پیشگیری از سرطان پروستات با مصرف قارچ/منبع خوب ویتامین B1 و B2
پزشکي
بزرگنمايي:
آریا بانو - سلامانه: محققان ژاپنی با مطالعه روی 36 هزار مرد به دستاوردهای جالبی درباره تاثیر شگفت انگیز قارچ در پیشگیری از سرطان پروستات رسیده اند
محققان دانشگاه توکیو موفق شدند درمطالعه ای که حدود 36 هزار مرد ژاپنی در آن شرکت داشتند، اطلاعات متعددی از سبک زندگی این افراد جمعآوری کنند و وضعیت آنها را طی 24 سال پیگیری کنند.
در این مطالعه گسترده برای اولین بار رابطه بین مصرف قارچ و سرطان پروستات مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد مصرف یک یا دو بار قارچ درهفته میتواند میزان بروز سرطان را تا 8 درصد کاهش دهد.
نتایج نشان میدهد با مصرف بیشتر و مداوم قارچ احتمال بروز سرطان پروستات باز هم کاهش یافته است و افرادی که سه بار در هفته یا بیشتر قارچ مصرف میکردند، طی سالهای بعد 17 درصد کمتر به سرطان پروستات مبتلا شدند.
محققان معتقدند قارچ به واسطه داشتن آنتیاکسیدانها به ویژه الارگوتیونین و مواد ضدالتهابی میتواند چنین تاثیری داشته باشد. بهتراست بدانید که سرطان پروستات یکی از سرطانهای شایع بین مردان است. در آمار جهانی این سرطان رتبه دوم میزان ابتلا را در مردان به خود اختصاص داده است. در ایران هر چند این سرطان، رتبه سوم بین مردان را دارد اما آمار نشان از رشد ابتلا به این سرطان دارد. نتایج این پژوهش در نشریه international Journal of Cancer منتشر شده است. خواص دارویی قارچ
قارچ حاوی مقادیر فراوان پروتئین است که از این نظر میزان پروتئین آن حدود دو برابر پروتئین اغلب سبزیجات و سایر حبوبات است.
پروتئین قارچ جزو غنیترین پروتئین ها محسوب می شود و از نظر ارزش غذایی بین پروتئین گوشت و پروتئین گیاهی قرار دارد.
قارچ در صد کمی چربی دارد و مصرف روزانه 100 گرم قارچ نیاز بدن به ویتامین c را برطرف می کند.
قارچ منبع خوب ویتامین B1 و B2 است. عناصر معدنی موجود در آن در مقایسه با سبزیجات و میوه جات از کیفیت و کمیت بهتری برخوردار است.
قارچ منبع پتاسیم، آهن و مس است و فسفر مورد نیاز بدن را به طور کامل تأمین می کند.کلاهک قارچ سرشار از فسفر است.درقارچ ترکیبی به نام بیوفریولید وجود دارد
که از تشکیل مخزن چربی خطرناک در شریان ها و کلسترول های بد خون (LDL )و اسید های چرب در سلول ها و خون جلوگیری می کند.
قارچ، استخوان ها را تقویت ، خستگی و کمبود ویتامین D را بر طرف می کند.
با مصرف قارچ دستگاه دفاعی بدن تقویت می شود، طول عمر افزایش و گردش خون در بدن بهبود می یابد.
به دلیل کربوهیدرات و آهن موجود در قارچ، پزشکان مصرف آن را به بیماران دیابتی و افرادی که به تقویت دستگاه ایمنی بدن خود اهمیت می دهند و کسانی که برنامه خاص غذایی (رژیم) دارند، توصیه می کنند.
-
يکشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۹:۰۶
-
۳۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/213303/