پنکیک مرغ، تنوعی برای دورهمی های دوستانه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - ستاره / پنکیک مرغ نوعی غذا با سینه مرغ است که شباهت زیادی به کتلت مرغ دارد با این تفاوت که در آن به جای سیب زمینی از آرد سوخاری یا خرده نان استفاده شده و مقداری شیر هم به مواد آن اضافه میشود. بنابراین خمیر داخل نانهای فانتزی را خشک کرده و پس از پودر کردن برای تهیه این پنکیک از آن استفاده کنید.
مواد لازم
سینه مرغ بدون استخوان 1 عدد
شیر 1/2 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
خرده نان 1 لیوان
پیاز 1 عدد
ماست 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه پنکیک مرغ
خرده نانها را در یک لیوان شیر، خیس کرده و 5 دقیقه صبر کنید تا کاملا نرم شوند.
خرده نانها را با دست فشار دهید تا شیر اضافی آنها خارج شود.
سینه مرغ را چرخ کرده و به خرده نانهای خیس خورده اضافه کنید.
ماست، پیاز رنده شده، تخم مرغ، نمک و فلفل را اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
مقدار کمی روغن در تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
مقداری از خمیر پنکیک بردارید و کف دست به شکل بیضی درآورید.
دو طرف پنکیک را در آرد سفید بزنید و داخل ماهیتابه قرار دهید تا طلایی شود، سپس برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.
همه مواد را به همین ترتیب آماده و سرخ کنید.
نکته: در تهیه پنکیک مرغ به جای خرده نان میتوانید از 1/2 لیوان آرد سوخاری استفاده کنید و شیر را حذف کنید.
-
شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۹:۴۳
-
۴۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/271893/