شیرینی ها/ طرز تهیه سوئیس رول نسکافه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - شیرینی ها/ طرز تهیه سوئیس رول نسکافه
٠
٠
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/5766347
-->
آخرین خبر / چی لازم دارم:
تخم مرغ:5عدد
شکر دانه ریز:90گرم
آرد سفید:100گرم
روغن مایع:60گرم
نسکافه :2ق س
پودر کاکائو:1ق س
آب جوش:1ق س
وانیل مایع:نصف ق چ یا وانیل پودری:یک هشتم ق چ
چطوری درست کنم:
تخم مرغها و شکر و وانیل را با دور تند همزن برقی زده تا حجمش دو برابر شده و کرمرنگ و کشدار شود.
نسکافه+کاکائو را در آبجوش حل کرده و به مایه بالا افزوده به همراه روغن مایع و با لیسک مخلوط میکنیم.
آرد رادر 2 مرحله روی مواد الک کرده و با لیسک یکدست میکنیم.
مواد را درقالب30*40کف دارای کاغذ روغنی ریخته و دوبار سینی را روی زمین کوبیده
ودر فر برق با فن روشن 180درجه یا گازی 195_200درجه به مدت تقریبی 13_15دقیقه بسته به نوع فر میپزیم.
وقتی کمی از حرارت افتاد روی کاغذ روغنی مرغوب خارجی یا پارچه برگردانده و کاغذ پشت رولت را جدا کرده و با پارچه رول میکنیم و اجازه میدهیم یکساعت بماند تا خنک شود.
نان رولت را باز کرده و یک لایه خامه و مغژ گردو به دلخواه ریخته و مجدد رول میکنیم و چند ساعت در یخچال گذاشته یا 3 ساعت فریز میکنیم.
با چاقو اره ای تیز برش میزنیم
-
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰:۰۰
-
۵۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/220172/