آریا بانو

آخرين مطالب

همه چیز درباره درشت کردن چشم با اپیکانتوپلاستی پزشکي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - اپیکانتوپلاستی یک نوع جراحی برای درشت کردن چشم است. اغلب هدف آن، متمرکز بر بخش های داخلی چشم است تا چشم را درشت تر کنند. این روش زیبایی عمدتا در کشورهای آسیایی انجام می شود.
نبض ما – اپیکانتوپلاستی یکی از روش های بسیار موثر برای زیباسازی چشم است که می تواند تاثیر زیادی در چهره فرد داشته باشد.
افرادی که پف زیادی در قسمت بالای چشم داشته و یا چشم های ریزی دارند و از این وضع راضی نیستند، به راحتی می توانند با روش اپیکانتوپلاستی، این مسئله را رفع کرده و از چشم های درشت تری برخوردار شوند. این شکل چشم ها بیشتر به عنوان چشم مغولی شناخته شده اند که در اصطلاح تنگ و ریز هستند.
اپی کانتوپلاستی چیست؟
هر کسی که بخواهد چشمان خود را از نظر فیزیولوژیکی درشت تر کند، می تواند کاندید خوبی برای عمل اپیکانتوپلاستی باشد. در این روش ظاهر چشم ها بهبود پیدا کرده و اعتماد به نفس فرد از لحاظ زیبایی چهره بالاتر می رود. فرم چشم های افراد آسیای شرقی به ویژه ژاپنی ها و چینی ها با افراد دیگر نژاد ها کاملا متفاوت است. در واقع با روش اپیکانتوپلاستی می توان با برداشتن پلک بالایی و افتادگی پلک ها این مشکل را بهبود بخشید.
البته ساختار پف کرده و ریز چشم در این نژادها کاملا ژنتیکی بوده و مخصوصا در زنان مشکلات آرایشی ایجاد می کند. اگر چشم ها تنگ و ریز و پف بالای چشم زیاد باشد، کشیدن سایه و خط چشم کمی مشکل است.

در اپیکانتوپلاستی حذف گوشه داخلی چشم هم مد نظر قرار می گیرد. روش اپیکانتوپلاستی برای افرادی که مبتلا به انسداد اپیکانتال غیر طبیعی هستند، روش موثری محسوب می شود. این روش هم برای مردان و هم زنان انجام می شود، بویژه در افرادی که مایل هستند چشم های درشت تری داشته باشند.
پس از عمل جراحی اپیکانتوپلاستی ممکن است خطوط اضافه و افتاده کاملا از بین برود. این روش با استفاده از تکنیک های پیشرفته ای صورت می گیرد. همچنین در اپیکانتوپلاستی می توان زاویه داخلی و چسبیده چشم را برش داد و آن را کمی از هم جدا کرد تا چشم ها درشت تر شوند.
البته برای جراحی این قسمت از چشم باید دقت زیادی انجام شده و ساختار کلی چشم در نظر گرفته شود. امروزه، اشکال مختلف اپیکانتال برای زیباسازی و اصلاح شکل چشم توسعه پیدا کرده است. در برخی از افراد هم فاصله بین دو چشم کمی غیر طبیعی است که با همین روش می توان آن را اصلاح کرد.
آمادگی قبل از عمل اپیکانتوپلاستی
زمانی که تصمیم به عمل جراحی اپیکانتوپلاستی می گیرید، قبل از جراحی، پزشک تمام موارد را به طور کامل ارزیابی می کند و مشخص می شود که کدام نقاط باید برش خورده و اصلاح شوند.

دو نوع مختلف از اپیکانتوپلاستی وجود دارد:
در یک روش، تمرکز کار عمدتا بر گوشه داخلی چشم است و به این ترتیب، زاویه داخلی چشم برش خورده و چشم ها درشت تر و بازتر می شوند. در روش جانبی، نه تنها بر قسمت داخلی و درونی تمرکز می شود، بلکه بر گوشه های بیرون و کناری هم کار می شود. البته در این روش، عمل جراحی ممکن است مدت زمان بیشتری طول بکشد.
پس از ارزیابی دقیق، پزشک روش مناسب را طبق نیازهای خاص بیمار توصیه خواهد کرد. هنگامی که عمل جراحی زیبایی آغاز می شود، ابتدا جراح از بی حسی موضعی استفاده کرده و سپس، بخش های مورد نظر برش داده می شوند. این برش ها معمولا برای بازسازی شکل پلک در قسمت اپیکانتوپلاستی جانبی بوده و با برش های جانبی، گوشه های بیرونی چشم هم حذف می شوند.
پس از آن که جراحی با موفقیت انجام شد، ادامه کارهای تکمیلی و بخیه زدن محل برش انجام شده و جراحی به پایان می رسد.
خطرات و عوارض احتمالی اپیکانتوپلاستی
اگر عمل جراحی اپیکانتوپلاستی توسط یک جراح مجرب انجام شود، می توان گفت که این روش، یک روش تقریبا ایمن و با موفقیت بسیار بالایی است که از میزان رضایت مندی خوبی برخوردار است. با این حال، درست مانند هر روش جراحی دیگری ، این روش هم ممکن است خطرات و عوارض احتمالی خود را داشته باشد.

برخی از خطرات احتمالی که باید به طور کامل توسط بیمار مورد توجه قرار گیرند عبارتند از:
پس از عمل ممکن است کمی زخم در ناحیه ایجاد شود که البته امروزه با استفاده از تکنیک های خاصی که از برش های پنهان استفاده می کنند، مانع از بروز زخم های قابل مشاهده می شوند. با این حال، باز هم ممکن است خطر ریسک غیر قابل پیش بینی وجود داشته باشد. ممکن است زخم ها، پس از عمل تا چند ماه وجود داشته و در نهایت در طول زمان بهبود پیدا کنند.
بروز آلرژی هم یکی دیگر از عوارض این عمل است که ممکن است فرد به بیهوشی یا بخیه حساسیت داشته باشد. برای جلوگیری از این عارضه برای تشخیص آلرژی معمولا آزمایشی بر روی پوست انجام می شود. یکی دیگر از عوارض این عمل، بروز عفونت است که البته یک عارضه بسیار نادر است که ممکن است در هنگام برش، آن محل آلوده شده و عفونت کند.
مراقبت بعد از عمل اپیکانتوپلاستی
عمل اپیکانتوپلاستی معمولا به صورت سرپایی انجام می شود و حدود 30 دقیقه تا یک ساعت طول می کشد. بعداز جراحی، معمولا پلک ها متورم و کبود شده و دوره بهبودی معمولا تا دو هفته طول می کشد. در طی بهبودی، پلک ها، تقریبا رو به بهبودی رفته و به حالت عادی بر می گردند.
بنابراین به بیماران توصیه می شود که استراحت کامل داشته و از فعالیت های شدید و ورزش خودداری کنند. معمولا دارو هایی هم برای کنترل درد تجویز می شود. همچنین توصیه می شود یک هفته پس از جراحی و تا هنگامی که بخیه ها برداشته نشده است، از مصرف کردن مواد آرایشی پرهیز شود.
البته دوره بهبودی اپیکانتپوپلاستی و بهبود هر فردی متغیر است زیرا ساختار بافت چشم هر فردی با فرد دیگر، متفاوت است و تخصص پزشکان هم در این راستا، برای ارتقاء جراحی به منظور کاهش زخم ها و دوره بهبودی کوتاه تر نقش مهمی دارد.
تیم ترجمه نبض ما

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/214260/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اختلال شخصیت دوری گزین (اجتنابی) و درمان آن

اختلال شخصیت وسواسی-جبری

اختلال مسخ شخصیت و مسخ واقعیت (اختلال زوال شخصیت)

شخصیت اسکیزوتایپال

اختلال شخصیت نمایشی و سبب شناسی آن

اختلال شخصیت مرزی و نحوه‌ی درمان آن

شخصیت وابسته و نحوه‌ی درمان آن

خودبیمارانگاری (هیپوکندریا)

زنان آلفا و ویژگی‌‌های بارز آنها

درمان اختلالات روانی با نوروفیدبک

اختلال شخصیت ضد اجتماعی و رفتارهای بارز آن

چطور می توان از افسردگی خلاص شد و یا آن را درمان کرد

مرد آلفا

مشاوره روانشناسی| نشانه‌هایی که نیاز شما به مشاوره روانشناسی را می‌رساند

درمان افسردگی

خودنمایی چیست و راه های ترک کردن عادت خودنمایی کدامند؟

افسردگی خندان چیست و علائم و درمان آن کدامند؟

قبل از حرف زدن حتما فکر کنید؟

قضاوت درمورد دیگران ممنوع

آزاردوستی یا سادومازوخیسم چیست؟

تعریف بیماری روانی چیست؟علائم و راههای درمان آن کدامند؟

با خودتان حرف می زنید

شخصیت برتری طلب :علل ،خصوصیات و راه درمان برتری طلبها

با حسادت دیگران چطور برخورد کنیم؟

نشانه های اعتیاد به گوشی موبایل و راهکارهای کاهش آن

بیماری چند شخصیتی چیست؛ علائم و درمان آن

خودخوری چیست و درمان آن کدام است؟

از هرچه بترسیم سرمان می آید؟

بیوفیدبک، مزایا و عوارض آن

شم اقتصادی چیست و چگونه می توان شم اقتصادی خود را بالا برد؟

تحریک الکتریکی مغز،تاریخچه و کاربرد آن

بیماری پانیک چیست ؟ علایم و درمان آن

سایکوپات چیست ؟ خصوصیات افراد سایکوپات و درمان آنها

اشتباهاتی که برخی افراد در دوران جوانی انجام می دهند

دلایل ترس از آب چیست ؟ راههای درمان ترس از آب

بیماری دلیریوم چیست؟ علائم ودرمان آن کدامند؟

استرس چه زمانی برای بدن مفید است

باج گیری عاطفی چیست و ویژگیهای باج گیرها کدامند؟

کراش داشتن چیست ،انواع آن و باعشق چه تفاوتی دارد؟

سندروم اردک چیست؟ علت و نشانه های آن

یک روانشناس خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

چگونه افراد منفی‌نگر انرژی ازدست‌رفته خود را بازیابی می‌کنند و ما باید در برابر این افراد چه کنیم؟

روان‌درمانی وجودی چیست و فرایند در رواندرمانی وجودی کدامند؟

راهکارهای سریع و آسان برای یادگیری هر چیز

همرنگی با جماعت چیست و آیا درست است یا خیر؟

خنده و شوخ طبعی چیست و منشا آن از کجاست؟

آیا ترتیب تولد بر شخصیت افراد تاثیر دارد؟

بلوغ اجتماعی چه مرحله ای از زندگی است؟

مشاوره شغلی چیست و چه زمان میتوان اقدام به مشاوره شغلی نمود؟

سردرد اضطرابی چیست و چگونه درمان می شود؟