آریا بانو
غذای ملل/ مرغ خامه ای، طعمی لطیف و عالی
دوشنبه 20 آبان 1398 - 15:12:54
آریا بانو - باماکوک / چی لازم دارم:
سینه مرغ 4 عدد بدون پوست و استخوان
روغن 1 قاشق غذا خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
سس ایتالیایی 2 قاشق غذا خوری
سس آلفردو 1 فنجان
چطور بپزم:
مرغ ها را روی یک تخته قرار داده و به آرامی آنها را با یک گوشتکوب یا وردنه بکوبید تا به ضخامت 1٫5 سانتیمتری برسد.
یک ماهیتابه گود برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید.
مرغ را داخل قابلمه ریخته و نمک و فلفل را روی آنها بپاشید.
مرغ را برای دو دقیقه (برای هر طرف آن) سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
حالا در یک کاسه کوچک سس ایتالیایی و سس آلفردو را مخلوط کرده تا زمانی که یکدست شود.
سس را روی مرغ در ماهیتابه ریخته و اجازه دهید جوش بیاید.
حرارت را کاهش داده و درب ظرف را بگذارید 8 تا 10 دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد تا زمانی که مرغ به خوبی بپزد

http://www.banounews.ir/fa/News/225837/غذای-ملل--مرغ-خامه-ای،-طعمی-لطیف-و-عالی
بستن   چاپ