ناهار/ پنکیک گوشت؛ لذیذ و خوشمزه خانه داري بزرگنمايي: آریا بانو - ناهار/ پنکیک گوشت؛ لذیذ و خوشمزه ٠ ٠ آرگا / چی لازم دارم: تخم مرغ 4 عددآرد الک شده2 لیوانروغن مایع یک دوم لیواننمک و فلفل سیاه به میزان لازمبکینگ پودر2 قاشق مرباخوریماست1 لیوانمواد میانی:پیاز درشت1 عددقارچ به میزان لازمفلفل دلمه ایبه میزان لازمنمک، فلفل و ادویه به میزان لازمرب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوریپنیر پیتزا به میزان لازمگوشت چرخ کرده 250 تا 300 گرم چطور بپزم:طرز تهیه خمیر پنکیک: تخم مرغ را با نمک و فلفل و روغن مخلوط کنید. ماست و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آرد الک شده را کم کم به آن اضافه کنید. طرز تهیه پنکیک گوشت ( مواد میانی): پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. آن گاه در مقداری روغن تفت دهید. گوشت و زردچوبه را به آن اضافه کنید.زمانی که آب گوشت تبخیر شد، رب گوجه را به آن اضافه کنید. نمک و ادویه به آن بزنید. در مرحله بعدی طرز تهیه پنکیک گوشت, قارچ و فلفل دلمه را به آن اضافه کنید و همه مواد را خوب تفت دهید.یک قالب متوسط انتخاب کنید و کف قالب را یک کاغذ روغنی بگذارید. دیواره های قالب را چرب کنید. نصف خمیر تهیه شده را در آن بریزید. مواد میانی را به آرامی بر روی خمیر بریزید. روی این مواد نصف پنیر پیتزا را اضافه کنید.در ادامه، بقیه خمیر را هم به آرامی روی مواد بریزید و صاف کنید. حالا بقیه پنیر را اضافه کنید.آن گاه پنکیک را در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده اید، قرار دهید. اجازه دهید این پنکیک به مدت 45 دقیقه در فر باقی بماند. برای برشته شدن پنکیک نیز در آخر چند دقیقه گریل فر را روشن کنید. شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۶:۰۷ ۶۰ بازديد آریا بانو لینک کوتاه: https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/209485/