غذای ملل/ مرغ خامه ای، طعمی لطیف و عالی
دوشنبه 20 آبان 1398 - 15:12:54
|
|
آریا بانو - باماکوک / چی لازم دارم: سینه مرغ 4 عدد بدون پوست و استخوان روغن 1 قاشق غذا خوری نمک 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری سس ایتالیایی 2 قاشق غذا خوری سس آلفردو 1 فنجان چطور بپزم: مرغ ها را روی یک تخته قرار داده و به آرامی آنها را با یک گوشتکوب یا وردنه بکوبید تا به ضخامت 1٫5 سانتیمتری برسد. یک ماهیتابه گود برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را داخل قابلمه ریخته و نمک و فلفل را روی آنها بپاشید. مرغ را برای دو دقیقه (برای هر طرف آن) سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. حالا در یک کاسه کوچک سس ایتالیایی و سس آلفردو را مخلوط کرده تا زمانی که یکدست شود. سس را روی مرغ در ماهیتابه ریخته و اجازه دهید جوش بیاید. حرارت را کاهش داده و درب ظرف را بگذارید 8 تا 10 دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد تا زمانی که مرغ به خوبی بپزد
http://www.banounews.ir/fa/News/225837/غذای-ملل--مرغ-خامه-ای،-طعمی-لطیف-و-عالی
|