شکم گردی در چابهار
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - تریپ رو/ چابهار، شهری است که هر ساله گردشگران زیادی را با جاذبهها و خوراکیهای بینظیرش جذب خود میکند. همراه با تریپرو تعدادی از این غذاها را معرفی میکنیم:
بت ماش
یکی از خوشمزهترین غذاهای محلی چابهار بت ماش است که بیشتر در فصلهای پربارش زمستان و بهار طبخ میشود. طرز تهیه این غذا تقریبا مثل دمپتخک است که در آن از برنج، ماش و سبزیهای معطر استفاده میشود.
تخلان
این خوراک یکی از غذاهای سنتی چابهار به حساب میآید که با گندم و دنبهی گوسفند پخته میشود.
تباهگ
در زمان گذشته به دلیل کمبود امکانات و نبود یخچال، برای جلوگیری از فساد گوشت روشهای مختلفی از جمله نمک دود کردن را به کار میبردند. یکی از قدیمیترین غذاهای چابهار که به این روش آماده میگردد، تباهگ است.
دوغ پا
مراحل پخت و مواد تشکیل دهنده دوغ پا مانند خورشت قیمه است ولی به جای ریختن آب باید به آن دوغ اضافه کرد. معمولا این غذا را در مراسمهایی مثل ختنه سوران و جشن زایمان میپزند.
تنورچه
در روش اول، ابتدا گوشت گوسفند را خورد میکنند، به سیخ میکشند و درون تنور میگذارند که پس از 1 ساعت آماده میشود. در روش دوم پس از ذبح و خالی کردن شکم گوسفند، شکم آن را میدوزند و به طور کامل در تنور قرار میدهند.
پلو زعفرونی چابهار
این پلوی خوشعطر به خواص داروییش معروف است که باعث گردش بهتر خون و افزایش ایمنی بدن میگردد. مواد تشکیل دهنده آن مرغ، برنج، زعفران، زیره، میخک، فلفل دلمهای، پیاز، سیر و ادویه هستند.
-
جمعه ۲۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۸:۳۷
-
۲۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/351241/