آریا بانو

آخرين مطالب

زندانبان مخوفی که زنان زندانی را تا پای مرگ شکنجه می‌کرد گوناگون

زندانبان مخوفی که زنان زندانی را تا پای مرگ شکنجه می‌کرد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - تابناک با تو / زنی بی‌رحم که زندانیان را برای سرگرمی به بدترین شکل ممکن شکنجه می‌داد به همین دلیل زندانیان اسم‌های مختلفی از جمله: فرشته مرگ، شیطان موبور، هیولای زیبا و غیره روی او گذاشته بودند.
ایرما گرزه، در سال 1923 میلادی در شهر مکلنبورگ آلمان به دنیا آمد. پدرش آدولف‌گرزه یک کارگر ساده شیرفروش و همه کاره‌ خانواده بود. در سال 1938 میلادی، ایرما در پانزده سالگی شاید به دلیل شرایط خانوادگی مدرسه را ترک کرد، به خصوص که مادرش در سال 1936 میلادی به خاطر کشف خیانت و رابطه پدر ایرما با یک زن، خودکشی کرده بود.
بنا به ادعای خواهرش، ایرما در طول کودکی‌اش بسیار آرام و ساکت بود و در وقت مشاجره پا به فرار می‌گذاشت و شجاعت دعوا کردن نداشت. بعد از ترک مدرسه، شش ماه در مزرعه مشغول به کار شد، سپس در یک مغازه و دو سال هم در بیمارستان کار کرد. در زمان حضور در بیمارستان به حزب نازی پیوست، شاید به خاطر پدرش که در سال 1937 میلادی به همان حزب پیوسته بود.
در سن پایین تحصیل را رها کرد
در سال 1942 میلادی، ایرما به سازمان اتحاد دختران نازی پیوست. در ابتدا به ساخت کار دستی مشغول شد. سپس به دلیل نشان دادن خلوص نسبت به حزب و قدرت سلطه‌ای که داشت به عنوان زندانبان در چند زندان به کار گرفته شد.
بعد از زندانبانی، رفتار او تا حد زیادی تغییر کرد. رحم و عاطفه از وجود او رفت. او به یک هیولای درّنده تبدیل شد. زندانیان اسم‌های مختلفی روی او گذاشته بودند از جمله: فرشته مرگ، شیطان موبور، هیولای زیبا و... او زندانیان را برای سرگرمی به بدترین شکل ممکن شکنجه می‌داد. او بود که تعیین می‌کرد کدام یک از زنان زندانی باید برای مردن به اتاق گاز برده شوند.
در سال 1943 میلادی به دلیل نشان دادن شایستگی و ابراز ارادت به حزب نازی، در حالیکه فقط 20 سال داشت به عنوان ترفیع درجه به اردوگاه بازداشت اوشفتز بیرکینو انتقال داده شد. او مسئولیت سی هزار زن بازداشتی را بر عهده داشت. پوتین‌های سیاه و بزرگی می‌پوشید و همیشه در کنار هفت تیرش یک شلاق هم داشت. ایرما حالا به یک زندانبان مخوف تبدیل شده بود که زنان زندانی را تا پای مرگ شکنجه می‌کرد و از این کار لذت می‌برد.
او به داشتن سگ، شلاق و پوتین‌های سنگین شهرت داشت
بنا به گفته‌ی برخی از شاهدان، او سگ‌هایش را گرسنه نگه می‌داشت و بعد آن‌ها را به سمت زنان زندانی آزاد می‌کرد. زندانیان را برای مدت زمان طولانی گرسنه نگه می‌داشت، بعد حجم زیادی از غذا را به سرعت به آن‌ها می‌خوراند تا بر اثر مشکلات گوارشی بمیرند، حتی او برخی از زندانیان را زنده به گور کرد.

آریا بانو


زنان بازداشتی در اردوگاه اوشفینز
بنا به گزارش برخی منابع، ایرما از نوعی سادیسم رنج می‌برد، یک شرایط روانی خطرناک که فرد مبتلا وقتی که دیگران را آزار و شکنجه می‌کند، به آرامش می‌رسد.
در سال 1945 میلادی، ایرما به اردوگاه برگن بلزن نازی‌ها منتقل شد. او نمی‌دانست که این اردوگاه آخرین ایستگاه زندگی او است. در آن سال متفقین موفق شدند آلمان نازی را شکست بدهند و نیرو‌های بریتانیایی وارد اردوگاه شدند و همه زندانبان‌ها از جمله ایرما گرزه را دستگیر کردند.
نیرو‌های بریتانیایی 60 هزار زندانی و 10 هزار جسد در اردوگاه یافتند. آن‌ها دادگاهی فوری برای زندانبان‌ها و نگهبانان برگزار کردند، از میان 16 متهم فقط سه تن به دلیل اقدامات غیرانسانی به اعدام محکوم شدند که ایرما هم یکی از آن‌ها بود.

آریا بانو

در طول محاکمه با داشتن 22 سال از بقیه متهمان جوانتر بود
حکم اعدام در ژانویه سال 1945 میلادی اجرا شد. بنا به گفته‌ی یک افسر بریتانیایی مسئول اجرای حکم، او هیچ ترسی نداشت. در شب اعدامش با صدای بلند ترانه‌های نازی می‌خواند. در صبح روز اعدام با آرامش به سمت دار رفت و در آخرین دقایق بر سر جلاد فریاد زد که زودتر طناب را دور گردنش بپیچند و این پایان داستان هیولای موبور نازی‌ها بود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/365775/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چگونه الفبا را به کودکان آموزش دهیم؟

خلاقیت های دردسر ساز!

گفتار درمانی: روشی موثر برای بهبود مشکلات گفتاری

چطور برای فرزندانتان وقت بیشتری بگذارید

فکرهای بزرگ کودکانه

آینده کودکان باهوش چگونه خواهد بود؟

چرا بلوغ زودرس خوب نیست؟

از عصبی شدن کودکتان جلوگیری کنید !

انواع تیک عصبی در کودکان !

تبلت چه بر سر کودکانمان می‌آورد؟

همه چیز درباره ی رشد هوش کودکان !

چگونه فرزندم را به مدرسه علاقه‌مند کنم؟

کمک والدین به کلاس اولی‌ها

علائم مدرسه‌هراسی چیست؟

به فرزندتان فحش ندهید!

عوامل عمده مؤثر بر فراگیری دانش آموز

با کودک بد غذا چه کنیم؟

روشهای کاهش استرس بچه های طلاق

استرس در کودکی موجب تغییراتی در سازه‌های اصلی مغز می‌شود

از چه سنی به کودک بیاموزیم بدون اجازه وسایل دیگران را برندارد؟

تصورات اشتباه درباره «بغلی شدن» کودکان

تست هوش برای کودکان 4 تا 10 ساله

چگونه اعتماد به‌ نفس کودک را افزایش دهیم؟

استرس دیر شدن مدرسه و آثار آن بر روحیه و درس فرزند شما

اهمیت گذراندن وقت کافی با فرزندان

بازی‌ درمانی، چیست؟

اختلافات والدین چه بر سر کودکان می آورد؟

دست نزن عزیزم

چرا کودکم در مدرسه پرخاشگر است؟

چگونه کودکان را به کتاب خواندن علاقه مند کنیم؟

دردسرهای حواس پرت

اگر کودک افسرده دارید بخوانید !

تو ،اونو بیشتر از من دوست داری!

تبعیض بین فرزندان روی اعصاب بچه هاراه میرود

کودکان نیز افسرده می شوند

​اعتماد به نفس کودک را با این جملات بالا ببرید

تبلت کودکان را باهوش میکند؟!

فرزندان مادران شاغل سالم ترند یا خانه دار؟

از چه سنی به کودکمان زبان و ریاضی یاد بدهیم؟

آموزش عشق و نفرت به بچه ها !

مزایا و معایب تک‌فرزندی !

هر لباسی را در حضور کودکان نپوشید

کدام بچه‌ها صاحب شغل می‌شوند؟

اوتیسم و راههای کاهش آن در کودکان

علت مکیدن انگشت در نوزادان

علل اختلالات یادگیری در کودکان چیست؟

اگر برای کودکم تبلت نخرم عقده ای می شود!

خوابگردی در کودکان

نوازش کودکان، هورمون استرس را کم می‌کند!

این کودکان در آینده دچار مشکلات جنسی می شوند