آریا بانو

غذا با طبع گرم سیستم ایمنی بدن را در مقابله با کرونا تقویت می‌کند پزشکي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - سلامانه: متخصص و دانشیار پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: خوردن غذاهای گرم مانند نان سبوس‌دار، عسل، خرما، کشمش، بادام و گوشت گوسفند، سیستم ایمنی بدن را جهت مقابله با کرونا تقویت کرده و دود کردن سه نوبت اسفند در روز به علت داشتن مواد آلکالوئیدی نیز براساس مستندات علمی فضا را ضدعفونی می‌کند.
به گزارش سلامانه دکتر حسن اکبری فزود: ویروس کرونا آر اِن اِی (RNA) تک رشته‌ای (نوعی مولکول) و همانند ویروس آنفلوانزا است و از لحاظ قدرت بیماری زایی در سطح پایینی قرار دارد اما دارای قدرت انتشار بالایی است.
وی ادامه داد: خط اول مقابله بدن انسان با ویروس ها، سیستم ایمنی است؛ سیستم ایمنی نیز به شدت وابسته به انرژی سلول های ایمنی است و انرژی سلول ها از طریق تغذیه سالم و خواب به موقع (راس ساعت 21 بخوابید) و ورزش تامین می شود بنابراین افراد باید تغذیه با اس دی ای پایین داشته باشند؛ «اس ادی ای» میزان انرژی لازم برای تبدیل ماده غذایی به انرژی سلولی است.
متخصص و دانشیار پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: اگر می بینیم مردم دیگر کشورها با ویروس نظامی سیاسی کرونا مواجه شده و به سرعت بیمار می شوند به این علت است که تغذیه مردم آنها در اغلب موارد از غذاهای نامتعارف مانند گوشت گربه و امثال آن تشکیل شده که در شرع مقدس، خوردن چنین غذاهایی منع شده است.
اکبری افزود: می توان نتیجه گرفت که اگر مردم از خوراکی‌های با طبع گرم استفاده کنند سیستم ایمنی‌شان قوی‌تر از قدرت ویروس کرونا خواهد شد و بنابراین مبتلا به کرونا نمی‌شوند.
وی ادامه داد: البته افرادی مانند مبتلایان به دیابت و کودکان دارای نقص ژنتیکی سیستم ایمنی که زمینه های نقص ایمنی به صورت ژنتیکی و اکتسابی دارند، مستعد ابتلا به کرونا هستند و استفاده از ماسک و تدابیر شدید بهداشتی برای این افراد توصیه می شود ولی افراد سالم و قوی با تغذیه مناسب نیازی به استفاده از ماسک و تدابیر شدید بهداشتی ندارند.
دود اسپند، ضد عفونی کننده هوا
متخصص و دانشیار پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: استفاده از دود اسفند با توجه به وجود مواد آلکالوئیدی که از ضدعفونی کننده ها و استریل کننده های گیاهی و طبیعی است، می تواند هوای تنفسی منازل و مجامع را ضدعفونی کند بنابراین روزی یک تا سه بار دود کردن اسفند برای ضدعفونی کردن فضاهای دربسته مانند مساجد، مدارس، ورزشگاه ها و منازل اکیدا توصیه می شود. مقالات علمی موثربودن دود اسپند در استریلیزاسیون را تائید می کنند.
اکبری افزود: غذاهایی مانند گوشت گوسفند، روغن های حیوانی، روغن زیتون، روغن ارده کنجد، نان سبوس دار، عسل، خرما، کشمش، بادام، فندق، گردو، پسته، از میوه ها سیب، گلابی، به، انجیر و توت خشک و از حبوبات نخود و لپه از غذاهای دارای اس دی ای پایین یا اصطلاحا غذاهای گرم به شمار می روند و جهت تقویت سیستم ایمنی برای مقابله با کرونا موثر هستند.
وی از زیتون در کنار غذا، انبه و موز، نارگیل و مرکبات شیرین مانند پرتقال، نارنگی، لیموشیرین و انار از میوه های دارای اس دی ای پایین نام برد و گفت: از عرقیجات و دمنوش های سنتی نیز، بادرنجبویه، اسطوخودوس، گل گاو زبان، عناب، زعفران، زنجبیل، دارچین، نعناع، پونه، چای کوهی و آویشن می توانند تقویت کننده سسیستم ایمنی باشند.
اکبری با بیان اینکه روغن کوهان شتر، روغن پیه گاو، روغن زرد گاوی و گوسفندی نیز اس دی ای پایین دارند، گفت: همچنین توصیه می شود که مردم غذاهای با طبع سرد مانند گوشت گاو و محصولات آن مثل سوسیس، کالباس، همبرگر و مارتادلا و فست فودها نخورند.
متخصص و دانشیار پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: همچنین مصرف مرغ صنعتی، چای سبز و سیاه، انواع سس های سفید و قرمز و دیگر سس های صنعتی، بستنی و شیرینی های مصنوعی (شیرینی قنادی) و خوردن آب سرد، سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند.
اکبری افزود: از روغن‌های نباتی، روغن مایع، جامد و سرخ کردنی، گوشت ماهی و مرغابی، ماست، دوغ و شیر به ویژه شیر سرد، از حبوبات عدس، سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند و بهتر است به جای آبغوره و آبلیمو از سرکه محلی انگور و آب نارنج استفاده شود.
وی به مردم توصیه کرد در صورت مصرف لبنیات آن را با نعناع، گل محمدی یا کنجد میل کنند و گفت: در صورت مصرف شیر، شیر را داغ کنید و شیر را قبل از مصرف 15 دقیقه بجوشانید و به آن زعفران یا زردچوبه اضافه کنید و آن را با خرما یا عسل میل کنید تا سیستم ایمنی ضعیف نشود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/272187/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چگونـه تمـرکـز کـودکان را افـزایـش دهیـم؟

طلاق با کودکان شما چه می کند

10 جمله ویرانگر که نباید به کودکان گفت!!

اگر فرزندتان خجالت می کشد، بخوانید!

نترس، کنارت هستم

من باوردارم که تو می توانی

روزگار سخت یک کودک

علت و روش های درمان ناخن جویدن در کودکان

برخورد صحیح با عادت های نادرست کودکان

تاثیر دلبستگی ایمن بر کسب ایمان کودک

سی راه برای افزایش بهره هوشی کودکان

اول مهر و دردسر خواب بچه ها !

7 نکته کلیدی برای تشویق کودکان به آموختن

عادت به مطالعه را در دانش آموزان تقویت کنیم

کودکان چگونه فکر می کنند

خشم کودک در دست والدین

8 نکته درباره اتاق مطالعه

از کودکی ام بزرگی ام را بشناس

مدرسه یعنی مدرسه !

50 روش برای به ظهور رساندن استعداد کودکان

فرزند پیش دبستانی شما می تواند کتاب بخواند !

کابوسی به نام دیکته

نقش رسانه های آموزشی در فرآیند یادگیری

روش هایی برای افزایش توجه و تمرکز کودکان

برای فرزندتان یک مادر کامل هستید یا کافی؟ !

با ترس کودکان از پزشک چه کنیم؟

تنبیه؛ خوب یا بد. مساله این است!

داشتن کودکی شاد و با استعداد با این 50 کار

اگر فرزندتان در هیچ کاری موفق نیست !

شاه کلیدهایی برای والدین

بیش فعالی را از 4 سالگی جدی بگیرید

نقاشی کودکتان را تحلیل کنید !!

هیجان کودک برای ورود خواهر یا برادر کوچک‌تر

به طور کلی سیر نقاشی بدین ترتیب است :

انواع روش های محبت کردن به کودکان!

چگونه سوالات جنسی فرزندم را پاسخ دهم؟

نکته های کاربردی برای تربیت فرزندان تان

علت دروغگویی کودکان چیست ؟

قفل زبان کودکان را چگونه بگشاییم ؟

چطور کودکان رادر مرگ عزیزان همراهی کنیم؟

اگر نمی خواهید بچه ها جیغتان را در بیاورند!

ایجاد اعتماد به نفس با دادن پول توجیبی

تکرار / عشق از زبان کودکان

اضطراب امتحان و مقابله با آن

کودکانی که تنها نمی خوابند

کودکان را با هم مقایسه نکنید

اصول پیشگیری از آزار جنسی کودکان

منشأ پرخاشگری کودکان

مامان من چه جوری دنیا امدم ؟

محبت زیاد کودک را لوس نمی کند