میز اردور/ با پاناکوتای لیمویی امروز سرحال باشید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - شور و شیرین/ چی لازم دارم:
خامه صبحانه.............. 1 لیتر (4 پیمانه)
شکر............ 165 گرم
پودر ژلاتین.................3 قاشق چایخوری
پوست لیموی رنده کرده...............1 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه............ 2 قاشق سوپخوری
وانیلین...............یکچهارم قاشق چایخوری
چه جوری درست میشه:
8 فنجان نشکن یا 8 شیشه دردار مناسب را به گنجایش تقریبی هر یک 160 میلیلیتر، چرب کنید و کنار بگذارید. آنگاه خامه را در ظرف مناسبی بریزید و شکر را به آن بیفزائید و هم بزنید. سپس پودرژلاتین را رویش بپاشید و ظرف را روی حرارت قرار دهید. حالا پاناکتا را پیوسته هم بزنید تا شکر و ژلاتین در خامه حل شوند ولی مراقب باشید که مایه پاناکتا نجوشد! اکنون مایه فراهم کرده را صاف کنید و پوست لیمو، آبلیمو و وانیلین را به آن بیفزائید و هم بزنید. اینک پاناکتا را در فنجان یا شیشه بریزید و یک شب در یخچال نگه دارید تا کاملا ببندد و آماده مصرف شود.
یادآوری
در صورت دلخواه میتوانید پاناکتا را با انواع میوه میل کنید.
خواص لیمو
لیمو زرد، گاهی سبز است و بی شک مطلوب ترین میوه از یک درخت همیشه سبز که در اصل در آسیا یافت می شود ؛ کل میوه، با پالپ آن، آبش، پوستش و مزه اش، برای آشپزی و همچنین اهداف غیر آشپزی مورد استفاده قرار می گیرد. آب لیمو اغلب برای لیموناد و سایر نوشیدنی های لیمویی استفاده می شود که طعم و خوشمزگی اش غیرقابل انکار است. هنگامی که بحث ارزش تغذیه ای لیمو پیش می آید، آب لیمو حاوی 6درصد اسید سیتریک است که طعم آن را ترش کرده و حاوی ویتامین C، کلسیم، فولات، ویتامین b5، b3، b1 و b2، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی و همچنین شکر، کربوهیدرات، فیبر غذایی، چربی و پروتئین است به همین دلیل لیمو به عنوان یک میوه معجزه آسا محسوب می شود ؛ اجازه دهید تا در این بخش از سلامت نمناک مزایای خوردن لیمو برای پوست، مو و سلامتی را بررسی کنیم.
-
دوشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۷:۵۹
-
۳۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/402269/