آریا بانو

در هر سنی چه رژیمی باید بگیریم؟ پزشکي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - سلامانه: بزرگترین افسانه ای که بیشتر مردم به طعمه می افتند این است که اعتقاد به وجود چیزی با عنوان "رژیم غذایی کامل" دارد. بدن هیچ 2 انسان یکسان نیست و ممکن است بهترین رژیم برای یک فرد برای دیگری مناسب نباشد. به گزارش سلامانه به نقل از بیتوته، بزرگترین افسانه ای که بیشتر مردم به طعمه می افتند این است که اعتقاد به وجود چیزی با عنوان "رژیم غذایی کامل" دارد. بدن هیچ 2 انسان یکسان نیست و ممکن است بهترین رژیم برای یک فرد برای دیگری مناسب نباشد. با این وجود ، بسته به سن شما ، برخی از مواد غذایی وجود دارد که باید از آنها پرهیز کنید و برخی مواردی که باید در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهید تا سالم بمانید.
1. در سالهای نوجوانی
در این مرحله بدن شما در حال رشد و توسعه است به همین دلیل به مواد مغذی زیادی احتیاج دارید. این نیز اتفاق می افتد که مردم صبحانه را از دست بدهند یا غذایی بخورند که عمدتاً از مواد غذایی مضر تشکیل شده است ، که اشتباه است.
اگر در این گروه سنی هستید ، هر روز صبحانه میل کنید. لازم نیست که از میان وعده های مورد علاقه خود دست بکشید، اما مقدار آن را کاهش دهید. غذاهای حاوی کلسیم ، پروتئین و غنی از آهن را در رژیم غذایی خود قرار دهید.
2. در دهه 20 سالگی
وقتی در 20 سالگی هستید ، زمان آن رسیده است که غذاهای مضر را سالم کنید! چیپس سیب زمینی را با پاپ کورن یا سیب زمینی شیرین ، شیر کاکائو را با شکلات تلخ ، بستنی را با ماست جایگزین کنید و مرغ پخته شده را با سبزیجات مصرف کنید. غذاهای سرشار از چربی های امگا 3 و اسید فولیک را به رژیم های غذایی خود اضافه کنید مانند : سبزیجات برگدار ، نان ، ماکارونی ، گردو ، ماهی قزل آلا و دانه های چیا را به رژیم خود وارد کنید.
3. در دهه 30 سالگی
برای تقویت بدن از تغییراتی که در این سن اتفاق می افتد ، غذاهایی که باعث ایجاد ماهیچه می شوند و استخوان های شما را قوی تر می کنند به رژیم غذایی خود اضافه کنید. مواد غذایی غنی از پروتئین مانند تخم مرغ ، دانه ، آجیل ، محصولات سویا ، سینه مرغ و کینوآ دوستان شما هستند. شیر و ماست برای تقویت استخوان ضروری هستند اما در صورت لزوم ، مصرف مکمل های کلسیم و پروتئین را در نظر بگیرید.
4. در دهه 40 سالگی
برای تنظیم سطح قند خون و تقویت سوخت و ساز بدن ، در این مرحله مطمئن شوید که فیبر را در رژیم غذایی خود بگنجانید. مواردی مانند کلم بروکلی ، غلات کامل و سیب زمینی با پوست به راحتی آن را به شما می دهند. از مصرف غذاهای مضر خودداری کنید، اما به عنوان یک درمان ، شما می توانید همبرگر سبزیجات داشته باشید! آنها سالم و سرشار از فیبر مورد نیاز بدن هستند. به جای سفارش ، سعی کنید برگرهای سالم خود را در خانه درست کنید. سایر مواد غذایی که می توانید مصرف کنید ، ساندویچ خانگی سالم ، لبنیات بدون چربی و انواع میوه و سبزیجات هستند. در هر وعده غذایی ، حتماً پروتئین مصرف کنید.
5. در دهه 50 سالگی
با افزایش سن ، میزان متابولیسم ما کاهش می یابد ، به همین دلیل توصیه می شود مواد غذایی را مصرف کنید که در بدن ما به راحتی هضم شود. هنگامی که در دهه 50 هستید ، باید شیر را با شیر بادام و غلات معمولی خود با انواع مختلف عاری از طعم دهنده و شکر جایگرین کنید. به جای آن می توانید عسل به آن اضافه کنید. برای کاهش علائم پیری ، آووکادو ، کلم بروکلی ، زغال اخته ، آجیل و اسفناج مصرف کنید. خوردن سیب می تواند به شما در کاهش کلسترول و مبارزه با دیابت کمک کند.
6. در دهه 60 سالگی
هنگامی که شما در این مرحله هستید، مطمئن شوید که هر روز 5 قسمت از سبزیجات و 2 قسمت از میوه را در رژیم غذایی خود قرار دهید. اقلام سرشار از آهن مانند اسفناج ، عدس و لوبیا را مصرف کنید. دانه های سویا و سبزیجات برگدار به شما کمک می کنند که تناسب اندام خود را حفظ کنید. علاوه بر این موارد ، میزان مصرف نمک خود را نیز کاهش دهید. قبل از خرید موادغذایی نمک اضافه شده را نیز در آن ها بررسی کنید. آب بیشتری بنوشید و از مصرف غذای شیرین تا حد امکان پرهیز کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/256061/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اگر فرزندتان خجالت می کشد، بخوانید!

نترس، کنارت هستم

من باوردارم که تو می توانی

روزگار سخت یک کودک

علت و روش های درمان ناخن جویدن در کودکان

برخورد صحیح با عادت های نادرست کودکان

تاثیر دلبستگی ایمن بر کسب ایمان کودک

سی راه برای افزایش بهره هوشی کودکان

اول مهر و دردسر خواب بچه ها !

7 نکته کلیدی برای تشویق کودکان به آموختن

عادت به مطالعه را در دانش آموزان تقویت کنیم

کودکان چگونه فکر می کنند

خشم کودک در دست والدین

8 نکته درباره اتاق مطالعه

از کودکی ام بزرگی ام را بشناس

مدرسه یعنی مدرسه !

50 روش برای به ظهور رساندن استعداد کودکان

فرزند پیش دبستانی شما می تواند کتاب بخواند !

کابوسی به نام دیکته

نقش رسانه های آموزشی در فرآیند یادگیری

روش هایی برای افزایش توجه و تمرکز کودکان

برای فرزندتان یک مادر کامل هستید یا کافی؟ !

با ترس کودکان از پزشک چه کنیم؟

تنبیه؛ خوب یا بد. مساله این است!

داشتن کودکی شاد و با استعداد با این 50 کار

اگر فرزندتان در هیچ کاری موفق نیست !

شاه کلیدهایی برای والدین

بیش فعالی را از 4 سالگی جدی بگیرید

نقاشی کودکتان را تحلیل کنید !!

هیجان کودک برای ورود خواهر یا برادر کوچک‌تر

به طور کلی سیر نقاشی بدین ترتیب است :

انواع روش های محبت کردن به کودکان!

چگونه سوالات جنسی فرزندم را پاسخ دهم؟

نکته های کاربردی برای تربیت فرزندان تان

علت دروغگویی کودکان چیست ؟

قفل زبان کودکان را چگونه بگشاییم ؟

چطور کودکان رادر مرگ عزیزان همراهی کنیم؟

اگر نمی خواهید بچه ها جیغتان را در بیاورند!

ایجاد اعتماد به نفس با دادن پول توجیبی

تکرار / عشق از زبان کودکان

اضطراب امتحان و مقابله با آن

کودکانی که تنها نمی خوابند

کودکان را با هم مقایسه نکنید

اصول پیشگیری از آزار جنسی کودکان

منشأ پرخاشگری کودکان

مامان من چه جوری دنیا امدم ؟

محبت زیاد کودک را لوس نمی کند

طرز برخورد مناسب با کودکان گستاخ !

کودکان دین زده یا تربیت دینی

خشونت بین فرزندان و وظیفه والدین