آریا بانو

آخرين مطالب

تیرگی و پف زیر چشم را اینطوری درمان کنید! پزشکي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - تیرگی و پف زیر چشم را اینطوری درمان کنید!
٢١٧
٠
باشگاه خبرنگاران / حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره تیرگی دور چشم و پف زیر چشم اظهار کرد: تیرگی دور چشم بیشتر در افراد صفراوی (گرم و خشک) و سوداوی (سرد و خشک) مزاج دیده می‌شود، اما پُف زیر چشم بیشتر بر اثر غلبه بلغم و سردی بوجود می‌آید بنابراین این عارضه در افراد بلغمی مزاج شایع است.
او بیان کرد: عوامل جسمی و محیطی هر دو در بروز تیرگی دور چشم مؤثر هستند، از جمله عوامل مؤثر در بروز تیرگی چشم می‌توان به استعمال دخانیات مانند سیگار و قلیان، مصرف مشروبات الکلی، اضطراب و استرس، ابتلا به مشکلات تیروئیدی و کم‌خونی، گرفتن رژیم‌های لاغری خودسرانه، فاکتورهای ژنتیکی، افزایش سن، رژیم غذایی نامناسب، خواب کم و نامنظم، خستگی زیاد، آلودگی هوا، مصرف غذا‌های بدون مصلح و کمبود برخی ویتامین‌ها اشاره کرد.
عظمایی افزود: افراد صفراوی مزاج برای رفع تیرگی دور چشم باید از مصرف زیاد غذا‌های سرخ شده، مواد غذایی حاوی ادویه‌های تند مانند دارچین، فلفل و زنجبیل و غذا‌های ساندویچی و فست‌فود‌ها پرهیز کنند، این افراد بهتر است از خیار و کاهو به همراه سکنجبین استفاده کنند، مصرف عرق کاسنی و شاه‌تره به همراه خاکشیر، تخم شربتی و سکنجبین به افراد صفراوی مزاج پیشنهاد می‌شود، افراد سوداوی مزاج که طبع سرد و خشک دارند باید از مصرف غذا‌های سرد و خشک مانند ماهی، مواد غذایی کنسرو شده، گوشت قرمز، عدس، بادنجان و کلم پرهیز کنند، این افراد باید از غذا‌های با طبع گرم و‌ تر استفاده کنند، همچنین باید اجابت مزاج روزانه داشته باشند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی تأکید کرد: مصرف میوه‌ها و سبزی‌ها برای افراد سوداوی و صفراوی مزاج مفید است، این اشخاص برای رفع تیرگی دور چشم می‌توانند آب جعفری را به همراه آب لیمو ترش تازه میل یا به شکل موضعی آن را استفاده کنند،گلپر را همراه با غذا‌های خود بخورند. ماساژ دور چشم با روغن‌های کرچک، نارگیل، بادام و زیتون با کمی نمک دریا برای رفع تیرگی دور چشم مفید است.
مبتلایان به تیرگی دور چشم برای رفع مشکلشان می‌توانند موضع مورد نظر را با سیب زمینی رنده شده ماساژ دهند یا چای کیسه‌ای را پس از سرد شدن به شکل کمپرس روی محل تیرگی قرار دهند، این اشخاص همچنین می‌توانند از ویتامین‌های A ، C ، E و K به شکل خوراکی استفاده یا کِرِم‌های حاوی این ویتامین‌ها را به شکل موضعی مصرف کنند.

او تصریح کرد: مصرف سیاه‌دانه با عسل و کنجد نقش مؤثری در رفع تیرگی دور چشم دارد، مصرف سنجد و آب انار هم به افراد دارای تیرگی دور چشم پیشنهاد می‌شود، ماساژ دور چشم با روغن بادام و بنفشه به رفع تیرگی دور چشم کمک می‌کند. مبتلایان به تیرگی دور چشم برای رفع مشکلشان می‌توانند در وعده صبحانه مربای هویج را میل کنند. همچنین ماساژ دور چشم با خیار و چند قطره آب لیمو ترش تازه، گلاب، آب گوجه فرنگی به همراه آب لیموترش تازه و زردچوبه به همراه آب آناناس تأثیر چشمگیری در رفع تیرگی دور چشم دارد.
عظمایی گفت: افراد لاغر که به تیرگی دور چشم هم دچار هستند باید رژیم غذایی مناسب داشته باشند؛ مبتلایان به کم خونی هم برای رفع مشکلشان می‌توانند از چهار شیره (شیره‌های توت، خرما، انگور و انجیر) یا چهار مغز (پسته، بادام، فندق و گردو) و عرقیاتی مانند برگ چنار، بیدمشک، یونجه و بادرنجبویه استفاده کنند، به طور کلی مبتلایان به تیرگی دور چشم برای درمان بهتر می‌توانند به متخصص طب سنتی مراجعه کنند.
عوامل مؤثر در بروز پف زیر چشم
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: پُف زیر چشم بیشتر بر اثر غلبه بلغم بوجود می‌آید، از دیگر عوامل مؤثر در بروز این عارضه می‌توان به مصرف غذا‌های با طبع سرد، خواب زیاد، ابتلا به مشکلات تیروئیدی و عفونت سینوس‌ها،کم‌تحرکی و خوردن زیاد نمک اشاره کرد، گاهی پُف زیر چشم بر اثر حساسیت و آلرژی ایجاد می‌شود، این عارضه ممکن است عامل ژنتیکی هم داشته باشد، مبتلایان به کم کاری کلیه هم ممکن است به پُف زیر چشم دچار شوند، افزایش سن و استرس و اضطراب هم از دیگر عوامل مؤثر در بروز پُف زیر چشم هستند.
او بیان کرد: افراد بلغمی مزاج ممکن است به اضافه وزن هم دچار باشند، بنابراین این افراد بهتر است از غذا‌های با طبع گرم مانند خرما و شیره ارده استفاده کنند، مصرف زنجبیل، دارچین و اسطوخودوس به این افراد پیشنهاد می‌شود.

عظمایی یادآوری کرد: برای رفع پُف زیر چشم ماساژ موضع با روغن‌های سیاه‌دانه، شترمرغ و بادام تلخ مفید است، مبتلایان به پُف زیر چشم باید از لبنیات به همراه مصلحات آن‌ها مانند زیره، آویشن، پونه و کاکوتی استفاده کنند، به طور کلی افراد دچار تیرگی دور چشم و پُف زیر چشم برای تشخیص و درمان بهتر می‌توانند به متخصص پوست و گوارش هم مراجعه کنند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/213673/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

9 عاملی که شما را به آرزوهایتان می رساند

چرا از موفقیت دیگران غمگین و ناراحت میشویم؟

آیا برای خریدهای نوروزی فکر شده عمل می کنید؟

چرا این افکار را باید متوقف کنید؟

چگونه مغز را برای توقف نگرانی تمرین دهیم؟

12 مورد از علائمی که نشان می‌دهد شما باهوش‌تر از آنچه تصور می‌کنید، هستید

چه زمانی به او بگوییم که فرزند خوانده ماست؟

این نشانه ها خبر از افسردگی می دهند

هـرگـز بـرای ایـن مـوارد عـذرخـواهـی نکنیـد

بلوغ زودرس دختران و نگرانی مادران

روزهای تعطیل افسرده می شوید؟

آیا بوتاکس، افسردگی را درمان می کند؟!

چگونه یک همسفر خوب پیدا کنید؟

رازهای برخورد با تنبلی

چگونه از افسردگی در تعطیلات نوروز جلوگیری کنیم؟

راهکارهایی برای تغییر دادن شخصیت تان

عوامل استرس زا در محل کار و اثر آن روی جسم و روان

آیا طب سوزنی می‌تواند افسردگی را درمان کند؟

از زود قضاوت کردن هایت خسته شده ام

نقش ژنتیک در توانایی رهبری و مدیریت

چطور جلوی استرس را بگیریم؟

استرس و کاهش وزن

منفی‌ باف‌ ها موفق نمی‌شوند

چشم‌زخم خرافه است یا واقعیت دارد

چروفوبیا، ترس از شاد بودن و شادی کردن

راهکارهایی برای پیروزی بی استعدادها!

به استقبال کدام استرس برویم؟

درمان افسردگی و اضطراب با طب سوزنی

نشانه‌های اعتماد به نفس بالا

4 راه برای بررسی حافظه در منزل

چطور باهوش تر از آنچه هستید به نظر بیایید؟

روش های درمان وسواس

برنامه ریزی برای موفقیت

افسردگی پنهان پشت چهره بشاش افراد را با 7 نشانه تشخیص دهید!

استرس چگونه باعث درد مفاصل می شود؟

5 علامت عجیب که نشان می‌دهد بیش از حد مضطرب هستید

اثرات منفی مقایسه

علائم بروز افسردگی فصلی را بشناسید

حالت های افسردگی با این خوراکی ها بدتر می شوند

روان شناسی رقابت

این رفتارهایتان روی اعصاب دیگران است

بررسی شادی از منظر روان شناسی اجتماعی

عملکرد امواج مغزی در فرایند یادگیری

استرس شنیداری؛ موسیقی راک گوش ندهید!

امان از دست وسواسی‌ها !

دانستنی های جالب روانشناسی

راه‌هایی برای کنار آمدن با افراد خودشیفته

درمان افسردگی با فیزیوتراپی

9 نشانه استرس بیش از حد

70 تا 80 درصد مبتلایان به افسردگی برای درمان اقدام نمی‌کنند