غذای اصلی/ میگو کبابی را با طعمی جدید بپزید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - باماکوک / چی لازم دارم:
سیر 3 عدد 3 حبه خورد شده
روغن زیتون 1/3 پیمانه
سس گوجه فرنگی 1/4 پیمانه
سرکه 2 قاشق غذا خوری سرکه قرمز
ریحان 2 قاشق غذا خوری خرد شده
نمک 1/2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چای خوری
میگو 900 گرم تازه و پوست کنده
چطور بپزم:
1-در یک کاسه بزرگ سیر، روغن زیتون، سس گوجه فرنگی و سرکه قرمز را ترکیب کنید و هم بزنید. ریحان و نمک و فلفل قرمز را به عنوان چاشنی اضافه کنید. میگو را به کاسه اضافه کنید و تا زمانی که کاملا از مواد پوشیده بشه، آن را هم بزنید، سپس اون رو کاور کنید و در یخچال به مدت 30 الی 1 ساعت قرار بدید، 1 یا 2 بار دیگر مواد را هم بزنید.
2-گریل را از قبل روی حرارت متوسط گرم کنید، میگو ها را به سیخ بزنید، پر ملات یکبار در نزدیکی دم و یکبار در نزدیکی سر، سپس از مواد در بیاورید.
3-روغن را به آرامی روی میله های گریل بریزید، میگو را در گریل از قبل گرم شده به مدت 2 الی 3 دقیقه برای هر سمت بپزید یا تا زمانی که کدر شوند .
-
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۰۶:۲۷:۴۱
-
۱۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/225918/