آریا بانو

آخرين مطالب

آیا طب سوزنی می‌تواند افسردگی را درمان کند؟ روانشناسي

آیا طب سوزنی می‌تواند افسردگی را درمان کند؟
  بزرگنمايي:

آریا بانو - طب سوزنی می‌تواند یک گزینه امیدوار کننده درمان جایگزین برای داروهای ضد افسردگی باشد‎
درمان های جایگزینی که امروزه مورد استفاده قرار می‌گیرند قادرند جایگزین درمان های پزشکی شوند یا عوارض جانبی این داروها را کمتر نمایند. در دنیای امروز، تعداد افرادی که به دنبال درمان های جایگزین برای داروهای ضد افسردگی هستند در حال افزایش است. تحقیقات جدیدی که انجام شده است نشان می‌دهد که طب سوزنی می‌تواند یک گزینه امیدوار کننده باشد.
یکی از مطالعات جدید دریافته است که تمرینات طب سنتی چینی می‌تواند همانند داروهای ضد افسردگی مفید باشد. مطالعه دیگری به این نتیجه رسیده است که طب سوزنی ممکن است به درمان عوارض جانبی این داروها کمک کند. در طب سوزنی، فرد متخصص سوزن‌های بسیار ریز و نازکی را در پوست و در نقاط خاصی از بدن فرو می‌برد. تحقیقات غربی نشان می‌دهد که سوزن‌هایی که در این طب مورد استفاده قرار می‌گیرد می‌تواند مسکن‌های طبیعی در مغز را فعال سازد. طب سنتی چینی بر این اعتقاد است که این فرآیند می‌تواند با اصلاح مسدود کننده‌های انرژی یا عدم تعادلی که در اندام‌ها وجود دارد باعث بهبود عملکرد بدن شود. مطالعه ای که اخیرا در مجله Alternative and Complementary Medicine منتشر شده است نشان می‌دهد که طب سوزنی الکترونیکی(که در آن جریان خفیف الکتریکی از طریق سوزن به بدن منتقل می‌شود)همانند فلوکستین در کاهش نشانه‌های افسردگی مفید خواهد بود.
در این مطالعه، بیماران به مدت شش هفته مورد بررسی قرار گرفتند. این افراد 5 بار در هفته طب سوزنی الکترونیکی انجام می‌دادند یا دوز استانداردی از داروی ضد افسردگی فلوکستین را مصرف می‌کردند. محققانی که در این مطالعه حضور داشتند در طب سنتی چینی تبحر و تخصص خاصی داشتند. این افراد در طول مطالعه نشانه‌های افسردگی را در افراد مورد ارزیابی قرار دادند. آن‌ها سطح GDNF را در بدن مورد پیگیری قرار دادند. مطالعات قبلی مقادیر اندکی از GDNF را در میان بیمارانی که مبتلا به افسردگی شدید بودند پیدا کرد. در سایر تحقیقات انجام شده، سطح این پروتئین بعد از درمان با داروهای ضد افسردگی افزایش یافته بود. بعد از شش هفته، هر دو گروه از افراد بهبود یکسانی در نشانه‌ها تجربه کرده بودند. هر دو درمان باعث شده بود GDNF به یک سطح نرمال و طبیعی در بدن برسد اما طب سوزنی سریع تر از دارو اثر کرده و نشانه‌ها در عرض چند هفته خود را نشان داده بود. در میان بیمارانی که بهتر شده بودند، درصد بالایی از افرادی که طب سوزنی را دریافت کرده بودند بهبود بسیار عالی در خود تجربه کردند.
مطالعات دیگر نشان می‌دهد طب سوزنی می‌تواند به درمان جنبه‌های دشوار افسردگی کمک کند. به عنوان مثال برخی از داروهایی که برای افسردگی مورد استفاده قرار می‌گیرد عوارض جانبی بر روی روابط جنسی افراد خواهد داشت. بر اساس مطالعات انجام شده، درمان 12 هفته‌ای با طب سوزنی توانست عملکرد جنسی در زنان و مردان را بهبود ببخشد. این یافته‌ها نشان می‌دهد که طب سوزنی برای درمان بیماری‌های مختلف همچون دردهای مزمن، اضطراب و حالت تهوع مفید خواهد بود.

آریا بانو

طب سوزنی برای درمان بیماری‌هایی مانند دردهای مزمن و اضطراب مفید خواهد بود‎
حالا سوال اینجاست که نتایج به دست آمده می‌تواند دوام و ماندگاری بالایی داشته باشد؟
مطالعات قوی باید شامل گروه کنترل قانع کننده باشد و بتواند اثر دارونماها و سایر موارد را به درستی توضیح دهد. همچنین باید بتوان نتایج به دست آمده را در آزمایشگاه‌ها نیز دوباره ایجاد کرد. محققان طب سوزنی به سختی تلاش می‌کنند افراد را به چند دلیل قانع سازند.
اثر دارونماها: یکی از موانع اصلی، ایجاد تکنیک طب سوزنی جعلی خوب است که بتواند به عنوان شرایط کنترل کننده عمل کند. مطالعه اولی که در بالا به آن اشاره کردیم تلاش نکرد از کنترل خوبی استفاده کند بنابراین قادر نبود موقعیت سوزن‌ها، جریان الکتریکی یا سایر جوانب درمان را تشخیص دهد. علاوه بر این، طب سوزنی مرتبط با افزایش اثر دارونماست. بیشتر افرادی که از آن استفاده می‌کنند بعد از مدتی احساس خوبی خواهند داشت. همین اثر باعث می‌شود طب سوزنی بیشتر از آن چیزی که هست مفید واقع گردد. در مقابل، وجود چنین اثری می‌تواند تفاوت کوچک اما واقعی بین گروه درمانی و دارونما را تحت تاثیر خود قرار دهد.
کور بودن: یکی دیگر از نگرانی‌هایی که در این مورد وجود دارد، شرایط دشوار در ایجاد یک آزمایش دو سو کور است. ناظران و شرکت کنندگان زمانی که بدانند در آزمایش واقعی یا فرآیند ساختگی شرکت دارند، می‌توانند به طور یکسان نتایج را به انحراف بکشانند. متخصص طب سوزنی که در این شرایط دخیل است به خاطر آگاهی و دانشی که دارد می‌تواند رفتار متفاوتی از خود بروز دهد. مطالعه اولی که در بالا به آن اشاره کردیم به صورت جزئی کور است. در این مطالعه پزشکانی که نشانه‌های بیماران را مورد ارزیابی قرار می‌دادند نمی‌دانستند این افراد چه درمانی را دریافت کرده‌اند.
گزارش تعصبی: مطالعات مختلف تعصب سیستماتیک را در مقالات پزشکی نشان داده است. زمانی که محققان آزمایش‌های کنترل شده تصادفی که در چین، ژاپن و تایوان انجام شده بود را مورد بررسی قرار دادند دریافتند که این مطالعات همیشه نتایج مثبت طب سوزنی را بیان می‌کنند. مطالعاتی که در سایر نقاط جهان انجام می‌شد مزایای زیادی را گزارش نمی‌کردند. وجود چنین تعصبی باعث می شود تنها جوانب مثبت طب سوزنی مورد بررسی قرار گیرد. شواهد کلی اثربخشی طب سوزنی مبهم است و بیشتر نتایجی که در مطالعات به دست آمده است را نمی‌توان دوباره ایجاد کرد.
منبع: majalesalamat.com

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1187369/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصویر روز ناسا؛ خورشیدگرفتگی کامل از آغاز تا اوج

شعری زیبا از خیام

بازگشت پادشاه! مسی همچنان می‌درخشد

شوخی جالب بازیکنان تیم ملی والیبال قبل از شروع تمرین

آخرین حضور آرسن ونگر در ورزشگاه امارات به عنوان سرمربی آرسنال

اورونوف پرسپولیس را نجات داد

جشن برترین‌های فوتسال برگزار خواهد شد

محرومیت دست از سر پرسپولیس برنمی‌دارد

موثرترین بازیکن تراکتور با 13 گل!

رئیس فدراسیون تیراندازی: جوانان ما در دنیا تک هستند

واکنش هیات فوتبال به ماجرای بازی پرسپولیس

پاداش میلیاردی به والیبالیست‌ها در صورت صعود به المپیک

آکتور ایرانی در شبکه آرته فرانسه؛ نوید محمدزاده و احمد مهرانفر تور اروپا را آغاز کردند

چهره ها/ شوآف جدید محمدرضا گلزار با پرواز بیزینس کلاس

دورهمی چهره‌های مشهور دنیا در پر زرق و برق‌ترین جشنواره سال

10 سریال جنگی دیدنی در مورد جنگ جهانی اول

دیالوگ شنیدنی از حسین پناهی

آخرین تصویر از بازیگر سریال پایتخت پیش از فوت/ دلیل اصلی مرگ این بازیگر چه بود؟

اجرای فوق العاده از قطعه مشهور «پرواز زنبور عسل»

تتلو: می‌خواستم برای مشروبات الکلی جایگزین گیاهی معرفی کنم

آخرین جلسه رسیدگی به اتهامات امیرحسین مقصودلو؛ تتلو: اشتباه کردم، هیچ دفاعی ندارم

تاثیر باور به خدا و قیامت در زندگی انسان

تصاویری آخرالزمانی از لحظه وقوع سیل در کنیا

تصاویر دیدنی از نخستین تلاش بچه زرافه برای راه رفتن

تصاویری ترسناک از سیل مرگبار برزیل

قورباغه‌ای که به نوزادش سم می‌دهد

بزرگترین بیابان واقع در مراکش

گوناگون/ کشف جدید باستان‌شناسان: نگو حجر، بگو شجر!

نکته جالب در معماری کنگره آمریکا

تلاوت بسیار زیبا و آرامش بخش سوره الرحمان

نمایی زیبا از دره اژدها در کرمانشاه

طرز تهیه سالاد ماکارونی ویژه

معرفی چند کتاب مفید برای حجامت

معیار سنجش فشار خون بالا

همیشه گرسنگی شرط غذا خوردن نیست!

خط‌ قرمزهای اطلاع‌دادن به بیمار صعب‌العلاج

4 ایده‌ از مد افتاده در دکوراسیون داخلی

بینا شدن افراد مبتلا به نابینایی ارثی با ژن‌درمانی «کریسپر»

مثل سر کسی را شیره مالیدن از یک زن زائو می‌آید

برگزاری تمرین تیم ملی والیبال با حضور اصحاب رسانه‌ها

رئیس‌جمهور: دغدغه قهرمانان باید فقط رسیدن به قهرمانی باشد

بازگشت ستاره سابق استقلال با لباس نساجی

نامه عجیب استقلال به سازمان لیگ در اعتراض به داور!

داوران هفته سی‌ام لیگ دسته اول مشخص شدند

میلاد عبادی‌پور: سخت است اما همه زورمان را می‌زنیم

غلامحسین لطفی: من فراموش نشده‌ام!

نسخه اجرای زنده آهنگ سیروان خسروی به نام «درست نمیشم»

سخنگوی اورژانس: در سیل‌های امسال 35 نفر جان باختند

طبیعت چشم‌نواز دورود لرستان

١٠تا ازخطرناک ترین عقرب های دنیا!