آریا بانو

آخرين مطالب

فواید سحر خیزی بر سلامت جسم پزشکي

فواید سحر خیزی بر سلامت جسم
  بزرگنمايي:

آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / سحرخیزی فواید زیادی دارد که دانستن آنها، انگیزه لازم را برای صبح زود از خواب بیدار شدن در انسان تقویت می کند. از جمله فواید سحر خیزی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
_ احتمال ابتلا به بیماری کمتر می‌شود: با کمتر شدن فعالیت ها؛ ابتلای افراد به بیماری‌هایی مثل چاقی، دیابت زودرس، مشکلات قلبی و اختلالات روانی بیشتر می‌شود. در افراد سحرخیز هورمون‌های ضد افسردگی ترشح می‌شود پس اگر زمان کافی برای فعالیت‌های ورزشی ندارید با 10الی 15 دقیقه زودتر بیدار شدن می‌توانید به سلامت بدن خود کمک کنید. محققان کشف کرده اند که حدود 40 درصد احتمال ابتلای افراد سحرخیز به سرطان نسبت به شب زنده داران کمتر است.
_ رسیدن به تناسب اندام: به موقع خوابیدن در شب و سحرخیز بودن باعث می‌شود که فعالیت هورمون‌ها بیشتر شده، سوخت و ساز بدن تنظیم شود. همچنین افرادی که صبح در معرض نور خورشید قرار می‌گیرند بیشتر مستعد لاغری و رسیدن به تناسب اندام هستند.
_ آرامش و زندگی شاد: افرادی ک صبح زود بیدار می‌شوند روحیه شادی پیدا می‌کنند به طوری که افراد سحرخیز 20 درصد کمتر از افراد شب زنده دار در معرض افسردگی قرار می‌گیرند و آرامش بیشتری دارند.
_ تنظیم ساعت بدن: ساعت بدن افراد سحرخیز و شب زنده دار متفاوت است که این ساعت زمان خواب و بیداری و دیگر عملکرد‌های بدن مثل میزان گرسنگی را کنترل می‌کند. بهتر است روزانه با بیدار شدن در ساعات مشخصی و به حداقل رساندن بیداری در شب ساعت بدن خود را تنظیم کنید.
_ موفقیت در حرفه و کار: یکی از اصلی‌ترین ویژگی افراد موفق سحر خیزی است. نظم بخشیدن به کار‌ها و انجام کار‌های مهمتر در ساعات اولیه روز به دلیل توانایی بالای ذهنی شانس موفقیت افراد را بیشتر می‌کند.
_ افزایش انرژی و نشاط: از مزایای سحر خیزی رسیدن به آرامش، داشتن انرژی و نشاط بیشتر است. افرادی که در صبح بیشتر می‌خوابند دچار اضطراب و مشکلات بیشتری می‌شوند که باعث می‌شود در طول روز انرژی زیادی از دست بدهند و دچار خستگی و بی حوصلگی مفرط می‌شوند.
_ ورزش صبحگاهی: ورزش کردن در صبح یکی از راه‌هایی است که موجب افزایش انرژی و انگیزه در افراد و انجام بهتر امورات روزانه خود می‌شوند. محققان معتقدند افرادی که در صبح ورزش می‌کنند فعال و موفق‌تر هستند.
_ کارهایتان عقب نمی‌افتد: سحر خیزی باعث می‌شود افراد کارهایشان را بهتر اولویت بندی کنند و طبق برنامه ریزی به انجام آن بپردازند و همچنین توانایی مقابله با مشکلات در ساعات اولیه روز را دارند.
_ کمتر در ترافیک می‌مانید: تنها راه مقابله با شلوغی و ترافیک، صبح زود بیدار شدن و خارج شدن از خانه است تا از شلوغی و ازدحام دور بمانید. کمتر ماندن در ترافیک شما را از تنش‌های عصبی دور می کند.
_ برنامه ریزی: از تمامی ساعات روز خود به نحو احسن استفاده کنید. با برنامه ریزی اهداف و فعالیت‌های خود را مشخص کنید و انجام کار‌های مهم را در اولویت قرار دهید.
_ تمرکز و کارایی بیشتر: در صبح ذهن هوشیار‌تر و تمرکز افراد نیز بالا می‌رود. کار‌ها و وظایفی که نیاز به تمرکز بیشتر دارند را در صبح انجام داده و دیگر کار‌ها را در زمان بعد انجام دهید.
_ زمان بیشتری در کنار خانواده هستید: اختصاص دادن یک زمان به اعضای خانواده از مهمترین کار‌های روزمره است. بهتر است زمانی را که در کنار خانواده سپری می کنیم در صبح و با روحیه‌ی بالا و شادابی و نشاط بیشتری باشد تا اینکه این زمان را به پایان یک روز کاری و با مشغله و خستگی زیاد موکول کنیم.
_ تهیه غذای سالم و صبحانه: با چند دقیقه زودتر بیدار شدن در صبح می‌توانید به درست کردن یک صبحانه کامل بپردازید. در بیشتر مواقع افراد به دلیل نداشتن زمان کافی برای خوردن صبحانه از تنقلات استفاده می‌کنند، حتی گاهی هم این وعده که از مهمترین وعده‌های غذایی محسوب می شود؛ حذف می‌شوند در صورتی که خوردن صبحانه توانایی قدرت و استقامت بیشتری در طول روز به شما می‌بخشد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/352534/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اختلال شخصیت منفعل - مهاجم (پرخاشگر - منفعل)

اختلال شخصیت اسکیزوئید (از علائم تا درمان)

اختلال شخصیت دوری گزین (اجتنابی) و درمان آن

اختلال شخصیت وسواسی-جبری

اختلال مسخ شخصیت و مسخ واقعیت (اختلال زوال شخصیت)

شخصیت اسکیزوتایپال

اختلال شخصیت نمایشی و سبب شناسی آن

اختلال شخصیت مرزی و نحوه‌ی درمان آن

شخصیت وابسته و نحوه‌ی درمان آن

خودبیمارانگاری (هیپوکندریا)

زنان آلفا و ویژگی‌‌های بارز آنها

درمان اختلالات روانی با نوروفیدبک

اختلال شخصیت ضد اجتماعی و رفتارهای بارز آن

چطور می توان از افسردگی خلاص شد و یا آن را درمان کرد

مرد آلفا

مشاوره روانشناسی| نشانه‌هایی که نیاز شما به مشاوره روانشناسی را می‌رساند

درمان افسردگی

خودنمایی چیست و راه های ترک کردن عادت خودنمایی کدامند؟

افسردگی خندان چیست و علائم و درمان آن کدامند؟

قبل از حرف زدن حتما فکر کنید؟

قضاوت درمورد دیگران ممنوع

آزاردوستی یا سادومازوخیسم چیست؟

تعریف بیماری روانی چیست؟علائم و راههای درمان آن کدامند؟

با خودتان حرف می زنید

شخصیت برتری طلب :علل ،خصوصیات و راه درمان برتری طلبها

با حسادت دیگران چطور برخورد کنیم؟

نشانه های اعتیاد به گوشی موبایل و راهکارهای کاهش آن

بیماری چند شخصیتی چیست؛ علائم و درمان آن

خودخوری چیست و درمان آن کدام است؟

از هرچه بترسیم سرمان می آید؟

بیوفیدبک، مزایا و عوارض آن

شم اقتصادی چیست و چگونه می توان شم اقتصادی خود را بالا برد؟

تحریک الکتریکی مغز،تاریخچه و کاربرد آن

بیماری پانیک چیست ؟ علایم و درمان آن

سایکوپات چیست ؟ خصوصیات افراد سایکوپات و درمان آنها

اشتباهاتی که برخی افراد در دوران جوانی انجام می دهند

دلایل ترس از آب چیست ؟ راههای درمان ترس از آب

بیماری دلیریوم چیست؟ علائم ودرمان آن کدامند؟

استرس چه زمانی برای بدن مفید است

باج گیری عاطفی چیست و ویژگیهای باج گیرها کدامند؟

کراش داشتن چیست ،انواع آن و باعشق چه تفاوتی دارد؟

سندروم اردک چیست؟ علت و نشانه های آن

یک روانشناس خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

چگونه افراد منفی‌نگر انرژی ازدست‌رفته خود را بازیابی می‌کنند و ما باید در برابر این افراد چه کنیم؟

روان‌درمانی وجودی چیست و فرایند در رواندرمانی وجودی کدامند؟

راهکارهای سریع و آسان برای یادگیری هر چیز

همرنگی با جماعت چیست و آیا درست است یا خیر؟

خنده و شوخ طبعی چیست و منشا آن از کجاست؟

آیا ترتیب تولد بر شخصیت افراد تاثیر دارد؟

بلوغ اجتماعی چه مرحله ای از زندگی است؟