رسپی املت بادمجان و سوسیس حرفهای برای صبحانه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کتاب کاله/ شما هم یکی از کسانی هستید که با صبحانه خوردن کنار نمیآیند و از صبح تا ظهر را با هلههولههای پرضرر و چاقکننده سر میکنند؟ شاید مشکلی اصلی پایین بودن تنوع وعدههای صبحانهتان است و بخاطر خسته شدنتان از بشقابهای صبحانه تکراری، ترجیح میدهید که از آن صرف نظر کنید. املت بادمجان و سوسیس به عنوان یک صبحانه میتواند روزتان را بسازد. اما این املت علاوه بر صبحانه میتواند به عنوان یک ناهار یا شام سبک هم در نظر گرفته شود. اگر شما هم از صبحانههای تکراری خسته شدهاید و میانه خوبی با صبحانههای سرد ندارید، این رسپی را امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه املت بادمجان
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
سوسیس تند220 گرم
بادمجان متوسط یک عدد
پیاز بزرگ زردنصف یک عدد
نمک به مقدار لازم
تخم مرغ بزرگ هشت عدد
برگ تازه ریحان خرد شده چهار پیمانه
پنیر فتا تازه60 گرم
طرز تهیه املت بادمجان و سوسیس
مرحله اول
پوست سوسیسها را بگیرید و آنها را به صورت حلقهای خرد کنید. مقداری روغن داخل تابه بریزید و سوسیسها را داخل روغن سرخ کنید. سپس داخل یک ظرف بریزید و با دستمال کاغذی روغن آنها را بگیرید. برای سالمتر شدن این صبحانه میتوانید سوسیس خانگی را تهیه کنید و به این غذا اضافه کنید.
مرحله دوم
پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. بادمجان را هم بعد از اینکه شستید، ساقه آن را جدا کنید و به صورت حبههای متوسط خرد کنید.
مرحله سوم
باقیمانده روغن را داخل تابه بریزید. بادمجان و پیاز خرد شده را با هم حدود شش تا هشت دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
مرحله چهارم
سیر را رنده کنید و همراه نمک به مواد اضافه کنید. سوسیسها را هم به قابلمه برگردانید. مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مرحله پنجم
داخل یک کاسه تخم مرغها و ریحان را باهم بزنید و روی مواد داخل تابه بریزید. تابه را کمی کج کنید تا مایه تخم مرغ روی همه سبزیجات به طور مساوی قرار گیرد.
مرحله ششم
پنیر را را به کمک دست خرد کنید و روی املت بریزید. در تابه را ببندید تا تخم مرغ کاملا خودش را گرفته و املت بپزد.
منبع: thekitchn
-
جمعه ۲۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۵:۵۷
-
۳۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/405155/