آریا بانو

آخرين مطالب

با افزودن این مواد به رژیم غذایی‌تان آلزایمر را حذف کنید پزشکي

با افزودن این مواد به رژیم غذایی‌تان آلزایمر را حذف کنید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - سلامانه: ‌نتایج مطالعه‌های جدید نشان می‌دهد مصرف کم موادغذایی سرشار از فلاونوئید همانند انواع توت‌ها، سیب و چای با افزایش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و زوال عقل مرتبط است.
به گزارش سلامانه براساس پیش‌بینی کارشناسان، تعداد افراد بزرگ‌تر از 65 سال در ایالات متحده‌ی آمریکا در چهل سال آینده بیش از دوبرابر خواهد شد و این نشان می‌دهد شرایط و بیماری‌های مرتبط با پیری در حال افزایش است. یکی از این امراض که عموما در سنین پیری رخ می‌دهد، بیماری آلزایمر یا عامل اصلی زوال عقل است. کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند تا سال 2050، حدود 13/8 میلیون فرد بزرگ‌تر از 65 سال با بیماری آلزایمر در ایالات متحده زندگی می‌کنند.
اگرچه بیماری آلزایمر بسیار رایج است، علت دقیق آن هنوز مشخص نیست. بااین‌حال، بسیاری از مطالعه‌ها نشان می‌دهند رژیم غذایی در پیدایش این بیماری نقش دارد. نتایج بسیاری از تحقیق‌ها نشان داده‌اند رژیم غذایی مدیترانه‌ای با کاهش خطر ابتلا به مسائل شناختی همانند آلزایمر همراه است. جالب اینجا است که این رژیم غذایی سرشار از فلاونوئیدها است که به‌طورطبیعی در میوه‌ها و سبزی‌های مختلف و نوشیدنی‌های گیاهی همانند چای وجود دارند.
پژوهشگران مرکز تحقیقات تغذیه‌ی انسانی دانشگاه تافتس دراین‌باره بیان کرده‌اند مصرف طولانی‌مدت غذاهای سرشار از فلاونوئید همانند انواع توت‌ها و سیب و چای با کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر همراه است.
معرفی 6 نوع فلاونوئید
مطالعه‌ای در مدت بیست سال، شش نوع مختلف از فلاونوئید را از میان 2،801 نفر بررسی کرد. محققان میزان مصرف فلاونوئید این افراد را با استفاده از پرسشنامه‌های رژیم غذایی اندازه‌گیری کردند که شرکت‌کنندگان تقریبا هر چهار سال یک‌بار پر می‌کردند. این گروه همچنین سلامت کلی گروه ازجمله میزان ابتلا به بیماری آلزایمر و زوال عقل مرتبط با آن (ADRD) را زیرنظر داشت. بر‌این‌اساس، مشخص شد افرادی که مقدار کمی از فلاونوئید مصرف می‌کردند، دو تا چهار برابر بیشتر درمعرض ابتلا به ADRD بودند. مصرف کم آنتوسیانین‌ها همانند انواع توت‌ها خطر ابتلا به ADRD را چهاربرابر بیشتر می‌کند؛ در‌حالی‌ که مصرف کم فلاونول‌ها همانند سیب و گلابی و چای با دوبرابر خطر ابتلا به این بیماری همراه است. منظور از مصرف کم فلاونوئیدها به‌معنی رژیم غذایی فاقد توت‌ و یک عدد سیب و بدون چای و مصرف زیاد فلاونوئیدها معادل مصرف تقریبا 7/5 پیمانه توت و هشت عدد سیب یا گلابی و نوزده فنجان چای در یک ماه است.
روزی یک عدد سیب بخورید
به‌نظر می‌رسد مصرف یک عدد سیب در روز می‌تواند بیماری را از شما دور نگه دارد. این موضوع یافته‌ی جالب‌ی برای دانشمندان است؛ زیرا درحال‌حاضر درمانی برای بیماری آلزایمر وجود ندارد؛ بنابراین، پیشگیری از این وضعیت بسیار مهم است. دکتر پاول ژاکو، نویسنده ارشد مطالعه، توضیح می‌دهد:
درحال‌حاضر، داروی موثری برای درمان بیماری آلزایمر وجود ندارد، بنابراین، جلوگیری از ابتلا به بیماری ازطریق رژیم غذایی نکته‌ی بسیار مهمی است.
نکته‌ی مهم آن است که فرد می‌تواند بعدا در زندگی خود از این تغییرات رژیم غذایی بهره‌مند و بازهم مؤثر واقع شود؛ بنابراین، محققان می‌گویند افراد حتی در دهه‌ی پنجاه زندگی خود هم می‌توانند این تغییرات را در رژیم غذایی خود ایجاد کنند. تحقق‌یافتن این تغییرات چندان دشوار نیست؛ زیرا براساس اعلام Esra Shishtar، دانشجوی دکتری دانشگاه تافتس، مصرف یک فنجان چای در روز یا برخی از انواع توت‌ها دو تا سه بار در هفته کفایت می‌کند.
باید در نظر داشت که مطالعه‌ی جدید اثبات نمی‌کند مصرف کم فلاونوئیدها باعث بیماری آلزایمر می‌شود؛ بلکه این فقط اعلام نتایج گروهی از شرکت‌کنندگان را نشان می‌دهد. توجه به این نکته نیز اهمیت دارد که این مطالعه میزان مصرف فلاونوئید را ازطریق داده‌های خودگزارش‌داده کنترل کرده است؛ بنابراین، احتمال خطا وجود دارد. بااین‌حال‌، محققان می‌گویند سؤالات مربوط به تشخیص زوال عقل را از پرسشنامه حذف کرده‌اند. درنهایت، باید گفت تمام شرکت‌کنندگان بزرگ‌تر از پنجاه سال و از نژاد اروپایی بودند که این امر تعمیم‌پذیری مطالعه را محدود می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/335469/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

غلبه بر ترس و راه اندازی کسب و کار جدید

5 نشانه‌ ظاهری اضطراب بیمارگونه

رژیم غذایی برای مقابله با افسردگی

فرار دختران از خانه، دلایل و راه های پیشگیری

اکراه مردان در پذیرش مشکلات سلامت روان

بی‌ادب ها هرگز موفق نمی‌شوند!

راهکارهایی برای کنترل عصبانیت

چگونه با رازهای‌مان خوشحال باشیم؟

چرا دختران بیشتر از پسران در معرض افسردگی قرار دارند؟

نقش استرس در بروز دردهای قلبی!

اعتیاد به کار؛ بلایی که عمرمان را می‌گیرد

با بیماران چگونه برخورد کنیم؟

فواید خنده و گریه

چرا مجردها منزوی می‌شوند؟

اضطراب و استرس، مسری است

9عامل کمتر شناخته‌شده زوال عقل

شخصیت شما چه تاثیری بر سلامت شما دارد؟

12 علامت اینکه واقعا باهوش هستید

روان‌شناسی نابرابری

آیا احساسات را به فرزندانمان یاد می دهیم یا ارث می دهیم؟

افسردگی ناشی از تعطیلات چیست؟

9 عادت روزانه‌ای که باید هر چه زودتر ترک کنید

ویژگی‌های چهره که باعث جذاب‌تر دیده شدن افراد می‌شود

اضطراب بیشتر با استفاده بیش از اندازه از اسمارت فون ها

چرا بی دلیل گریه می کنیم؟

آیا افراد تحصیل‌کرده به مشکلات روحی بیشتری دچار می‌شوند؟

شغلی را که واقعا دوست دارید بیابید

راه های رفع کسالت بعد از تعطیلات نوروز

چرا در مورد مسائل مالی، احساسی تصمیم می‌گیریم؟

راهکارهایی برای رهایی از استرس

نکاتی درباره رایج ترین بیماری روانی

افزایش سطح انرژی بدن در آغاز روز با رنگ نارنجی و چند اقدام ساده

علائم افسردگی خفیف

مهارت تفکر انتقادی‌تان را چگونه پرورش دهید؟

اختلال مانیک (دوقطبی) چیست؟

چرا در خواب حرف می‌زنیم؟

چگونه انرژی منفی را از خانه دور کنیم؟

چگونه هورمون استرس را کم کنیم؟

انعطاف پذیری ذهن، به این 4 عامل بستگی دارد!

یادگیری و تقویت حافظه

این نشانه‌های پنهان اضطراب را جدی بگیرید

ناامیدی و بدبینی نشانه ای از اختلالات خلقی است

اگر فرزند وسط هستید این مطلب را حتما بخوانید

وقتی زنان افسرده می شوند

شاید از افسردگی پنهان رنج می‌برید...

چهار روش اشتباه برای جلب توجه

چه کنیم تا بقیه به ما گوش بدهند؟

8 روش اثبات شده برای غلبه بر استرس

چگونه در محل کار روحیه بهتری داشته باشیم؟

چطور با شکست عاطفی مدارا کنیم؟