طرز تهیه کشک بادمجان؛ راحت و سریع
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کشک بادمجان، این غذای پرطرفدار، یکی از غذاهایی است که کمتر کسی پیدا میشود که علاقهای به آن نداشته باشد و بسیار طرز تهیه راحتی دارد.
ایرنا زندگی: کشک بادمجان، این غذای پرطرفدار، یکی از غذاهایی است که کمتر کسی پیدا میشود که علاقهای به آن نداشته باشد و بسیار طرز تهیه راحتی دارد. حتی اگر گیاهخوار هم نباشیم، گاهی لازم است تا قید گوشت و مرغ را بزنیم و وعدههای غذاییمان را گیاهی درست کنیم.
مواد لازم:
بادمجان: 8 عدد کشک: 6 قاشق غذاخوری مغز گردو خرد شده: 4 قاشق غذاخوری پیاز متوسط: 2 عدد سیر: 8 حبه نعناع خشک: 3 قاشق غذاخوری روغن مایع، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
1. بادمجانهای سرخشده را با گوشتکوب له کنید و با
پیاز و سیر داغ همراه با ادویهها تفت دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
2. داخل یک ماهی تابه کوچک
روغن بریزید و داغ کنید، سپس نعنا خشک را داخل آن بریزید و 2 دقیقه تفت دهید و زیر شعله را خاموش کنید. سپس کشک را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
3. برای تزیین کشک بادمجان، نعنا داغ، گردوی خرد شده، سیر و
پیاز داغ و کشک از هر کدام 1 قاشق کنار بگذارید.
-
شنبه ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۵:۵۷
-
۳۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/405805/