر دو بخوانند
  بزرگنمايي:

آریا بانو - نمناک / نقش خانواده در ازدواج بسیار زیاد است و شما نمی توانید نقش خانواده را در ازدواج نادیده بگیرید زیرا خانواده ها پروسه ازدواج فرزندانشان را به صورت مستقیم یا غیر مستقیم تحت تاثیر قرار می دهند. نحوه ارتباط شما با خانواده ی همسرتان بعد از ازدواج به میزان زیادی کیفیت ارتباط با همسرتان را تحت تاثیر قرار می دهد. فرقی نمی کند که شما یک مرد باشید و یا یک خانم آنچه مهم است، نحوه مدیریت روابطتان با خانواده همسرتان است.
به هیچ عنوان نباید بگذارید کار به تنفر و قطع رابطه با خانواده همسر برسد زیرا اینگونه روابط شما با همسرتان آسیب می بیند. این بخش از خانواده پلاس نمناک را به این موضوع مهم اختصاص داده ایم تا زوجین بتوانند با مطالعه این مقاله بهتر بیاموزند که چگونه با پدر شوهر و پدر زنشان رفتار کنند.
نحوه درست رفتار با پدر زن و پدرشوهر
بسیاری از افراد می پندارند رفتار با پدر شوهر و پدر زن آسان است و فقط اختلاف ها مربوط به رابطه بین عروس و مادر شوهر و یا داماد و مادر زن می شود. باید بدانید که رفتار و مدیریت نکردن روابطتان با پدر زن و پدرشوهر ممکن است برایتان درد سرساز شود، در ادامه نحوه درست رفتار با پدر زن و پدر شوهر را می خوانید.
کلیشه های ذهنیتان را کنار بگذارید:
بسیاری از افراد قبل از ازدواج تصویر خاصی را از خانواده همسر در ذهن خود شکل می دهند. داشتن کلیشه ها و تصویرهای ذهنی از پیش تعیین شده سبب می شود شما نتوانید شخصیت حقیقی افراد را بشناسید و با " خود واقعی " آن ها ارتباط برقرار کنید.
از اخلاق والدین همسرتان شناخت به دست آورید:
بعد از ازدواج و وارد شدن به خانه همسر سعی کنید که از اخلاق والدین همسرتان شناخت به دست آورید.پس از این کار شما بهتر می توانید علل رفتارها را درک کنید و از برخی رفتارهایی که پدر و مادر همسر را تحریک می کنند، اجتناب کنید.
انتظار بیش از حد نداشته باشید:
اگر از خانواده همسرتان انتظار بیش از حد داشته باشید ممکن است به مشکل برخورید . شما نباید انتظار داشته باشید پدرشوهرتان یا پدر زنتان همواره از نظر مالی همسرتان را حمایت کند.

آریا بانو

گذشته را فراموش کنید:
یادآوری اتفاقات تلخ گذشته نه تنها تغییری در هیچ چیز ایجاد نمی کند بلکه کدورت، دلخوری و آزردگی خاطر زن و شوهر را نیز به دنبال دارد. پس اگر خانواده همسرتان در زمان عقد و عروسی شما رفتاری انجام داده اند که شما دلخور و ناراحت شده اید، ببخشید و بگذرید و گذشته را به میان نکشید.
والدین خودتان را با والدین همسرتان مقایسه نکنید:
ازدواجی موفق است که خانواده ها از نظر فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و... نزدیک تر باشند. اگر به دلایل مختلف انتخاب همسر طوری است که خانواده ها شباهت کمتری به هم دارند بعد از ازدواج باید تفاوت های بین والدین خودمان و همسر مان را بفهمیم و بپذیریم تا بتوانیم زندگی خوب و موفقی داشته باشیم.
رفتارهایی که پدر همسرتان روی آن حساسیت دارد را انجام ندهید:
برخی افراد روی برخی رفتارها حساسند و انتظار ندارند عروس یا دامادشان این رفتارها را انجام دهد پس اگر از رفتارهایی که حساسیت طرف دیگر را بر می انگیزد، آگاه باشیم و برای لحظاتی که در کنار هم هستیم این رفتارها را انجام ندهیم، خیلی از مشکلات برطرف می شود. می دانیم که همه شما آزادی را دوست دارید و دوست ندارید از کسی اطاعت کنید اما «احترام گذاشتن، مدارا کردن و توجه کردن» با «اطاعت کردن» متفاوت است.
هر بار فکر کنید اولین باری است که والدین همسرتان را می بینید:
گذشته با همه خوبی ها و بدی هایش تمام شده است. اگر می خواهید زندگی مشترک خوبی داشته باشید هر دفعه که قرار است مادر و پدر همسرمان را ببینید، ذهنتان را از رفتار ها و حرف های آنها پاک کنید و فکر کنید هر بار اولین باری است که آنها را می بینید.
پای والدین را به مشکلاتتان باز نکنید:
حضور نفر سوم در مسائل زناشویی بدترین راه حل است. اگر از همسرتان گله دارید و یا مشکلی در زندگیتان وجود دارد، با سیاست و بررسی دقیق مسائل و شرایط، حل هر مشکل و مسئله ای را به زمانی که با همسرمان تنها هستید، موکول کنید.
با والدین برنامه ریزی نکنید:
هرگز برنامه ای را زمانی که والدینتان حضور دارند، برنامه ریزی نکنید. مثلا اگر دوست ندارید والدین همراهتان به مسافرت بیایند، هرگز زمانی که آنها حضور دارند، برنامه نچینید. هر برنامه دسته جمعی فقط باید با موافقت همسر و آن هام به صورت یک «پیشنهاد» مطرح بشود.
سیاستمدار باشید:
هرگز نباید دلخوری تان را پیش پدر و مادر همسرتان نشان دهید. قهر، بی توجهی، بی تفاوتی، جر و بحث و.. با همسر به دلیل رفتار نادرست والدین اش رفتار بسیار اشتباهی است. هر حرکت نابجای شما، گله کردن، کم محلی و... جرقه یک آشوب بزرگ است که بازنده اصلی این آشوب شما هستید.
آنها را حذف نکنید :
تلاش نکنید پدر و مادر و خانواده همسر تان را از او دور کنید زیرا این حرکت، ضربه روحی – روانی شدیدی به او و در نتیجه به زندگی مشترکتان می زند.حذف تدریجی والدین همسرتان از زندگی، کم شدن رفت و آمدها و ارتباط های تلفنی و کم کردن علاقه فرزندانتان به خانواده همسر رفتاری خطرناک است که به زندگی مشترک آسیب می زند.
بگذارید همسرتان هر کاری می تواند برای والدینش انجام دهد:
« نباید جلوی آزادی عمل همسر خود را بگیرید. اجازه بدهید همسر شما آزادانه آنچه را دوست دارد، برای والدین اش انجام بدهد زیرا مادر و پدر همسرتان «منحصربه فردترین» افراد زندگی او هستند و توهین و بی احترامی به پدر و مادر او، توهین به اوست.
خودتان باشید :
از اولین روزهای نامزدی که شما باید در مورد همسر و خانواده خود بدانید، نقش بازی نکنید و خودتان باشید. اگر شما برای والدین همسرتان نقش یک داماد یا عروس عالی را بازی کنید، برای همیشه نمی توانید به بازی کردن این نقش بپردازید و زمانی که خود واقعیتان شوید آنها از شما انتظار بیشتری خواهند داشت.
خودمانی نشوید :
احترام قاطع تان را برای خانواده ی همسر خود حفظ کنید و سعی کنید آنها را با استفاده از صفت ها و کلمات زیبا صدا کنید و هرگز بیش از حد خودمانی نشوید که موجب بی احترامی به آنها خواهد شد و فاصله خود را در برخورد با خانواده همسر خود حفظ کنید.
دخالت نکنید:
سعی کنید در رابطه شریک زندگی خود با خانواده اش دخالت نکنید. هنگام جر و بحث خانوادگی آنها بهتر است بحث و مبارزه نکنید و هیچ واکنشی نشان ندهید و چیز دیگری را انجام دهید.
والدین همسرتان را در همان نقش ببینید:
بسیاری می گویند پدر شوهر یا پدر زن همانند والدین ما هستند، اما بهتر است که والدین و همسرتان را در همان موقعیت والدین همسر خود بدانید.
برخی از مسائل خود را خصوصی کنید:
برخی از مسائل شخصی خود را خصوصی و شخصی قرار دهید و با خانواده های همسر خود مطرح شان نکنید. مشکل مالی خود را در حضور والدین مطرح نکنید و اگر خانواده همسر سعی می کند از لحاظ مالی از شما حمایت کند، عاقلانه است که موضوع را تغییر دهید زیرا اینگونه آنها ممکن است شما را برای صرف پول و یا صرفه جویی در آن یا حتی درآمد ماهانه خود بازخواست کنند.
نگذارید فرزندتان را خانواده همسر نگه دارد:
اگر پدربزرگ و مادربزرگ در نقش مراقب کودک باشند و از او نگهداری کنند علاوه بر مشکلاتی که برای شما پیش می آید، می توانند رفتارهای شخصی خود را به فرزند آموزش دهند، کودکان دو والد داشته و خانواده ها حق دخالت در آموزش و توسعه شخصیت فرزند را دارند.
از والد همسرتان تشکر کنید:
والدین همواره نگران فرزندان خود هستند بنابراین همانگونه که در این بخش از سبک زندگی نمناک اشاره شده است اگر والدین همسرتان با کنجکاوی در زندگی شما باعث ناراحتیتان می شوند، این کنجکاوی را دلیل نگرانی آنها بگذارید و در چنین مواردی بهترین راه این است که از آنها تشکر کنید.
قولی ندهید که نتوانید عملی اش کنید:
هرگز قولی ندهید که نتوانید عملی اش کنید. اگر نمی توانید کاری برای خانواده همسرتان انجام دهید، قول هم ندهید.
بر سر مواضع تان محکم بایستید:
کوتاه آمدن در مقابل دیگران به منظور حفظ آرامش و صلح، به ندرت مسائل را حل می کند پس بر سر مواضع تان محکم بایستید. برای مثال اگر نمی خواهید اقوام همسرتان سرزده به خانه تان بیایند، رک و راست به آنها بگویید ترجیح می دهید قبل از آمدن تماس بگیرند و نمی توانید پذیرای مهمان سرزده باشید.
خودتان مستقیما صحبت کنید :
برای رساندن حرف تان از سوم شخص استفاده نکنید و خودتان مستقیما صحبت کنید. اگر مشکلی با خانواده همسرتان پیدا کردید از همسر خود نخواهید با آنها صحبت کند بلکه خودتان حرف بزنید.
سکوت کنید:
برخی مواقع سکوت بهتر از حرف زدن است. اگر درگیری شدیدی رخ داد، اگر ساکت ماندن برای تان سخت است، سعی کنید همچنان مؤدبانه رفتار کنید.
شرایط را از دریچه ی نگاه خانواده همسرتان ببینید:
یاد بگیرید شرایط را از دریچه ی نگاه خانواده همسرتان ببینید و اگر موافق چیزی نبودید، پخته رفتار کنید.
شوخی نکنید:
همواره احترام والدین همسرتان را حفظ کنید و در شوخی کردن با او حد و مرز خاصی داشته باشید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/490292/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درمان وسواس با روش های طبیعی

روشی حیرت‌انگیز در درمان افسردگی

کنترل خشم و عصبانیت با 10 ترفند

چگونه ارتباط ذهن، بدن و روح را در زمستان تقویت کنیم؟

قرص‌های ضد افسردگی نتیجه‌بخش است؟

یوگا و رهایی از اضطراب مادربودن

حقایق عجیب زنانه!

درمان وسواس و افسردگی با چند راهکار کم‌خرج

با این ترفند ساده از اعتیاد به تلفن همراه خلاص شوید

غلبه بر ترس و راه اندازی کسب و کار جدید

5 نشانه‌ ظاهری اضطراب بیمارگونه

رژیم غذایی برای مقابله با افسردگی

فرار دختران از خانه، دلایل و راه های پیشگیری

اکراه مردان در پذیرش مشکلات سلامت روان

بی‌ادب ها هرگز موفق نمی‌شوند!

راهکارهایی برای کنترل عصبانیت

چگونه با رازهای‌مان خوشحال باشیم؟

چرا دختران بیشتر از پسران در معرض افسردگی قرار دارند؟

نقش استرس در بروز دردهای قلبی!

اعتیاد به کار؛ بلایی که عمرمان را می‌گیرد

با بیماران چگونه برخورد کنیم؟

فواید خنده و گریه

چرا مجردها منزوی می‌شوند؟

اضطراب و استرس، مسری است

9عامل کمتر شناخته‌شده زوال عقل

شخصیت شما چه تاثیری بر سلامت شما دارد؟

12 علامت اینکه واقعا باهوش هستید

روان‌شناسی نابرابری

آیا احساسات را به فرزندانمان یاد می دهیم یا ارث می دهیم؟

افسردگی ناشی از تعطیلات چیست؟

9 عادت روزانه‌ای که باید هر چه زودتر ترک کنید

ویژگی‌های چهره که باعث جذاب‌تر دیده شدن افراد می‌شود

اضطراب بیشتر با استفاده بیش از اندازه از اسمارت فون ها

چرا بی دلیل گریه می کنیم؟

آیا افراد تحصیل‌کرده به مشکلات روحی بیشتری دچار می‌شوند؟

شغلی را که واقعا دوست دارید بیابید

راه های رفع کسالت بعد از تعطیلات نوروز

چرا در مورد مسائل مالی، احساسی تصمیم می‌گیریم؟

راهکارهایی برای رهایی از استرس

نکاتی درباره رایج ترین بیماری روانی

افزایش سطح انرژی بدن در آغاز روز با رنگ نارنجی و چند اقدام ساده

علائم افسردگی خفیف

مهارت تفکر انتقادی‌تان را چگونه پرورش دهید؟

اختلال مانیک (دوقطبی) چیست؟

چرا در خواب حرف می‌زنیم؟

چگونه انرژی منفی را از خانه دور کنیم؟

چگونه هورمون استرس را کم کنیم؟

انعطاف پذیری ذهن، به این 4 عامل بستگی دارد!

یادگیری و تقویت حافظه

این نشانه‌های پنهان اضطراب را جدی بگیرید