عصرانه/ گولاچ یا همان کلوچه استان سمنان
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
آرد500گرم
1 ق غ خمیرمایه
آب یاشیر2پیمانه
ق غ شکریک
3 ق غ زردچوبه
بکینیگ پودر2ق چ
پودرقندبه میزان لازم
دارچین به مقدارلازم
1 عدد تخم مرغ
1/2 پیمانه روغن
مراحل
برای درست کردن گولاچ ابتدا یک کاسه کوچک بردارید سپس خمیرمایه وبکینگ پودر را کمی باهم مخلوط کنید ویک پیمانه آب یا شیر ولرم آبی که دست را نسوزاند رانیز با آن ها مخلوط کنید وکمی هم بزنید و ده دقیقه یا یک ریع صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاد یعنی پف کنه.
حالادر یک کاسه متوسط تخم مرغ شکر زردچوبه ویک پیمانه آب یاشیر راباهم مخلوط کنید.
بعد آرد را الک کنید ودر این مرحله خمیر مایه که پف کرده با مقداری از آرد مخلوط کنید سپس روغن را به آرد اضافه کرده وبا دست هم میزنیم و حالاخمیر مایه مخلوط با آرد را به آن ها اضافه میکنیم وخوب باهم مخلوط میکنیم ودرآخر مایع تخم مرغی را نیز به خمیر اضافه کرده وخوب ورز می دهیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد سپس خمیر را درکاسه جمع میکنیم ودر کاسه را درپوش میزاریم به مدت یک تا یک ساعت نیم توجای گرم آستراحت میدیم تا حجم آن دوبرابر شود.
بعد ازاستراحت خمیر روی یک سطح صاف رو آرد پاشی میکنیم سپس خمیر راروی سطح آرد پاشی شده کمی ورز میدهیم بعد به کمک وردنه خمیر راصاف میکنیم دقت کنید خمیر خیلی نازک نشه حالا به کمک قالب دلخواه گولاچ راقالب میزنیم یا اینکه به اندازه یه نارنگی ازخمیر برمیداریم وخیلی ساده آن را با استفاده ازوردنه به شکل دایره درمیاریم وتوی روغن داغ سرخ میکنیم.
وبعدکه سرخ شدن روغن آن روروی دستمال میگیریم وگولاچها روبا پودرقند ودارچین آغشته میکنیم.نوش جان
-
چهارشنبه ۱۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۹:۰۱
-
۱۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/343570/