سوپ و آش/ ماسوا؛ هنر بانوان بروجردی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آکا ایران / چی لازم دارم:
بلغور گندم =1 کیلو
اسفناج پاک شده و خرد شده=800 گرم
نخود پخته =300 گرم
پیاز متوسط =3 عدد
روغن =3 تا 4 قاشق سوپخوری
کشک ساییده غلیظ =500 گرم
نمک و فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار دلخواه
چطور بپزم:
پیازها را خرد کرده و سرخ می کنیم و کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم.سپس بلغور را با 17 تا 18 لیوان آب (5/4 لیتر آب) با پیاز مخلوط کرده می گزاریم با حرارت ملایم بپزد و به طور مرتب هم می زنیم که ته نگیرد.بعد اسفناج را به آن اضافه می کنیم.سپس نخود پخته شده را داخل آش می ریزیم و می گزاریم آش جا بیفتد.کشک را همراه 3 تا 4 قاشق سوپخوری روغن به مواد اضافه می کنیم و می گزاریم چند جوش بزند. سپس رویش را نعناع داغ می دهیم. این آش بسیار خوش طعم و خوشمزه است به خصوص اگر با کشک محلی میل شود.
-
سه شنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۷:۳۶
-
۴۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/282325/