آریا بانو

آخرين مطالب

ستون خیمه خانواده زن و مادر است معاونت امور زنان و خانواده

ستون خیمه خانواده زن و مادر است
  بزرگنمايي:

آریا بانو - معاون امور مجلس رئیس جمهور گفت: در چهارچوب باورهای دینی و اسلامی و فرهنگ ارزنده ایرانی مان بر این باوریم که ستون خیمه خانواده زن و مادر است.

معاون امور مجلس رئیس جمهور گفت: در چهارچوب باورهای دینی و اسلامی و فرهنگ ارزنده ایرانی مان بر این باوریم که ستون خیمه خانواده زن و مادر است. حسینعلی امیری در دیدار با فراکسیون زنان مجلس افزود: یکی از مهمترین ویژگی‌ها و امتیازات جامعه ایرانی اهمیت دادن به جایگاه خانواده است. خانواده اصلی است که در نظام دینی و جمهوری اسلامی و تاکید رهبران ما بر اهمیت آن بوده است.
امیری ادامه داد: مجلس شورای اسلامی دارای قدرت قانونگذاری و نظارت است. قانون اساسی اختیارات خیلی زیادی به مجلس شورای اسلامی داده است و این که امام فرمودند که مجلس در راس امور است واقعا مجلس در راس امور است.
معاون پارلمانی رییس جمهوری گفت: هیات وزیران اساسا به نوعی با رای مجلس مشروعیت پیدا می کند و در طول تشکیل دولت مجلس در حوزه وظایف نظارت دارد و تقنین بخش قابل توجهی از اختیارات و وظایفی است که مجلس شورای اسلامی دارد که انجام این وظایف و اختیارات می تواند مثمرثمر و گرهگشا باشد.
امیری افزود: یکی از قدرت های مجلس که به آن کمتر توجه می شود قدرت فضاسازی مجلس است. تریبون مجلس بسیار مهم است و بخشی از ایجاد فرهنگ در جامعه از طریق همین تریبون مجلس اتفاق می افتد. مجلس و تربیون نمایندگان مجلس تنها تریبونی است که هیچ محدویتی برای هر نوع اظهارنظر نسبت به مسایل کشور وجود ندارد. نمایندگان در اظهارنظر در راستای وظایف قانونگذاری کاملا آزاد هستند. لذا تریبون مجلس می تواند بخشی از مسائل مربوط به حقوق زنان که ریشه فرهنگی دارد را اصلاح کند.
وی ضمن اشاره به دغدغه هائی که مطرح شدادامه داد: بخشی از مشکلاتی که وجود دارد به خاطر مشغله خیلی زیادی است که بخش هایی از دولت به خصوص در شرایط تحریم و از سال گذشته هم کرونا به آن اضافه شده با آن مواجهه است. این مشکلات موجب شده که اولویت‌ها در کشور و در دولت در برخی موارد تغییر کند و پرداختن به بعضی از ضرورت‌ها در مقطع کوتاهی کمرنگ شود بنابراین بخشی از کارهای انجام نشده ناشی از این مشغله‌ها که شرایط محیطی و بیرونی تحمیل نموده است، می باشد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور یادآور شد: گمان نمی کنم کسی در دولت خواسته باشد در حوزه زنان و خانواده رویکردی غرب مابانه داشته باشد و در این حوزه رویکرد توام با محوریت آموزه های اسلامی و فرهنگ ایرانی مان بارها در برنامه های دستگاه های متولی این امر متجلی شده است.
وی بر نگاه باورمند شخص رئیس جمهور و دولت تدبیر و امید جهت انتصاب مدیران زن در راستای بهرهمندی همه جانبه از توانمندی آنها در فرآیند توسعه تاکید نمودند و افزودند: اگر وضعیت مطلوب در این حوزه محقق نشده، ریشه در مباحث فرهنگی دارد که باید به حل آن پرداخت و تریبون مجلس در این حوزه می تواند به خوبی نقش آفرین باشد.
امیری افزود: دولت ضمن ضرورت توجه به حضور زنان در حوزه اجتماعی و مدیریتی تاکید بر توجه به تحقق سیاست های ابلاغی رهبری در حوزه جمعیت و خانواده دارد.
در این نشست نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی مباحثی پیرامون تکالیف دولت در حوزه زنان و خانواده ذیل سیاست های کلی جمعیت، سیاست های کلی خانواده و قانون برنامه ششم توسعه و ستاد ملی زن و خانواده ارائه نمودند و از معاون پارلمانی رئیس جمهور خواستند موارد مربوط به وزارتخانه ها و دستگاه های اجرائی مرتبط با حوزه زنان و خانواده را به دستگاه های ذی ربط ابلاغ نماید.
منبع: شبستان

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/440959/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

راهکارهایی برای مبارزه با افسردگی در زمستان

ارتباط جنسیت فرزند با افسردگی پس از زایمان

استرس با جسم و روح ما چه می‌کند؟

چگونه در 10 دقیقه مشتری مناسب را شناسایی کنیم؟

خواهر و برادر‌ها چگونه شخصیتمان را می‌سازند؟

8 جمله ای که نباید در محل کارتان بگویید

هراس جدایی از تلفن همراه

بهترین انتقام چه چیزی می‌تواند باشد؟

تئوری ذهن یا توانایی ذهن خوانی چیست؟

با دیرآموزان چگونه برخورد کنیم؟

تاثیر نور خورشید بر سلامت روان

از نشانه‌های نه چندان مشهود اضطراب

افسردگی پس از سقط جنین را جدی بگیریم

علائم اختلالات روانی در افراد چیست؟

ویژگی های افراد بازنده

حسادت چیست و چگونه می توان حسادت را درمان کرد ؟

انواع بی انگیزگی و راه‌های مقابله با آن

چگونه صبور باشیم؟

کمال‌گرایی چیست؟

غرور چیست؟ چگونه غرورمان را درست به کار بگیریم؟

تاثیر شگفت انگیز رنگ ها در سلامتی روح و روان

علت ترس از تاریکی و راه های غلبه برآن

اختلال دوقطبی (افسردگی شیدائی) چیست؟

افسردگی مالیخولیا چیست؟ علائم و درمان آن کدام است؟

اختلال شخصیت منفعل - مهاجم (پرخاشگر - منفعل)

اختلال شخصیت اسکیزوئید (از علائم تا درمان)

اختلال شخصیت دوری گزین (اجتنابی) و درمان آن

اختلال شخصیت وسواسی-جبری

اختلال مسخ شخصیت و مسخ واقعیت (اختلال زوال شخصیت)

شخصیت اسکیزوتایپال

اختلال شخصیت نمایشی و سبب شناسی آن

اختلال شخصیت مرزی و نحوه‌ی درمان آن

شخصیت وابسته و نحوه‌ی درمان آن

خودبیمارانگاری (هیپوکندریا)

زنان آلفا و ویژگی‌‌های بارز آنها

درمان اختلالات روانی با نوروفیدبک

اختلال شخصیت ضد اجتماعی و رفتارهای بارز آن

چطور می توان از افسردگی خلاص شد و یا آن را درمان کرد

مرد آلفا

مشاوره روانشناسی| نشانه‌هایی که نیاز شما به مشاوره روانشناسی را می‌رساند

درمان افسردگی

خودنمایی چیست و راه های ترک کردن عادت خودنمایی کدامند؟

افسردگی خندان چیست و علائم و درمان آن کدامند؟

قبل از حرف زدن حتما فکر کنید؟

قضاوت درمورد دیگران ممنوع

آزاردوستی یا سادومازوخیسم چیست؟

تعریف بیماری روانی چیست؟علائم و راههای درمان آن کدامند؟

با خودتان حرف می زنید

شخصیت برتری طلب :علل ،خصوصیات و راه درمان برتری طلبها

با حسادت دیگران چطور برخورد کنیم؟