«لوبیا پلو» مجلسی و خوشمزه و ایده های تزیین آن
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - هنر در خانه/ لوبیا پلو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و خوش پخت است که به راحت نیز تهیه می گردد و طرفداران بسیار زیادی دارد، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده را که یکی از ایج ترین روش ها برای پخت این غذا است معرفی نماییم. پس تا پایان همراه ما باشید و از این دستور عالی و امتحان شده نهایت استفاده را ببرید.
در مطالب قبل مجله هنر در خانه به معرفی دستورات امتحان شده برای طرز تهیه ته چین مرغ و همچنین طرز تهیه آلبالو پلو پرداختیم که خوشبختانه مورد توجه شما دوستان علاقه مند قرار گرفت. در این مطلب قصد داریم به آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه لوبیا پلو بپردازیم که این دستور نیز از جمله دستورات امتحان شده و بسیار عالی محسوب می گردد که با تکیه بر آن می توان اقدام به پخت لوبیا پلویی خوشمزه و مجلسی نمود.
چی لازم دارم:
لوبیا سبز : نیم کیلو
برنج : یک کیلو
پیاز : یک عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده : 300 یا 400 گرم
رب گوجه فرنگی : 3 قاشق غذاخوری
روغن : 4 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به مقدار دلخواه
چطور بپزم:
برای شروع پخت لوبیا پلو ابتدا لوبیا ها را شسته و خرد نمایید. سپس آنها را با نصف قاشق روغن تفت دهید و بعد از اینکه آب انداخت اجازه دهید کمی بپزد و نرم شود.
حال در ظرفی جداگانه پیازها را خرد نموده و با مقداری روغن و گوشت چرخ کرده تفت دهید تا گوشت بپزد.
ادویه و رب را اضافه کنید و هم بزنید، سپس لوبیاهای بخار پز شده را نیز اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا مواد کاملا بپزند و به خورد هم بروند.
در این مرحله به سراغ برنج که از چند ساعت قبل خیسانده ایم می رویم. برنج را در آب در حا جوش ریخته و اجازه بدهید همچون برنج ساده بپزد و سپس آبکش نمایید. سپس برنج را به صورت لایه لایه در قابلمه ریخته و بین آن از مواد لوبیا پلو که قبلا آماده کرده اید بریزید و سپس دم کنی را روی درب قابلمه قرار دهید و صبر کنید تا برنج دم بکشد.
بعد از بیست دقیقه لوبیا پلو ما آماده است، آن را در دیس کشیده و در کنار خانواده نوش جان فرمایید.
-
شنبه ۲ آذر ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۹:۵۱
-
۳۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/229836/