غذای ملل/ مرغ خامه ای، طعمی لطیف و عالی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - باماکوک / چی لازم دارم:
سینه مرغ 4 عدد بدون پوست و استخوان
روغن 1 قاشق غذا خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
سس ایتالیایی 2 قاشق غذا خوری
سس آلفردو 1 فنجان
چطور بپزم:
مرغ ها را روی یک تخته قرار داده و به آرامی آنها را با یک گوشتکوب یا وردنه بکوبید تا به ضخامت 1٫5 سانتیمتری برسد.
یک ماهیتابه گود برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید.
مرغ را داخل قابلمه ریخته و نمک و فلفل را روی آنها بپاشید.
مرغ را برای دو دقیقه (برای هر طرف آن) سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
حالا در یک کاسه کوچک سس ایتالیایی و سس آلفردو را مخلوط کرده تا زمانی که یکدست شود.
سس را روی مرغ در ماهیتابه ریخته و اجازه دهید جوش بیاید.
حرارت را کاهش داده و درب ظرف را بگذارید 8 تا 10 دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد تا زمانی که مرغ به خوبی بپزد
-
دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۲:۵۴
-
۱۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/225837/