شام/ کبه سیب زمینی برای امشب
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - بیتوته / چی لازم دارم:
سیب زمینی متوسط 5 عدد یا 500 گرم
آرد سوخاری ریز ترجیحا طعم دار از یک لیوان 1 بند انگشت سرخالی
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه ادویه های مخلوط به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
گوشت چرخکرده 250 گرم
ادویه جات به مقدار لازم
چطور بپزم:
ابتدا سیب زمینی را آبپز کنید و رنده کنید و نشاسته ذرت و آرد سوخاری خوب ورز بدهید تا یکدست شود.
سپس به سراغ مواد میانی بروید، پیاز را با کمی روغن تفت بدهید و با نمک و فلفل سیاه و ادویه ی دلخواه هم بزنید و کاملا مخلوط کنید.
بعد از سیب زمینی ها بردارید و دست خود را با کمی آب مرطوب کنید و آن را کف دست پهن کنید و از مواد گوشتی داخل آن بگذارید و آن را کاملا ببندید و حدود 30 دقیقه داخل فریزر قرار بدهید و بعد داخل روغن فراوان سرخ کنید.
نکته :
اگر روی سیب زمینی کبه ترک ایجاد شد دستتان را کمی خیس کنید و به آرامی روی قسمت ترک بکشید تا ترک ها پوشانده شود.
نشاسته ذرت باعث تردی کبه می شود. می توانید از آن استفاده نکنید.
-
يکشنبه ۲۲ دي ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۶:۵۲
-
۲۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/253060/