طرز تهیهی نان شکلاتی صبحانه ای لذیذ
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / نانهای مغزدار میتوانند به عنوان میانوعدهای سالم و خوشمزه استفاده شوند. نان شکلاتی داغ و تازه میتواند همراه با شیر، صبحانهای لذیذ باشد یا در کنار چای یا قهوه به عنوان عصرانهای لذت بخش سرو شود.
مواد لازم
1 قاشق غ خمیرمایه
3 قاشق غ شکر
1 ق غ روغن مایع
1 ق مرباخوری بهبود دهنده
نصف پیمانه شیر یاآب ولرم
300 گرم آرد
تخم مرغ یکعدد
یک عدد زرده تخم مرغ بازعفران برای رومال نان
نوتلا یاهر شکلاتی که دوست دارید
کنجد، سیاه دانه، تخم خرفه هرکدام بود
طرز تهیه
1. خمیر مایع رو با یه ق از شکر با شیر گرم (طوری که دستت رو نسوزونه) مخلوط کردم و بمدت 8 دقیقه گذاشتم یه جای گرم تا عمل بیاد زیاد بمونه بوی ترشی میگیره. تو این فاصله آردو الک کردم. تخم مرغ رو یه کم هم بزنید تا از حالت لختگی دربیاد شکرو اضافه کردم. بعد روغن مایع رو ریختم وهم زدم. خمیر مایع که عمل اومد بهش اضافه کردم وهمزدم. بعد آرد رو کم کم اضافه کردم. ممکنه همه آرد نیاز نشه. پس کم کم بریزید تا زمانیکه خمیر به دست نچسبه.
2. ده دقیقهی ورزش دادم. بعد صد دفعه روی صفحه کار کوبیدم (اصلا سخت نیست، ولی در عوض خمیر عالی میشه. بعد توی یه ظرف رو یه ذره چرب کردم وخمیرو گذاشتم توش و روشو پوشوندم وبازم یه جای گرم گذاشتم بمدت یک تا یک ونیم ساعت تا حجمش دو برابر بشه. بعدبا دست پف خمیرو بگیرید. وروی صفحه کار یه ذره آرد بریزید وهر جوری که دوست دارید تقسیمش کنید و فرم بدید فقط وسط خمیرا رو یه ق مرباخوری نوتلا بذارید.
3. بعد کف سینی فرو کاغذ روغنی گذاشتم و همه رو توش چیدم وروشون رو با یه پارچه تمیز یا سفره بپوشونید ویه ربع دیگه استراحت بدید.
بعد روشو با زرده تخم مرغ وزعفرون با فرچه رومال کنید وکنجد یا سیاهدونه بپاشید وتوی فر از قبل داغ شده با حرارت 175 درجه بمدت 20 دقیقه بذارید واگه روی نونا برشته نشده بود چند لحظه حرارت بالای فرو روشن کنید تا یه ذره تغییر رنگ بده
من یه کاسه آب هم تو فر میذارم که رطوبتش باعث بشه نونا کمتر خشک بشن
4. نکته: پودر خمیر مایه رو کم بخرید، چون تاریخ مصرفشون کمه واگه مونده باشد اصلا عمل نمیاد من (پرچین) توی قابلمه روی گازپختم مثل شیرینیها وکیکهایی که همیشه این مدلی درست میکنم.
همون سینی که کاغذروغنی انداختم وخمیرهارو روش چیدم گذاشتم روی پایه فلزی وسط قابلمهای که ازقبل داغ شده بود تقریبا چهل دقیقه زمان برد تا آماده شدوگرما ورومال بازعفران هم باعث شدروی نونها کمی طلایی بشه (این مدل کاملامثل فرعمل میکنه فقط گریل نداره).
-
سه شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۹:۱۲
-
۶۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/269578/