آریا بانو

آخرين مطالب

«دانشگاه دوستدار خانواده» راه اندازی می شود اجتماعي

«دانشگاه دوستدار خانواده» راه اندازی می شود
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مهر / مشاور وزیر علوم در امور زنان از برنامه این وزارتخانه برای تدوین شیوه‌نامه دانشگاه دوستدار خانواده خبر داد.
فائزه رحمانی در مراسم امضای تفاهم‌نامه بین وزارت علوم و معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری که به صورت مجازی برگزار شد، تاکید کرد: کارهای خوبی در حوزه زنان در وزارت علوم انجام می‌شود و در موافقتنامه جدید نیز ما پنج استان را به طرح کمند اضافه کردیم و مجددا دانشگاه‌هایی که دیده نشده بودند، مورد توجه قرار گرفتند.
وی افزود: یکی از مباحثی که مجددا در دانشگاه‌ها مورد توجه قرار گرفت، بحث توانمندسازی دانشجویان دختر در زمینه نمایشگاه مد و لباس است که در دانشگاه شهید چمران اجرا می‌شود، ضمن اینکه در حوزه برنامه‌های آموزشی و طرح‌های فرهنگی طرح توانمندسازی سفیران فرهنگی وجود دارد که در پنج استان با محوریت دانشگاه علامه طباطبایی، ایلام، فردوسی مشهد، سیستان و بلوچستان و مازندران اجرا می‌شود و تمامی این طرح‌ها بر افزایش سهم زنان برای تحقق برنامه توسعه تاکید دارند، امیدواریم شاهد توانمندشدن بیشتر زنان و دختران دانشگاهی باشیم.
مشاور وزیر علوم در امور زنان همچنین تاکید کرد: یکی از اقداماتی که در حوزه زنان در وزارت علوم صورت گرفته، تصویب شرح وظایف مشاوران دانشگاه‌ها است که در دهم آبان به تصویب رسید و آن را امروز یا فردا به دانشگاه‌ها ابلاغ خواهیم کرد تا مشارکت زنان در توسعه علمی، ارتقاء کیفیت زندگی و ایجاد فرصت‌های عادلانه در مدیریت و ارتقای زنان تاثیرگذار باشد. بر اساس این هدف شرح وظایفی تدوین شده است. حتی نحوه انتخاب مشاورین در این دستورالعمل آمده است.
رحمانی خاطرنشان کرد: با ابلاغ دستورالعمل فوق دانشگاه‌ها به طور جدی‌تر و به صورت هماهنگ فعالیت خود را در این حوزه انجام خواهند داد.
به گفته وی دو طرح دیگر که در حوزه زنان انجام می‌شود و لازم است دانشگاه‌ها اطلاع داشته باشند، این است که بر اساس قانون 101 قانون برنامه ششم توسعه، قانونی به قانون برنامه ششم اضافه شده است که بر اساس آن دستگاه های اجرایی موظف می‌شوند به تقویت جایگاه امور زنان بپردازند و برای اینکه ارزیابی شود، دستگاه‌های اجرایی تا چه اندازه به سمت تحقق عدالت جنسیتی حرکت کرده‌اند.
وی ادامه داد: تمامی ماموریت‌های دستگاه‌ها با کمک معاونت امور زنان جمع آوری و در نهایت به صورت شناسنامه جنسیتی تهیه می‌شود و وزارت علوم نیز به عنوان یکی از دستگاه‌های اجرایی شاخص‌های مورد نظر خود را اعلام کرده است و مقرر شده هر سال این شاخص‌ها ارزیابی و رصد شوند تا به دستگاه‌ها امتیاز داده و مشخص شود چه اندازه در مسیر تحقق عدالت جنسیتی قدم برداشتند.
مشاور وزیر علوم در امور زنان تاکید کرد: با توجه به اینکه ماموریت وزارت علوم در حوزه آموزش و پژوهش است، شاخص های فوق توسط این وزارتخانه نوشته شده است و سالیانه ما آن را گزارش می دهیم. تا ماه آینده گزارش شاخص‌ها ارائه خواهد شد.
وی گفت: یکی دیگر از فعالیت‌های ما در امور زنان وزارت علوم، تدوین شاخص‌های حمایت از خانواده است که این شاخص‌ها با هدف تحکیم خانواده و جامعه ای که خانواده‌محور است، تعریف می‌شود، این شاخص‌ها در 10 محور و 45 مولفه تدوین و در نهایت به صورت یک پیش‌نویس به دستگاه‌های اجرایی ارسال می‌شود و در حال حاضر وزارت علوم در مراحل نهایی‌سازی شاخص‌ها قرار دارد و در حال بررسی بهترین شاخص‌ها برای ارتقا و تحکیم حوزه خانواده هستیم.
رحمانی همچنین از تدوین طرح دانشگاه دوستدار خانواده در وزارت علوم خبر داد و گفت: بر این اساس از دانشگاه‌ها استعلام می‌گیریم که چه برنامه ها و فعالیت‌هایی را در دست اجرا دارند و حتی پیشنهادات خود را در خصوص اینکه در شیوه نامه دانشگاه دوستدار خانواده چه مواردی باید قید شود را دریافت خواهیم کرد. شاید یکی از شاخص های رتبه بندی دانشگاه ها بر مبنای همین دوستدار خانواده بودن باشد تا در نهایت به صورت پایلوت در چند دانشگاه اجرا شود.
به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/455143/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علائم مدرسه‌هراسی چیست؟

به فرزندتان فحش ندهید!

عوامل عمده مؤثر بر فراگیری دانش آموز

با کودک بد غذا چه کنیم؟

روشهای کاهش استرس بچه های طلاق

استرس در کودکی موجب تغییراتی در سازه‌های اصلی مغز می‌شود

از چه سنی به کودک بیاموزیم بدون اجازه وسایل دیگران را برندارد؟

تصورات اشتباه درباره «بغلی شدن» کودکان

تست هوش برای کودکان 4 تا 10 ساله

چگونه اعتماد به‌ نفس کودک را افزایش دهیم؟

استرس دیر شدن مدرسه و آثار آن بر روحیه و درس فرزند شما

اهمیت گذراندن وقت کافی با فرزندان

بازی‌ درمانی، چیست؟

اختلافات والدین چه بر سر کودکان می آورد؟

دست نزن عزیزم

چرا کودکم در مدرسه پرخاشگر است؟

چگونه کودکان را به کتاب خواندن علاقه مند کنیم؟

دردسرهای حواس پرت

اگر کودک افسرده دارید بخوانید !

تو ،اونو بیشتر از من دوست داری!

تبعیض بین فرزندان روی اعصاب بچه هاراه میرود

کودکان نیز افسرده می شوند

​اعتماد به نفس کودک را با این جملات بالا ببرید

تبلت کودکان را باهوش میکند؟!

فرزندان مادران شاغل سالم ترند یا خانه دار؟

از چه سنی به کودکمان زبان و ریاضی یاد بدهیم؟

آموزش عشق و نفرت به بچه ها !

مزایا و معایب تک‌فرزندی !

هر لباسی را در حضور کودکان نپوشید

کدام بچه‌ها صاحب شغل می‌شوند؟

اوتیسم و راههای کاهش آن در کودکان

علت مکیدن انگشت در نوزادان

علل اختلالات یادگیری در کودکان چیست؟

اگر برای کودکم تبلت نخرم عقده ای می شود!

خوابگردی در کودکان

نوازش کودکان، هورمون استرس را کم می‌کند!

این کودکان در آینده دچار مشکلات جنسی می شوند

پرستار کودک را در این شرایط اخراج کنید !

چرا فرزندم لکنت زبان دارد؟

10 نکته برای افزایش اعتماد به نفس در دختران

چگونه کودکانی شوخ طبع پرورش دهیم !

چرا نباید فرزندانتان را با کودکان دیگر مقایسه کنید

چطور می توان از اضطراب کودکان پیشگیری کرد؟

کودک درون باید بیاید بیرون

چرا فرزندم خجالتی است؟

چند نکته اساسی درباره بازی با کودکان

چگونه هوش هیجانی کودکان را بالا ببریم؟

برای مقابله با پرخاش‌گری کودک چه می‌توان کرد ؟

آیا کودک، برای تنها ماندن، آماده است؟

تاثیرات مثبت و منفی انیمیشن ها روی کودکان