چه چیزی بخوریم تا سلامت قلبمان حفظ شود؟
پزشکي
بزرگنمايي:
آریا بانو - مجله ایلیاد / بر اساس جمعآوری نتایج مطالعات متعدد، دانشمندان به این نتیجه رسیدهاند خوردن لوبیا، عدس، نخود فرنگی و دیگر حبوبات میتواند خطر بروز بیماریهای قلبی و عروقی و همچنین افزایش فشار خون را کاهش دهد. دکتر «هانا کاهلیوا» از موسسهی پزشکی بالینی و آزمایشگاهی، میگوید: «بیماریهای قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در جهان هستند و روزانه یک میلیارد دلار به اقتصاد آمریکا ضرر میزنند. بررسیهای این مطالعه نشان داده است که یک راه ساده و ارزان برای مقابله با این کار وجود دارد؛ خوردن لوبیا!»
دکتر کاهلیوا و همکارانش مقالات متعددی را در ماه مارس 2019 بررسی کردهاند. دانشمندان مطالعات گستردهای که در آنها ارزیابی مصرف حبوبات بر روی خطر بروز بیماریهای قلبی و عروقی و نشانههای این بیماریها انجام شده بود را مورد توجه ویژه قرار دادند. آنها دریافتند که افرادی که مصرف حبوبات بالایی داشتهاند کمتر به بیماریهای قلبی و عروقی دچار شدهاند و افزایش فشار خون نیز در این افراد حدود 10 درصد پایینتر از کسانی است که کمترین مصرف حبوبات را داشتهاند. دانشمندان میگویند: «لوبیا و دیگر حبوبات برای سلامت قلب و عروق مفید هستند، زیرا دارای میزان فیبر بالایی هستند، پروتئین گیاهی زیادی دارند و همچنین ریزمغذیهای متعددی را نیز در خود ذخیره دارند. در عوض میزان چربی در این خوراکیها پایین است، کلسترول ندارند و میزان موجودی قند آنها نیز پایین است.»
راهنماهای تغذیه در آمریکا اشاره میکنند که نرخ مصرف این خوراکیها در آمریکا بالا نیست و هر فرد باید در هفته سه پیمانه حبوبات مصرف کند در صورتی که میانگین مصرف آمریکاییها یک پیمانه در هفته است. دکتر کاهلیوا میگوید: «آمریکاییها به طور متوسط در هر روز کمتر از یک وعده از حبوبات استفاده میکنند. اضافه کردن لوبیای بیشتر به غذاهای روزانه میتواند ابزاری قدرتمند در راه مبارزه با بیماریهای قلبی محسوب شود. این کار میتوان به کاهش فشار خون نیز کمک کند.»
این مقالهی که در واقع فقط جمعآوری مطالب بوده است، در مجلهی Advances in Nutrition منتشر شده است.
-
چهارشنبه ۲۵ دي ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۹:۵۲
-
۴۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/254301/