آریا بانو

آخرين مطالب

ترک پاهایتان را در خانه درمان کنید پزشکي

ترک پاهایتان را در خانه درمان کنید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - شاید شما هم جزء افرادی باشید که با مشکل ترک پا‌ها دست و پنجه نرم می‌کنید و تاکنون روش‌ها و درمان‌های زیادی را برای رفع این مشکل بزرگ امتحان کرده‌اید.
وب‌سایت صورتی‌ها: شاید شما هم جزء افرادی باشید که با مشکل ترک پا‌ها دست و پنجه نرم می‌کنید و تاکنون روش‌ها و درمان‌های زیادی را برای رفع این مشکل بزرگ امتحان کرده‌اید. اگر تاکنون برای رفع مشکل ترک پای خودتان راه حلی پیدا نکرده‌اید حتما تا انتها با ما همراه باشید.
راه‌های سنتی و یا دارو‌های شیمیایی زیادی موجود است تا شما بتوانید با کمک آن‌ها مشکل ترک پاهایتان را حل کنید؛ اما نکته‌ای که حائز اهمیت است این نکته می‌باشد که تمام این دارو‌ها و روش‌ها شاید برای همه جواب ندهند و مشکل ترک پا را در هر فردی حل نکنند.
1. درمان ترک پا با جوش شیرین
3 قاشق جوش شیرین را به یک کاسه آب ولرم اضافه کنید. پس از اضافه کردن جوش شیرین، آن را خوب مخلوط کنید تا حل شود.
پا‌های خود را به مدت 15 دقیقه درون ظرف حاوی محلول قرار دهید. پا‌های خود را خارج کرده و با سنگ پا به آرامی ماساژ دهید. حال پا‌های خود را با آب تمیز بشویید و خشک کنید. حتما برای اثرگذاری بیشتر این روش، هفته‌ای دوبار این کار را انجام دهید.
2. ترکیب دهان شویه و سرکه
یک فنجان لیسترین، یک فنجان سرکه سفید و دو فنجان آب را با هم مخلوط کنید. پا‌های خود را به مدت 15 دقیقه درون محلول ساخته شده قرار دهید. پا‌های خود را خارج کرده و با سنگ پا نرمش دهید. پاهایتان را با آب تمیز بشویید. پاهایتان را با حوله تمیز خشک کنید. برای اثر گذاری بهتر این محلول، هر روز این کار را تکرار کنید.
3. ترکیب آرد برنج، عسل و سرکه
3 قاشق غذاخوری آرد برنج، یک قاشق عسل و 2 .3 قطره سرکه سیب را با هم ترکیب کنید تا یک خمیر غلیظ درست شود. پاهایتان را به مدت 1 دقیقه در آب ولرم قرار دهید و سپس با استفاده از خمیر درست شده، پاهایتان به آرامی مالش دهید تا پوست مرده، برداشته شود. برای این که ترک پاهایتان با این روش بهبود یابد، 2 الی 3 بار در هفته این روش را انجام دهید.

آریا بانو


4. موز
موز رسیده را کامل له کنید تا به شکل یک خمیر در بیاید. حتما اطمینان حاصل کنید که موز کاملا رسیده باشد، چرا که موز نارس، حاوی اسید‌هایی است که به پوست آسیب می‌رساند. پاهایتان را به خمیر ساخته شده آغشته کنید و حدود 20 دقیقه اجازه دهید تا خمیر روی پوست باقی بماند. بعد از 20 دقیقه، پاهایتان را با آب تمییز بشویید. اگر می‌خواهید که با این روش از شر ترک پا راحت شوید حتما قبل از رفتن به رخت خواب به مدت دو هفته این کار را انجام دهید.
5. عسل
یک فنجان عسل را به یک وان آب گرم اضافه کنید. پاهایتان را درون محلول قرار داده و به مدت 20 دقیقه به آرامی ماساژ دهید. سپس با استفاده از سنگ پا، پاهایتان را ماساژ دهید. بعد پاهایتان را خشک کنید و یک لایه مرطوب کننده روی آن‌ها بکشید. برای اثرگذاری بهتر این روش می‌توانید به طور مرتب قبل از خواب آن را تکرا کنید.
6. روغن گیاهی
پاهایتان را کاملا بشویید و تمیز کنید. سپس آن‌ها را با یک حوله تمیز خشک کنید. یک لایه ضخیم از روغن گیاهی را روی پاهایتان قرار دهید. سپس یک جفت جوراب تمیز بپوشید و اجازه دهید تا به مدت یک شبانه روز در پاهایتان باقی بماند. این روش را هر روز قبل از خواب انجام دهید.
7. ژل آلوئه ورا:
پاهایتان را در آب گرم خیس کنید و از یک سنگ پا برای جداسازی پوست مرده استفاده کنید. یک لایه ضخیم از ژل آلوئه ورا روی پاهایتان بمالید. جوراب نخی بپوشید و بخوابید. صبح پاهایتان را با آب ولرم بشویید. این روش خانگی درمان ترک پا را به مدت 4.5 روز قبل از رفتن به تخت خواب انجام دهید.

آریا بانو


8. وازلین و آب لیمو
پا‌ها را به مدت 20 دقیقه در آب گرم خیس کنید و بشویید. سپس آن‌ها را خشک کنید. 3.4 قطره آبلیمو را به یک قاشق وازلین افزوده و خوب مخلوط کنید. این مخلوط را روی ترک‌های پا قرار دهید. یک جفت جوراب پشمی بپوشید و اجازه دهید به مدت یک شب باقی بماند. صبح، پاهایتان را با آب گرم بشویید. اگر می‌خواهید با این روش ترک پاهایتان بهبود یابد، باید به طور مرتب قبل از خوابیدن این روش را تکرار کنید.
9. نمک اپسوم
نصف فنجان نمک اپسوم را درون ظرفی از آب گرم بریزید. خوب هم بزنید تا نمک حل شود. پاهایتان را به مدت 15 دقیقه در آن خیس کنید. با یک سنگ پا، پاهایتان را ماساژ دهید تا سلول‌های مرده از بین بروند. از این روش حداقل 2.3 با در طول هفته برای درمان ترک پاهایتان استفاده کنید.
10. استفاده از جوراب نخی
استفاده از جوراب نخی نیز یکی دیگر از روش‌های درمان خانگی ترک پا محسوب می‌شود. استفاده از جوراب نخی باعث خواهد شد که:
پوست پا، رطوبت خود را حفظ کند. پوست پا به راحتی می‌تواند اکسیژن جذب کند.

آریا بانو


11. روغن نارگیل
پا‌ها را کاملا بشویید و تمیز کنید. سپس پاهایتان را خشک کنید. مقداری از روغن نارگیل را روی قسمت‌های ترک خورده بمالید و اجازه دهید مدتی روی پوست باقی بماند. این درمان را می‌توانید تا زمانی که ترک پاهایتان بهبود یابد استفاده کنید.
12. سنگ پا
پاهایتان را به مدت 20 دقیقه در آب ولرم و صابون نگه دارید. سپس با استفاده از سنگ پا، پوست پاهایتان را لایه برداری کنید. (سنگ پا را به آرامی رو پا‌ها بکشید). پاهایتان را به آرامی خشک کنید. از یک مرطوب کننده برای حفظ رطوبت پوست پا‌ها استفاده کنید. 13. استفاد از بانداژ مایع
یکی دیگر از روش‌هایی که می‌توانید از طریق آن اقدام به درمان ترک پاهایتان بکنید استفاده از بانداژ مایع است. می‌توانید به راحتی و با مراجعه به داروخانه این نوع بانداژ را تهیه نمایید.
پاهایتان را کاملا بشویید تا تمیز شود. مقداری از بانداژ مایع را روی قسمت‌های ترک خورده قرار دهید.

آریا بانو


امیدواریم که با استفاده از نکات ارائه شده، بتوانید مشکل ترک خوردگی پاهایتان را حل کنید. اگر نکته‌نظر یا تجربه خاصی در مورد مطالب گفته شده دارید حتما در بخش نظرات برای ما بنویسید.
منابع: brightside، healthline، medicalnewstoday

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/350924/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

داستان های ترسناک با کودک چه می کنند؟

نقش بازی در آموزش کودکان

نکته‌ای مهم در اختلال یادگیری کودکان

چگونگی انتخاب اسباب بازی برای دختر یا پسر؟

شکست خوردن را به کودکان خود بیاموزید !

هشدار درباره خود ارضایی کودکان

داشتن اعتماد به نفس را به کودکان بیاموزید

کودکمان را در مقابل تمسخر ایمن کنیم

ترس در دنیای کودکی

خدا در دنیای کودکان

چطوروالدین سلامت روانی فرزند راارتقادهند؟

مرز بگو مگو در حضور فرزندان

چگونه گفتار کودک خود را تقویت کنیم؟

تقویت ذهن کودک با کمترین هزینه

کودکان را به کتاب خواندن تشویق کنیم !

زندگی در حال را به بچه‌ها بیاموزیم

به کودکان اعتماد به نفس تزریق کنید !

چطور به فرزندانمان اعتماد کنیم؟

ایجاد انگیزه در فرزندان

وقتی بچه‌ها می‌ترسند، چه کار کنیم؟

بچه‌هایی که دزدی می‌کنند

عوارض پیامک برای کودکان و نوجوانان

بچه‌های لوس یا بزرگسالان بی‌مسوولیت

از کجا بفهمیم فرزندمان بیش‌فعال است؟

کودکان اوتیسمی دوست دارند تنها باشند

نقش خانواده در حفظ سلامت روانی کودکان

قوانین خواب فرشته ها

آینده کودکان مبتلا به شب ادراری

نقاشی، رازگوی روان بچه ها

کم رویی در کودکان را چگونه درمان کنیم

بررسی استرس در کودکان

فواید خواندن کتاب برای جنین

شخصیت فرزندتان را به خاطر نمره ضعیف تخریب نکنید.

برای فرزند دوم آمادگی دارید یا نه؟

بهترین طرز برخورد با بچه های وابسته

در خاطره سازی برای کودکان افراط نکنید

طلاق و برخورد صحیح با بچه ها

چگونه هوش فرزندمان را پرورش دهیم؟

اگر فرزندتان 6 سال دارد...

چگونـه تمـرکـز کـودکان را افـزایـش دهیـم؟

طلاق با کودکان شما چه می کند

10 جمله ویرانگر که نباید به کودکان گفت!!

اگر فرزندتان خجالت می کشد، بخوانید!

نترس، کنارت هستم

من باوردارم که تو می توانی

روزگار سخت یک کودک

علت و روش های درمان ناخن جویدن در کودکان

برخورد صحیح با عادت های نادرست کودکان

تاثیر دلبستگی ایمن بر کسب ایمان کودک

سی راه برای افزایش بهره هوشی کودکان