مصرف لبنیات محلی در شرایط شیوع بیماری کووید 19 ممنوع
پزشکي
بزرگنمايي:
آریا بانو - بهداشت نیوز / دکتر حسن براتی زاده با بیان این که آلودگی میکروبی در لبنیات محلی و بی نام و نشان طی نظارت ها و بازدیدهای انجام شده به وفور مشاهده می شود و جزو بزرگ ترین دغدغه های ما محسوب می شود، گفت: استفاده از این محصولات لبنی تهدید کننده سلامت محسوب می شود و خطرات جدی به همراه دارد
وی اظهار داشت: عرضه محصولات لبنی خارج از محل تولید قانونی نیست و به طور کلی محصولاتی که بدون نظارت و مجوز بهداشتی به فروش می رسند، دارای آلودگی بالایی بوده و سلامت فرد را به خطر می اندازد.
وی به تخلف و تقلب در این زمینه اشاره کرد و توضیح داد: با وجود آن که تهیه محصولات پاستوریزه و استریلیزه نیاز به هزینه بیشتری دارد، اما کیفیت و تضمین سلامت آن بر کسی پوشیده نیست، این در حالی است که محصولات لبنی محلی علاوه بر احتمال وجود درصد آلودگی و ابتلا به بیماری هایی نظیر تب مالت، درصد خامه و چربی بالایی داشته و هیچ تضمینی بر سلامت آن وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: افرادی که تمایل به عرضه محصولات محلی لبنی دارند می توانند با گرفتن مجوز بهداشتی و دیگرموارد مورد نیاز نسبت به این مساله اقدام کنند.
-
شنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۱:۴۶
-
۱۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/452224/