میز اردور/ مربای مجلسی هویج و پوست پرتقال
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - باماکوک / چی لازم دارم:
هویچ فرنگی 1 کیلوگرم
شکر 1.5 کیلوگرم
پرتقال 1 عدد و یا خلال پرتقال یا نارنج مقداری
خلال پسته 100 گرم
آب 4 تا 6 لیوان
چطور بپزم :
هویج فرنگی ها را پس از شستن یا به صورت خلالهای باریک و نسبتاً بلند رشته نموده یا از رنده مخصوص مولینکس رد می نماییم ، سپس شکر و آب را مخلوط نموده و پس از جوش آمدن ، هویچ را اضافه نموده و روی حرارت گذاشته تا تقریباً بصورت ملایم بجوشد ، زمانی که شهد مربا مقداری غلیظ شد پوست یک پرتقال را از رنده ریز رد کرده و آب پرتقال را نیز می گیریم و در مربا مخلوط می نماییم و می گذاریم مربا بجوشد تا شهد آن غلیظ شده و بر سطح مربا جمع شود . ریختن پرتقال در این مربا هم باعث طعم جالب می شود و هم اینکه آب پرتقال مانع از شکرک زدن می شود .
توجه : اگر از خلال پرتقال یا نارنج استفاده کردیم ، باید دو بار آنرا جوشانده و چندین بار در آب سرد خیسانده و آب آنرا عوض نماییم ، سپس در نیمه پخت مربا آنرا اضافه کنیم .
واسه گل کره : کره رو چند ساعت گذاشتم توی فریزر، بعد با پوست گیر بصورت ورقه ای در اوردم و دور هم پیچیدم باید صورت عمل بالا باشه چون زود شل میشه. بهتره گلها هم چند ساعت توی فریزر بمونن تا توی دمای محیط زود شل نشن. موقع عکس گرفتن ، کمی کره آب شده، بعد از پخت کامل مربا، خلال دندونها رو از توی هویج خارج کردم.
ساخت گل رز با استفاده از هویج:
هویج رو با پوست کن به صورت نازک نازک برش بزنید ..اونا رو داخل آب نمک بذارید .. نرم میشه و میشه به راحتی باهاش گل درست کرد ..
-
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۳:۵۲
-
۲۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/226995/