آریا بانو

آخرين مطالب

رقیب احتمالی پرسپولیس در فینال آسیا چه تیمی خواهد بود؟ ورزشي

رقیب احتمالی پرسپولیس در فینال آسیا چه تیمی خواهد بود؟
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا / تیم‌های چینی با داشتن ستاره‌های بزرگ فوتبال جهان به همراه چند تیم از کره و ژاپن مدعیان اصلی صعود به فینال و رویارویی با پرسپولیس هستند.
مسابقات لیگ قهرمانان آسیا به علت شیوع کرونا با شرایط متفاوتی نسبت به سالیان گذشته برگزار می‌شود. در واقع در شرایطی که مسابقات در منطقه غرب به اتمام رسیده و پرسپولیس به دیدار پایانی رقابت‌ها صعود کرده است، در منطقه شرق برخی از تیم‌ها هیچ یک از بازی‌های خود را انجام نداده‌اند.
مسابقات منطقه غرب به میزبانی قطر و در شرایط مناسبی برگزار شد تا در نهایت AFC مجاب به اعطای میزبانی رقابت‌های منطقه شرق به این کشور واقع در خلیج فارس شود و 16 تیم از آسیای شرقی و اقیانوسیه از 28 آبان تا 23 آذر در کشور قطر به رقابت خواهند پرداخت تا در نهایت چهره قهرمان منطقه شرق برای حضور در فینال مشخص شود.
دیدار نهایی این رقابت‌ها 29 آذر، با حضور پرسپولیس و یک تیم از منطقه شرق ساعت 15:30 به وقت تهران در ورزشگاه الجنوب برگزار می شود.
با این حال رقابت‌ها در هفته دوم متوقف شده و وضعیت مدعیان قهرمانی در این بخش از آسیا مشخص نیست ولی برای آشنایی بهتر با یکی از رقبای احتمالی پرسپولیس در فینال، نگاهی به وضعیت و عملکرد مدعیان سنتی قهرمانی آسیا در شرق دور خواهیم داشت.
در واقع تیم‌های شرق آسیا طی 10 سال گذشته بیش از دو برابر تیم‌های غرب توانستند جام قهرمانی را از آن خود کنند و در این زمینه از تیم‌های واقع در غرب آسیا پیشتاز هستند. سال گذشته بعد از چندین دوره، یک تیم از غرب آسیا (الهلال) توانست جام قهرمانی را از دست کشورهای شرق دور خارج کند.
* تیم‌های چینی
تیم‌های چینی با تزریق منابع مالی هنگفت و استفاده از بازیکنان بزرگ و آماده توانستند در سال‌های گذشته به یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در آسیا تبدیل شوند. با این حال در این بین دو تیم گوانگژو اورگراند و شانگهای SIPG بیش از سایر تیم‌های چینی برای موفقیت در آسیا تقویت شده‌اند و هر سال تا مراحل یک چهارم نهایی و نیم‌نهایی صعود می‌کنند. گوانژو به عنوان قدرتمندترین تیم چینی در سال‌های 2013 و 2015 قهرمان آسیا شده و چند بار در فینال ناکام مانده است.
گوانژو اورگراند: این تیم با هدایت فابیو کاناوارو و حضور بازیکنان سرشناسی مانند پائولینیو (ستاره سابق بارسلونا)، اندرسون تالیسکا، الکسون و چند ملی‌پوش چینی و کره‌ای در حال حاضر در آستانه قهرمانی در سوپر لیگ چین قرار دارد. با توجه به شیوع کرونا، مسابقات باشگاهی چین در دو گروه برگزار شد و تیم‌های صدرنشین در بازی‌های پلی آف به مصاف هم رفتند. گوانژو که صدرنشین گروه خود شده بود، در مرحله نیمه نهایی قرار دارد و با برتری در دیدار برگشت می‌تواند به فینال صعود کند.
شانگهای SIPG: دیگر تیم چینی و قدرتمند فوتبال آسیا نیز با هدایت ویتور پریرا پرتغالی و حضور سه بازیکن سرشناس و برزیلی به نام‌های اسکار، هالک و ریکاردو لوپس و همچنین آرون موی، بازیکن استرالیایی سابق برایتون به فینال سوپرلیگ چین راه یافته است و در انتظار دیگر تیم حاضر در این مسابقات است. آن‌ها اگر چه تاکنون در آسیایی به قهرمانی دست پیدا نکرده‌اند اما صعود به دیدار نیمه‌نهایی در دوره‌های گذشته و همینطور قهرمانی در چین، یک تیم مدعی و قدرتمند را از شانگهای ساخته است.
دیگر تیم‌های چینی این رقابت‌ها شانگهای شنهوا و بیجینگ هستند که چه بسا بتوانند تا مراحل حذفی صعود کنند اما در حضور دیگر تیم‌هایی آسیایی انتظار زیادی از این دو تیم نمی‌رود.
* تیم‌های کره‌ای
تیم‌های کره‌ای از مدعیان قهرمانی در آسیا به شمار می‌روند. از زمان برگزاری لیگ قهرمانان آسیا با فرمت کنونی، تیم‌های کره‌ای 6 بار به فینال راه یافته‌اند و چهار بار جام قهرمانی را بالای سر برده‌اند که از این حیث جزو کشورهای صاحب نام در این مسابقات به شمار می‌روند.
در حال حاضر 4 تیم کره‌ای در این مسابقات حضور دارند که چونبوک موتورز و اولسان هیوندای جزو مدعیان اصلی به شمار می‌روند و در رقابت‌های باشگاهی کشورشان هم وضعیت بسیار خوبی دارند.
چونبوک هیوندای موتورز: این تیم که در گذشته سه بار به فینال راه یافته و دو بار جام قهرمانی را بالای سر برده، در آخرین روزهای مسابقات باشگاهی در کشورش، صدرنشین است و احتمالا جام قهرمانی را بالای سر خواهد برد. هدایت این تیم را خوزه مرایس، مربی سابق رئال مادرید، اینترمیلان و چلسی بر عهده دارد و به جز بازیکنانی ملی‌پوش کره‌ای از دو بازیکن برزیلی، یک بازیکن ژاپنی و یک بازیکن گامبیایی بهره می‌برد.
اولسان هیوندای: دیگر تیم کره‌ای که در سال 2012 قهرمان این رقابت‌ها شده است، با هدایت یک مربی کره‌ای پای به این مسابقات گذاشته و بعد از شیوع کرونا در وضعیت مطلوبی به سر می‌برد. این تیم در حال حاضر در جدول رده‌بندی کره در تعقیب چونبوک به سر می‌برد و در انتظار لغزش این تیم برای رسیدن به قهرمانی است. در ترکیب اولسان، چهار بازیکن خارجی از استرالیا، هلند، نروژ و برزیل حضور دارند و برخی از بازیکنان این تیم برای تیم‌ملی کشورشان بازی می‌کنند.
اف‌سی سئول و سوان سامسونگ سایر نمایندگاه کره در این رقابت‌ها هستند که در پسا کرونا با افت فاحشی روبرو شدند و در مسابقات باشگاهی کشورشان در گروه دوم که متعلق به تیم‌های پایین جدول است، جای گرفته اند و امید چندان زیادی به موفقیت آن ها در لیگ قهرمانان آسیا نمی‌رود.
* تیم‌های ژاپنی
تیم‌های ژاپنی جزو پرافتخارترین تیم‌های آسیا در سال‌های گذشته به شمار می‌روند که در این بین اوراوا ردز توانسته با سه بار حضور در فینال و درخشش در جام جهانی باشگاه‌ها، بیش از سایرین افتخارآفرینی کند. ژاپنی‌ها روی هم رفته چهار بار قهرمان آسیا شدند که آخرین بار با قهرمانی کاشیما آنتلرز مقابل پرسپولیس رقم خورد و سال گذشته اوراوا ردز مقابل الهلال شکست خوردو از رسیدن به جام بازماند.
اف‌سی توکیو، ویسل کوبه و یوکوهاما مارینوس، سه تیم ژاپنی حاضر در این مسابقات هستند که در مسابقات باشگاهی کشورشان وضعیت مطلوبی ندارند. در حال حاضر توکیو در رده پنجم، ویسل کوبه با اینیستا و داوید ویا در رده یازدهم و یوکوهاما در رده چهاردهم جای گرفته‌اند که برای سه تیم مدعی در لیگ قهرمانان آسیا مطلوب نیست.
با این حال هر سه تیم به علت نبوغ بالای ژاپنی‌ها در فوتبال، می‌توانند عملکرد متفاوتی را در آسیا رقم بزنند و تا مراحل پایانی و حتی فینال مسابقات صعود کنند. در نتیجه انتظار بسیاری بالایی از این سه تیم می‌رود.
* سایر تیم‌ها
پنج تیم از استرالیا، تایلند و مالزی هم در این مسابقات حضور دارند که شاید نتوانند از دور گروهی بالاتر بیایند و انتظار زیادی از این تیم‌ها نمی‌رود.
به طور کلی فوتبال آسیا انتظار دارد یکی از تیم‌های کره‌ای، ژاپنی یا چینی در فینال حاضر شود و به مصاف پرسپولیس، قهرمان ایران برود که با وجود مشکلات بسیار توانست تا دیدار نهایی لیگ قهرمانان آسیا صعود کند. هواداران پرسپولیس بعد از نایب قهرمانی تیمشان در سال 2018، امیدوارند امسال با دست پر و جام قهرمانی مسابقات را به پایان برسانند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/443118/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شورای رقابت: راه‌حل رقابتی شدن بازار خودرو واردات است

چانه‌زنی در بازار خرید و فروش حواله خودروهای طرح یکپارچه؛ انتقال امتیازهایی که ممنوع است

نوبت‌بندی خودروهای ویرایشی اعلام شد

چرا برخی متقاضیان خودرو به همان اولویت اول 1403 بازگشتند؟

وزارت صمت خواستار بازنگری در قیمت خودروهای مونتاژی شد

آغاز مرحله دوم فروش یکپارچه خودروها از امروز؛ تعریف حساب وکالتی و واریز وجه در مرحله نخست

شروط و زمان تغییر قیمت خودروهای مونتاژی

بلای صنعت خودرو را سر سایر صنایع نیاورید/ به وضعی رسیدیم که باید به فکر بقای خودروسازی باشیم

نامه سازمان حمایت به سایت‌های فروش خودرو؛ تا اطلاع ثانوی قیمت نزنید

تمام معاملات خودرو در سامانه ثبت می‌شوند

بازهم وعده؛ قیمت‌ خودرو در بازار خواهد شکست

پراید گران‌تر از بنز و بی‌ام‌و در سال 1395!

بررسی قیمت خودرو‌های مونتاژی در کشور‌های همسایه/ اختلاف یک میلیارد تومانی قیمت تیگو 8 پرو در امارات و بازار ایران

ماجرای ممنوعیت واردات خودروهای کره‌ای

متقاضیان طرح خودروهای فرسوده هم باید حساب وکالتی داشته باشند/ فروش یکپارچه ادامه‌دار است

سخنگوی شورای رقابت: قیمت خودروهای مونتاژی تغییر نمی‌کند/ ماجرای ممنوعیت واردات خودرو کارکرده

نکاتی که متقاضیان درباره خرید خودرو باید بدانند!

مصوبه شورای رقابت برای خودروهای مونتاژی اجرا می‌شود/ قیمت سایر خودروها هفته بعد اعلام می‌شود

اعلام قیمت مابقی خودرو‌های مونتاژی در هفته آینده

فروش قولنامه‌ای خودرو ممنوع می‌شود؟

دهن‌کجی مونتاژکاران به شورای رقابت

مهلت تعریف حساب وکالتی خرید خودرو امشب تمام می‌شود

دردسر گواهینامه برای مادران متقاضی خودرو

ضوابط جدید فروش و قیمت خودروهای مونتاژی اعلام شد

ضوابط جدید فروش و قیمت خودروهای مونتاژی/ فورش فوری این خودروها ممنوع شد

تعزیرات با گران فروشی خودرو برخورد می‌کند؟/ سردرگمی مشتریان درباره قیمت خودرو

خودروهای در استطاعت 10 دهک

واریز 5 هزار میلیارد تومان به جیب دولت از طریق فروش خودروهای وارداتی!

رهن گرفتن سند خودرو حذف شد

حذف شرط 1 سال رهن بودن سند خودرو؛ پرداخت مالیات یا دلالی کدام به صرفه‌تر است؟

تارای تصادفی هم‌قیمت تویوتا در سال 1395!

توضیح شورای رقابت در مورد حذف شرط رهن سند خودرو | جزئیات نخستین حراج خرده فروشی خودروهای سواری

گسل خودرویی فعال شد؟

رهن گرفتن سند خودرو شامل کدام طرح‌های خودرویی می‌شود؟

قیمت چانگان از سوی شورای رقابت تعیین شد

عرضه خودرو‌های وارداتی در بازار، پس از 4 سال کلید خورد

ژیان 250 میلیون تومان شد!

حذف و اضافه خودرو در اردیبهشت

زمان قرعه کشی خودروهای ثبت نامی مشخص شد+ جزئیات

خودروسازان باز هم تهدید کردند/ 7 استاندارد تعلیقی قابل اجرا نیست!

لیست خودروهای وارداتی به‌روز شد/ اعلام زمان عرضه محصولات خارجی

قیمت خودرو امروز 16 خرداد/ چرا قیمت خودرو کاهشی شد؟

بازی پوپولیستی در زمین خودرو

فصل مردودی واردات خودرو

افزایش قیمت 25 محصول ایران خودرو از اول تیر با مصوبه شورای رقابت/ 3 محصول ارزان شد (+جدول تغییر جدید)

تغییرات قیمتی زودهنگام محصولات خودرویی

انصراف 50 درصدی متقاضیان خودروهای مونتاژی در سامانه یکپارچه/ 20 درصد خریداران خودروهای داخلی پول واریز نکردند

شورای رقابت: اعتراض خودروسازان به قیمت‌ها مردود است

قیمت جدید 29 محصول تولیدی ایران‌خودرو اعلام شد

ریزش قیمت خودرو، معادلات را عوض کرد/ تقدسی: 50 هزار متقاضی در طرح یکپارچه فروش انصراف دادند